nelika 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 A potem pravite, da Iron Maiden rules? Hmm, moj fant me preprečuje, da bom navdušena in mi bo kupil karto, samo da grem in se prepričam. Zanj je to najboljša skupina ever. jaz pa nisem ravno v teh vodah. Meni bi bila bolj všeč Joan Beaz. Sem namreč poslušala vedno stari rock. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 a nebi shli vi ""stari"" rockerji mal s cajtom....pa zachel kej bl sodobnga poslushat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 a nebi shli vi ""stari"" rockerji mal s cajtom....pa zachel kej bl sodobnga poslushat zlomk....tralala ja npr. flojde pa fredija milerja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pa atomic harmonic...In zibanje jošk v spotih kvazi reperjev. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Pa atomic harmonic...In zibanje jošk v spotih kvazi reperjev. pa pawer denserke so tut v temni sobi bret svetlobe,čakaš name in prežiš... kuko? le kuko člouk neb u trans padu ob tko ganljivem besedilu...tolk življenske modrosti in lepote Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 A gre tole mogoče kdo? Vicente Amigo jaz se odločam glihkar, sploh niso tko drage karte (če so še...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ma sej je skor brezveze komentiratitaq sami zarulezhi s periferije zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ma sej je skor brezveze komentiratitaq sami zarulezhi s periferije zlomk...tralala ju đst did...in to tko kt se spodob Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 A gre tole mogoče kdo? Vicente Amigo jaz se odločam glihkar, sploh niso tko drage karte (če so še...) Jao ....17. april :xx!: ....torek :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Tori Amos in Marylyn Manson RULE! Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Tori Amos in Marylyn Manson RULE! Na Mansona greš zih v Križanke 20.6. Se mi zdi da so ga dal v v ex-cerkev samo zato da bi se je Križevniki odrekli mogoče bi papežev blagoslov očistil prostor grehov Oblikovne šole ampak po MM bi edino ogenj pomagal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 a ta she zhvi????? zlomk...tralala Ja če grem pol gotov še ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Ja če grem pol gotov še ... Ljudje so tudi po ljubljanskem koncertu Nirvane šli v Rimu na koncert pa to še ni pomenilo da se bo Kurt pojavil Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 če ne bo Manson spet odpadel zaradi premajhnega števila prodanih kart tako kot leta 2003 ali kdaj že. če pa ta koncert bo, greve pa s prijateljico za finto, "na dobre stare čase". jao, če se spomnim ... kako sem mogla poslušati Mansone? sama sigurno ne bi šla, ampak ker me vabi točno ta prijateljica, grem. upam, da bo vsaj dober šov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Na Mansona greš zih v Križanke 20.6. Se mi zdi da so ga dal v v ex-cerkev samo zato da bi se je Križevniki odrekli mogoče bi papežev blagoslov očistil prostor grehov Oblikovne šole ampak po MM bi edino ogenj pomagal ?! what's your problem?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 če ne bo Manson spet odpadel zaradi premajhnega števila prodanih kart tako kot leta 2003 ali kdaj že. tisto je bil planiran cel festival na koseškem stadionu za ful folka, križanke pa bodo ziher razprodane. vsaj glede na to, da je bla predlani tudi puljska arena, ki je čisto blizu. sicer pa bo tori tudi v ljubljani in to par dni kasneje. maja izda novo plato. komaj čakam. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 jaz grem na Bajago v petek yesssssss ...komi čakammmmm Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Jst grem konc tega meseca na koncert Joan Baez ... pomojem bo zdej zadnjič v Ljubljani, sej je že kr stara, a ne? Upam da bom uživala ... Jaz sem včeraj na njenem koncertu uživala , pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 Iiiiiii, si bla Povej mal kak blo.......Blowin in the wind, Forever young, Diamonds and rust......vse to špilala? No, še ena rock legenda k sn jo spustu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Uau učeri sem bla na koncertu od Joan Baez pa je blo zelo dobr ... glede na svoja leta je s svojima "guys" pela kar dve uri ... taka prijetna ženska Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Iiiiiii, si bla Povej mal kak blo.......Blowin in the wind, Forever young, Diamonds and rust......vse to špilala? No, še ena rock legenda k sn jo spustu...... Od zgoraj naštetih samo Diamonds and rust....dodala pa je Lennonovo Imagine...na koncu je spravila vso dvorano na noge, da so skupaj z njo zapeli Amazing Grace....Kar sem od Joan Baez pričakovala, sem dobila .....uživanje ob odlično odpetih "starih komadih".Dovolj izčrpno? Uau učeri sem bla na koncertu od Joan Baez pa je blo zelo dobr ... glede na svoja leta je s svojima "guys" pela kar dve uri ... taka prijetna ženskaČe pomisliš, da je letnik 1941 ...lahko rečeva, da ima dobro kondicijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 Gotan Project.....pa Vaya con dios pridejo baje v LJ? Zakaj ne vsaj eni v MB? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 trance nekje v blizhini gorice ali pri solkanu .....gre kdo tja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Gotan Project.....pa Vaya con dios pridejo baje v LJ? Zakaj ne vsaj eni v MB? :xx!: zato, da še ti kdaj loh kej megle vidš na GP bo pa tut janko, če se bo le dal pa tm tist ta mau pir na hit spijeva ti sam tm nekje bot, pa te bom že slišou, pa za rokau pocukou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 trance nekje v blizhini gorice ali pri solkanu .....gre kdo tja? Je tudi v Lj danes trancejada Sem v temi PAAAAAARTY ravno napisal, upam da se bo šefica pojavila se že dolgo nisva videla, pa bi mi pasala družba in pogovor Marsa, sporoči, če nameravaš žurat da se zmenimo za vstop Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.