Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Cool! Resno mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Jaz tudi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 A pol se kr kle zmenva, kdaj in kje, pa še cifro mi lohk daš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Če imaš karto, se dobiva pri zahodnem vhodu parter! Ne bom sama. Frenda je temnolaska. Dve beybi v črnem ena blond, druga temna, to sva midve! Pol ure prej! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Če imaš karto, se dobiva pri zahodnem vhodu parter! Ne bom sama. Frenda je temnolaska. Dve beybi v črnem ena blond, druga temna, to sva midve! Pol ure prej! Ja seveda mam karto, a mislš, da te nategujem? Samo, sem jo veraj dobila, kot darilo in to samo eno, zdej so pa že vse razprodane in ne morem nikomur rečt, da naj gre zravn. Tiste, ki poznam, pa grejo, so pa sami parčki in mi ni za zraven svetit. A se hecaš? Mislš, da te bom v tisti gužvi prepoznala in da bosta edini bejbi, k bosta skup in ena od teh bo rjavolaska? Smisel za humor pa maš, ja....cifro hočem. Pa ne bom je okol talala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hm kaj pa vem. Bom še premislila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hm kaj pa vem. Bom še premislila! No, sej, prosit te ne mislim. Nisem Mickeni. Ker mi je vseen, če si duh, lažnivka in hkrati grda, k smrt. Kokrkol...bom šla pa sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Bom šla jz s tabo. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Bom šla jz s tabo. Če greš res, bi šla z veseljem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Še eno uro in pol, pol pa.... Everything I doooooooo, I do it foooooooor yoooooooooou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Še eno uro in pol, pol pa.... Everything I doooooooo, I do it foooooooor yoooooooooou A ni tale že mal preveč zlajnan? Daj vsaj Summer of 69 Pa Ksantipo pozdravi prosim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 A ni tale že mal preveč zlajnan? Daj vsaj Summer of 69 Pa Ksantipo pozdravi prosim.Mhm...kr sam jo dej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Mhm...kr sam jo dej. Saj bi jo, pa zmeraj nekaj odlaša Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Saj bi jo, pa zmeraj nekaj odlaša Jah, pač, ne, mogoče se boji, da ne bo izpolnila naših pričakovanj, glede na to, kako sliko je ustvarila v naših očeh. Pol se je pa najboljš vedno izmaknit in skrit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 .....13. in 16. 12. se mi zdi pa v lj....Leb i sol..... Makedonski Pink Floyd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 .....13. in 16. 12. se mi zdi pa v lj....Leb i sol..... Makedonski Pink Floyd.... To je pa Stefanovski a ne? A greš? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Jp Če bom le uspel uskladit vse, grem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Stefanovski v Lj? Se priporočam za točne informacije ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Leb i sol .....v katerem kitaro špila Stefanovski Če sem si prav zapomnil 13. in 16. 12. v CD v LJ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 FENOMENALNO!!!! Zaljubljena. Ime mu je Bryan. Piše se Adams! CAR!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 V toti lbezni nede seksa.... Jezn, k mam glih 16.12 nek femili žur. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Jst bom čist zadovoljna, če mi bo skoz špilu....ostajam potem zaljubljena do konc lajfa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Kar ga je bilo in ga še bo je eden najvarnejših sexov v današnjem času PS Pikica, privatno zna bit nenormalno težek tip, v Izoli je tolk težil da je prekosil tud najbolj razvajene reaggejaše :xx!: (Ras Dumisani npr. je zavrnil večerjo ker korenček ni bil enakomerno narezan )Pa še kak tak biser sem našel, ko sem delal na koncertih in festivalih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Nč ti ne verjamem...angel je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Na odru mora bit, je precej dobro plačan za to Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.