Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Malo prej sem začel že premišljevati, če bi mogoče vseeno kar doma ostal :inocent: ampak če se ti napoveš sem pa 100% tam x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

http://sharkastique.shramba.com/1605-1.jpg

http://sharkastique.shramba.com/1605-2.jpg

1605 – SIXTEENOFIVE & Si.mobil – Vodafone

DAN ELEKTRONIKE 2007[

sobota, 19. maj '07, 12h – 24h, KRIŽANKE, Ljubljana

UMEK (Slovenija) / GUY GERBER (Izrael)

EXTRAWELT (Nemčija) / GREGOR TRESHER (Nemčija)

MIKKEL METAL (Danska) / OCTEX (Slovenija)

BIZZY (Slovenija) / DOJAJA (Slovenija)

+ fotografska razstava: prerez zgodovine elektronske klubske scene

+ oblikovalska razstava: Subtotal vs. Kiddog

Čas je

za praznik elektronske glasbe. Pleme slovenskih elektronikarjev dviguje glas. Združeni na glasbeni terapiji 1605 (sixteenofive) razkrivajo glasbeno smer. Poklon elektronskim bitom, pripadnikom, sceni, vibracijam, atmosferi, smislu, neumnostim, zabavi, času, prostoru. Začenja se misija 1605.

Vabimo vas

na premierni Dan elektronike, praznik elektronske glasbe, ki je rezultat uspešne glasbene terapije 1605. Z njim se pleme vodilnih globalnih zvokologov pod vodstvom poglavarja Umeka podaja na novo misijo po še neodkritih glasbenih svetovih.

Magične Križanke

so znane po svojih terapevtskih učinkih na množico in posameznika. Zato v svoja nedrja kličejo tudi elektronsko pleme 1605. Klasična arhitekturna estetika v svoji popolnosti privablja novo, filigransko dovršeno zvočno kuliso, v katero se bo potopila kolektivna duša iskalcev svežine.

Najbolj napredno

kar ponuja globalna elektronska produkcija zagotavlja Plečnikovemu svetišču stik klasične magije z elektronsko. Ko stroji zapojo, se tudi klasiki priklanjajo. Bendovski žanri snemajo krone, elektronsko bitje si jih nadeva. Sveta glasba, univerzum, enost.

Misija 1605

ima zgolj eno nalogo. Vzgajati ustvarjalno okolje, ki bo pro- in repro-duciralo kulturo elektronske plesne glasbe. V imenu neokrnjenih glasbenih elementov.

Pleme

ima večje srce in dušo, več mojstrstva. Poglavar DJ Umek se zato na svojo novo odpravo po neraziskanih glasbenih galaksijah podaja s pisano bando s pinceto izbranih somišljenikov, ki se pred duhovi same vase sesedajoče, neštetokrat reciklirane globalizirane popkulture umikajo v še neraziskane kotičke prostor-časa in jih s svojo voljo, golimi rokami in elektronskimi orodji krivijo v plodne vrtove novih butičnih kultur. V glasbeno terapijo 1605. Začetno posadko sestavljajo polisonični inženir Guy Gerber, nordijski zvokolog Mikkel Metal, pobesneli eklektik Gregor Tresher, toplozvočni duet Extrawelt in številčno uravnoteženo domače moštvo. Posadka načrtuje, da se ji bodo v prihodnje pridružili še drugi somišljeniki, s katerimi bodo prišli v stik na svoji misiji v neznano.

Dan elektronike

postaja uradni praznik elektronske glasbe. V zgodovinskih dokumentih bo kot prelomnica zabeležen premierni Dan elektornike v letu 2007 (ta, kamor vas vabimo). Z njim se začenja peticija za uradno registracijo Dneva elektronike (16. maj = 1605) kot praznika elektronske glasbe. Pridite, podpišite, bodite z nami!

Iz nadzornega stolpa glasbene terapije 1605 se vam zahvaljujemo za pozornost.

Organizator dogodka Dan Elektronike je ekipa Futuristing Music. Za celostno podporo projektov organizacije Futuristing Music skrbi podjetje Futuristični marketing d.o.o..

Pa sem se spraševal, če bo letos Festival pomladi v Tivoliju xrolleyesx

Ampak se je tudi ta elektronska (večdnevna) veselica in zastonj zabava (pa ne samo muzika, bile so še različne delavnice in predstavitve) na svežem zraku prelevila v komercijalno veselico v (sicer samo na pol) zaprtem prostoru :sori:

Škoda, Tivoli mi je bil zelo všeč, poln veselih in plešočih ljudi, ki so se zabavali x:)x še najbolj kostumirani pravljičarji v gozdu x;)x

PS:

Za včeraj sem pa (spet) zahinavil in ostal doma :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Okej, moram prekomentirat koncertno dogajanje....

Grem na Pink :wOOt: Ženski žur, je vse splanirano :palec:

Čeprav od nje ne poznam veliko pa tudi ni mi kaj ekstra simpatična, naj bo x:o)x

Na Laibach sem bila tudi povabljena, ampak jih imam dosti in ne grem. Takrat v Ortu je bilo zadnjič, ko sem jih videla v živo...

Ful noro si želim it na Tori Amos, ampak ni prav nobenmu všeč tako, da bi jo šel gledat....sama mi pa ni za it na koncert... :sori:

Aerosmithi so v Munchnu. Nasred izpitnega obdobja. SAM VSEEN! Celo življenje jih že spremljam :sori:

Potem so tu Rollingi, Budimpešta in Brno...stadion v Budimpešti je ful velik....pa sej za Rollinge sem itak obupala že :sori:

Pa Bryan Adams :2src: je v Budimpešti...naj še enkrat sem raj pride x:px

Potem so pa tu še Majske igre..

OTVORITEV MAJSKIH IGER: 7.5.2007 (Rožna dolina)

Kud Gas, MI2, Kingstoni

ŠKISOVA TRŽNICA: 9.5.2007 (stadion Ilirija)

Glavni oder: Šank Rock, Dan D, Gušti in polona, Vlado Kreslin, Father, IScream (Youngunz tour), Ultra (ŠTUNF)

House oder: Marshall Jefferson, Jaka, Davide Manali, Sequan

POHOD NA ROŽNIK: 15.5.2007 (Rožnik)

Big foot mama, Pero Lovšin, Psihomodo Pop, Aperion

DAN MESTNEGA LOGA: 17.5.2007 (Mestni Log)

Zaklonišče prepeva, Ana Pupedan

ZAKLJUČEK MAJSKIH IGER: 23.5.2007 (Bežigrad - Kardeljeva ploščad)

Zmelkoow, Naio Ssaion, Vlado Kreslin in številni drugi!

Definitivno bi rada šla na Škisovo tržnico, ker bodo Dan D, ki si jih tako želim v živo videti :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Miten in Deva Premal imata koncert 6. junija v Münchenu. Cena vstopnice v predprodaji 27 €, na dan koncerta 29 €.

Bi kdo šel oz. bo šel?

A ne moreta priti bližje? Bi šel, ampak ne do Munchna :8): Sploh ugotavljam, da bo poletje glede koncertov bolj ubogo za moj okus. :o|o:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
Gotan Project.....pa Vaya con dios pridejo baje v LJ? :palec: Zakaj ne vsaj eni v MB? :o|o: :xx!:

Jih prideš poslušat v LJ? :8):

A ne moreta priti bližje? Bi šel, ampak ne do Munchna :8): Sploh ugotavljam, da bo poletje glede koncertov bolj ubogo za moj okus. :o|o:

Police so to všeč? So enkrat v sredi septembra na Dunaju. :8):

Police so to všeč? So enkrat v sredi septembra na Dunaju. :8):

Police :2src: x:px Ne me basat, da bo reunion. Pismu, to ba bi blo ja. x:px

Guest mačona
Police :2src: x:px Ne me basat, da bo reunion. Pismu, to ba bi blo ja. x:px

Nisi vedel? :eek: Greš? Jaz bi šla. Edina priložnost, da jih SLIŠIM V ŽIVO, pozneje ne bo več nobene .... :2src:

Nisi vedel? :eek: Greš? Jaz bi šla. Edina priložnost, da jih SLIŠIM V ŽIVO, pozneje ne bo več nobene .... :2src:

Kdaj pa bo to? Pa najbrž je veliko povpraševanje, če že ni razprodano.

V Kompasu na Slovenski jih majo x;)x x:Dx Ni jih več dost, pohit.....Jp. :palec:

Smešno, k sva se glih dans menla o tem, ne x;)x xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

temu se pa reče party x:px x:px x:px

http://djmarky.uol.com.br/img/tenda_marky.jpg

no, sicer je pa Zinc ta petek v štirki

Petek / 11.5.2007 / 23.00

LICK.WEED GROOVES SPECIAL w. DJ ZINC

zaključek sezone likvidnih gruvov z eno največjih legend drum n' bassa

& after zunanjega dogodka Festivala pomladi s Kid Locom

ZINC (Bingo, True Playaz / UK)

KID LOCO (Yellow productions, K7, FRA)

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Guest mačona
V Kompasu na Slovenski jih majo x;)x x:Dx Ni jih več dost, pohit.....Jp. :palec:

Smešno, k sva se glih dans menla o tem, ne x;)x xDDx

Ze mam karto. x:px Dobila v Cankarjevem - samo tam imajo studentske.

Saj to bo kmalu. x;)x

xokx

Zaj če se nisn zaplaniral....bom ta glavni frajer k bom z dvema seksi bejbama šeu na en seksi tango koncert.......ni, da seb pritoževal x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...