Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ahm. .....ti bi člouk skor kak njegov cd najraj prnesu..... :vragec: x:px x:Dx

Bom zelo vesela...ti sam peči. x:px x:)x

Aja, še to hotla povedat, da je zbral eno bejbo iz publike in sta skup zapela When you're gone....mislim, po moje ji še zdej ni jasno, da je res pela z njim. To je pa neki, kar si st želim doživet...najrajš sicer z Gerogeom Michaelom, ampak tud Adams mu je tik za petami. :2src: WOW!!!!! xsuperx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

:2src: :2src: :2src: FENOMENALNO!!!!

Zaljubljena. Ime mu je Bryan. Piše se Adams! CAR!!!!! xsrcx xsrcx xsrcx

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :onfire: xsmx

posledica včerajšnjega koncerta je, da sem dans brez glasu :o|o: x:Dx x:Dx x:px :onfire:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

PS Pikica, privatno zna bit nenormalno težek tip, v Izoli je tolk težil da je prekosil tud najbolj razvajene reaggejaše :xx!: (Ras Dumisani npr. je zavrnil večerjo ker korenček ni bil enakomerno narezan :eek: )

Pa še kak tak biser sem našel, ko sem delal na koncertih in festivalih xrolleyesx

kwa ma pa to veze z njegovim koncertom in musko??? pač, nihče ni popoln...

p.s. koncert je bil kul!

honor and respect

• 2 weeks later...
7.12. je bil na dunaju koncert RHCP x^x x^x Blo je najbolš!!!!!!!!!!! :2src:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Ja, res :palec: In jaz zgleda ne bom mogel na njih :C: To me pa res res užalosti, k so ful ful dobri. Bemu, dripci, take koncerte sred tedna delajo :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Žal mene tudi ne bo :sori: Leb i sol, tri ure razvajanja ušes x:)x in samo v Ljubljani imaj dva nastopa, igrali bodo (baje) večino skladb iz vseh obdobij delovanja

Nazadnje sem jih gledal (in poslušal) '94 v Hali Tivoli kjer je zvok bil v k..cu (kot ponavadi), Cankarjev dom je za take perfekcioniste primernejši :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kaj si pa s kartami naredila?

Sicer sem samo firbec, ker za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih x:Ix

Nejc Zaplotnik

Guest sheboom
Kaj si pa s kartami naredila?

Sicer sem samo firbec, ker za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih x:Ix

podarila za miklavža ... tak da so moji finančni pogoji spet pod x?x . pa če se že gremo obdarovanje x;)x

Lepo darilo :palec: blagor obdarjenemu

Se spominjam da sem za tisti koncert '94 tudi jaz obdaroval eno dolgolaso zelenooko štajersko Vodnarko :2src:

Nejc Zaplotnik

Guest sheboom
Lepo darilo :palec: blagor obdarjenemu

Se spominjam da sem za tisti koncert '94 tudi jaz obdaroval eno dolgolaso zelenooko štajersko Vodnarko :2src:

le kje sem bla daljnega leta 94 ... (verjetno se z avtomobilčki doma igrala ...) x:Ix

za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih x:Ix

:sori: jst tud ne ... bomo upali, da kmal spet kaj naokrog pridejo x:Ix pa Adams lohk tud :inocent:

sem pa dobila letos za darilo karto za Purple :2src: x:px najlepše darilo sploh xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

• 1 month later...
Jaz grem julija ali junija na koncert Iron Maiden. Ne toliko, ker bi si sama tako želela, ampak me bo fant zvlekel, z namenom, da mi pokaže dober koncert. Hihihi. Dvomim da bom navdušena, se pa pustim presenetiti.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 1 month later...

:xx!:

Če bi bil v petk v LJ bi šel na Joan Baez, pa nisn. :o|o: Če bi pa mel čas bi šel v petk na nek Argetina tango jazz....pa ga nimam :xx!: No, sn pa vidu plakat za men se zdi 9. maj.....Križanke......J. Garbarek x:px .....sam ne vem, če nem morau rečt, če bi bil konc tedna bi šeu, pa ni. :o|o: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz grem julija ali junija na koncert Iron Maiden. Ne toliko, ker bi si sama tako želela, ampak me bo fant zvlekel, z namenom, da mi pokaže dober koncert. Hihihi. Dvomim da bom navdušena, se pa pustim presenetiti.

jaz grem tut x:Dx ti pa zagotavljam da boš več kot navdušena x:Dx pa toook lepoo maskoto majooooo :2src: :2src:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

jaz grem tut x:Dx ti pa zagotavljam da boš več kot navdušena x:Dx pa toook lepoo maskoto majooooo :2src: :2src:

Ampak moraš priznati da je bil Eddy najlepši v mladosti (do Powerslave turneje xsuperx ) kot mumija me ni ravno navdušil xnckrivx

Še najboljši je bil kot metalec z usnjenim lajbčkom in bedži :vragec: bi ga kar domov odvlekel x:Ix mal bi sicer strop moral dvignit ampak ............ x:Dx

Nejc Zaplotnik

Jst grem konc tega meseca na koncert Joan Baez ... pomojem bo zdej zadnjič v Ljubljani, sej je že kr stara, a ne? Upam da bom uživala ... ;)
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

:vragec:

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

a ta she zhvi?????

zlomk...tralala

Otroci cvetja ostanejo otroci x;)x se ne starajo in ne umirajo, če so pa še muzičari xrolleyesx po 30tih letih še polnijo dvorane (nekateri "trši" pa tudi stadione) :o|o:

Namesto da bi lepo v kakšnem domu za upokojence na Bahamih počivali in obujali spomine na nora '70ta xhypnox

If you remember 70's (60's, 80's, 90's, ...) you weren't really there x;)x

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...