Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa če bi se šli malo drugače. Zbiramo predloge, na kakšen način organizirati prireditev Kresna noč. Predlogi naj bi bili kulturno zabavnega značaja. Potem pa se skupaj dobimo na tej prireditvi in ugotovimo kaj je iz vsega tega ratalo.

Spodaj sem malo opisal prireditev, da boste dobili občutek. x:Dx

Po 15-letnem premoru nameravamo v Mokronogu na Dolenjskem ponovno obuditi spomin na Kresno noč in v ta namen prirediti kulturno zabavno prireditev Kresna noč.

Takrat sem ravno končal osnovno šolo in ta dogodek mi je ostal v res lepem spominu, ko so se cel vikend odvijale različne predstave in koncerti, celo glavni trg je bil zaprt za avtomobile. Škoda, da je bila ta prireditev ukinjena, oz. ni bila organizirana, ker je to bilo res nekaj posebnega. To ni bilo organizirano v stilu vaške veselice, kot je navada v večina primerov, ampak so organizatorji dosegli zavidljiv nivo. Med drugim je nastopala tudi Svetlana Makarovič, imeli smo ognjemet,...

Če se hočemo temu nivoju spet približati po teh 15-ih letih, bo potrebno vložiti res veliko truda in časa.

Vse vas bi prosil za kakršen koli nasvet za kulturni del programa, kako bi se le-ta izpeljal. Prav nam bo prišlo prav vse: od pesmi, rekov, navad, igric, govorov, govoric, internetnih povezav, šal,... na temo Kresna noč.

Kresna noč se bo odvijala 23. 06. 2007, letos je še to sreča da je ta datum na soboto.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...