Mick 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Ahm...Pikica .....ti bi člouk skor kak njegov cd najraj prnesu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ahm. .....ti bi člouk skor kak njegov cd najraj prnesu..... Bom zelo vesela...ti sam peči. Aja, še to hotla povedat, da je zbral eno bejbo iz publike in sta skup zapela When you're gone....mislim, po moje ji še zdej ni jasno, da je res pela z njim. To je pa neki, kar si st želim doživet...najrajš sicer z Gerogeom Michaelom, ampak tud Adams mu je tik za petami. WOW!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Bilo je Nimam besed za tako dober žur! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 FENOMENALNO!!!! Zaljubljena. Ime mu je Bryan. Piše se Adams! CAR!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa posledica včerajšnjega koncerta je, da sem dans brez glasu Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ahm...Pikica .....ti bi člouk skor kak njegov cd najraj prnesu..... Meni ga tud lahko! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 PS Pikica, privatno zna bit nenormalno težek tip, v Izoli je tolk težil da je prekosil tud najbolj razvajene reaggejaše :xx!: (Ras Dumisani npr. je zavrnil večerjo ker korenček ni bil enakomerno narezan )Pa še kak tak biser sem našel, ko sem delal na koncertih in festivalih kwa ma pa to veze z njegovim koncertom in musko??? pač, nihče ni popoln... p.s. koncert je bil kul! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nisem pisal o koncertu ampak o njuni "ljubezni" Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 7.12. je bil na dunaju koncert RHCP Blo je najbolš!!!!!!!!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Leb i sol .....v katerem kitaro špila Stefanovski Če sem si prav zapomnil 13. in 16. 12. v CD v LJ. Leb i sol so v Cankarju 12. in 13 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 Ja, res In jaz zgleda ne bom mogel na njih To me pa res res užalosti, k so ful ful dobri. Bemu, dripci, take koncerte sred tedna delajo :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Žal mene tudi ne bo Leb i sol, tri ure razvajanja ušes in samo v Ljubljani imaj dva nastopa, igrali bodo (baje) večino skladb iz vseh obdobij delovanja Nazadnje sem jih gledal (in poslušal) '94 v Hali Tivoli kjer je zvok bil v k..cu (kot ponavadi), Cankarjev dom je za take perfekcioniste primernejši Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 tud jest ...sm že imela karte, pa sm ugotovila, da mam danes gledališče ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kaj si pa s kartami naredila?Sicer sem samo firbec, ker za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kaj si pa s kartami naredila?Sicer sem samo firbec, ker za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih podarila za miklavža ... tak da so moji finančni pogoji spet pod . pa če se že gremo obdarovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Lepo darilo blagor obdarjenemu Se spominjam da sem za tisti koncert '94 tudi jaz obdaroval eno dolgolaso zelenooko štajersko Vodnarko Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Lepo darilo blagor obdarjenemu Se spominjam da sem za tisti koncert '94 tudi jaz obdaroval eno dolgolaso zelenooko štajersko Vodnarko le kje sem bla daljnega leta 94 ... (verjetno se z avtomobilčki doma igrala ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 za interesenta nimam finančnih pogojev izpolnjenih jst tud ne ... bomo upali, da kmal spet kaj naokrog pridejo pa Adams lohk tud sem pa dobila letos za darilo karto za Purple najlepše darilo sploh Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Danes končno v Trstu Premiata Forneria Marconi. http://rockline.info/index.asp?cid=2900&pg=album Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jaz grem julija ali junija na koncert Iron Maiden. Ne toliko, ker bi si sama tako želela, ampak me bo fant zvlekel, z namenom, da mi pokaže dober koncert. Hihihi. Dvomim da bom navdušena, se pa pustim presenetiti. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 :xx!: Če bi bil v petk v LJ bi šel na Joan Baez, pa nisn. Če bi pa mel čas bi šel v petk na nek Argetina tango jazz....pa ga nimam :xx!: No, sn pa vidu plakat za men se zdi 9. maj.....Križanke......J. Garbarek .....sam ne vem, če nem morau rečt, če bi bil konc tedna bi šeu, pa ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Jaz grem julija ali junija na koncert Iron Maiden. Ne toliko, ker bi si sama tako želela, ampak me bo fant zvlekel, z namenom, da mi pokaže dober koncert. Hihihi. Dvomim da bom navdušena, se pa pustim presenetiti. jaz grem tut ti pa zagotavljam da boš več kot navdušena pa toook lepoo maskoto majooooo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 jaz grem tut ti pa zagotavljam da boš več kot navdušena pa toook lepoo maskoto majooooo Ampak moraš priznati da je bil Eddy najlepši v mladosti (do Powerslave turneje ) kot mumija me ni ravno navdušil Še najboljši je bil kot metalec z usnjenim lajbčkom in bedži bi ga kar domov odvlekel mal bi sicer strop moral dvignit ampak ............ Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Jst grem konc tega meseca na koncert Joan Baez ... pomojem bo zdej zadnjič v Ljubljani, sej je že kr stara, a ne? Upam da bom uživala ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 a ta she zhvi????? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 a ta she zhvi????? zlomk...tralala Otroci cvetja ostanejo otroci se ne starajo in ne umirajo, če so pa še muzičari po 30tih letih še polnijo dvorane (nekateri "trši" pa tudi stadione) Namesto da bi lepo v kakšnem domu za upokojence na Bahamih počivali in obujali spomine na nora '70ta If you remember 70's (60's, 80's, 90's, ...) you weren't really there Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.