triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Adams je taprau za romantiko špilat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 Ja, saj.......bom še vidu......kolk bo mojo vleklo na koncert....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Mi2 s K. sva bla! Je blo zlo Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Jst bi tud šlaaaaaaaaa...a me kdo pele? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kresnicek 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kaj pa če bi se šli malo drugače. Zbiramo predloge, na kakšen način organizirati prireditev Kresna noč. Predlogi naj bi bili kulturno zabavnega značaja. Potem pa se skupaj dobimo na tej prireditvi in ugotovimo kaj je iz vsega tega ratalo.Spodaj sem malo opisal prireditev, da boste dobili občutek. Po 15-letnem premoru nameravamo v Mokronogu na Dolenjskem ponovno obuditi spomin na Kresno noč in v ta namen prirediti kulturno zabavno prireditev Kresna noč.Takrat sem ravno končal osnovno šolo in ta dogodek mi je ostal v res lepem spominu, ko so se cel vikend odvijale različne predstave in koncerti, celo glavni trg je bil zaprt za avtomobile. Škoda, da je bila ta prireditev ukinjena, oz. ni bila organizirana, ker je to bilo res nekaj posebnega. To ni bilo organizirano v stilu vaške veselice, kot je navada v večina primerov, ampak so organizatorji dosegli zavidljiv nivo. Med drugim je nastopala tudi Svetlana Makarovič, imeli smo ognjemet,...Če se hočemo temu nivoju spet približati po teh 15-ih letih, bo potrebno vložiti res veliko truda in časa. Vse vas bi prosil za kakršen koli nasvet za kulturni del programa, kako bi se le-ta izpeljal. Prav nam bo prišlo prav vse: od pesmi, rekov, navad, igric, govorov, govoric, internetnih povezav, šal,... na temo Kresna noč. Kresna noč se bo odvijala 23. 06. 2007, letos je še to sreča da je ta datum na soboto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Premiata Forneria Marconi 21. december 2006, Trst, Teater "Politeama Rossetti" A gre kdo od lunatikov? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Frenda častila z Adamsom za njen r.d. Komi čakam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Frenda častila z Adamsom za njen r.d. Komi čakam! A ne bi raj mene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 A ne bi raj mene? Jo moram vprašat, sam men se zdi, da te ne pozna. Ona je mene častila s koncertom. R.d. ima pa ona! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jo moram vprašat, sam men se zdi, da te ne pozna. Ona je mene častila s koncertom. R.d. ima pa ona! Sej, to sem čist razumela. Reč ji, če ne bi rajš mene vzela s sabo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Sej, to sem čist razumela. Reč ji, če ne bi rajš mene vzela s sabo? Za to je že prepozno. Imam karto Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Za to je že prepozno. Imam karto A greva dons na pijačo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Dons težko, sem terenska, kakšen drug dan! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Sej, pol pa povej, kej s doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ti težko rečem za dan vnaprej, se preveč dogaja! Doma sem pa tam kjer Triple, bivakiram pr njem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ti težko rečem za dan vnaprej, se preveč dogaja! Doma sem pa tam kjer Triple, bivakiram pr njem! Sej ne rabiš bit doma. Sam karto nekje na vidnem placu pr vhodnih vratih pust. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jst grem tud na Adamsaaaaaaaa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Se vidmo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jst grem tud na Adamsaaaaaaaa... Sem te pozabila vprašat s kom? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ksantipa, kdaj greva pa midva na drink? Zadnjič v soboto pol ni bilo nič Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Se bova zmenila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Se bova zmenila! d'best Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Siddharta je zakoooooon!!!!!!!!! Noro je blo....... Bostjan pa itaq raztura!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sem te pozabila vprašat s kom? Mislim, da bom kr s tabo šla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Cool! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.