Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Depeche Mode - obvezno nasl. leto (v LJ jih ne bo )Dream Theater mogoče...upam da bodo Pink Floydi....Pa seveda Coldplay, tud obvezno... in še in še... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Sej ubistvu res... komej čakam že zdej Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejte poročat tisto, ki greste na koncert Nightwish! Kako je bilo? Zdaj se bo začelo. hudooo je blo sploh ni blo predskupine, neki se je govoril da bo kao kr en bend nastopu, sam niso, v bistvu so že mal čez osem pršli na oder nightwish. večina pesmi, ki so jih odigral je blo iz tanovga cdeja, ldje smo se drl, slemal, men osebno se je najbol odf.... pr pesmi slaying the dreamer, wishmaster, I wish i had an angel, ever dream... mah pr skor useh no , tarja je mela popoln glas od začetka koncerta do konca (ni ji zmankal glasu prot konc kot baje na enih koncertih prej)... v glavnem žou vam je lohk tistim k niste šli!!! drgač je biu pa še after party v vinski kleti-emona, tm nekje no, sam eni smo mogl nasledn dan ob 7 vstat tko da ke nismo šli, je pa ena kolegica pršla direkt iz žura z vlakom u šolo.. se mi je ceu dan smilla k je komi žvela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Super!! No sej, jst itak nisem mogla it. A na tvoji ikoni so tarjine oči? Sm že zadnjič te hotla vprašat to. ne niso, no saj ne da bi jst vedla, sm kr od nek pobrala to slikco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mystica - cena za Dream Theater je 6.590 SIT Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Dream Theater za obletnico super darilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Isabela 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Baje,da so vstopnice za Dream theater 9.500 sit Po 10ih letih so se spet zdruzli The Fugees!Pridejo pa samo na Dunaj,30.11 za skromnih 21.000sit(s prevozom) ->http://www.koncerti.net/fugees.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Sinoči bla na DREAM THEATER...... Kdor je zamudu mu je lohk žal Najbl všeč mi je bil basist, kakšno mehko igranje (jest bi tud bas, hahahhaha), pa klaviaturist - noro, pa bobnar v hokejskem dresu Risov (kašni kompleti bobnov ) in kakšno pretepanje bobnov, pa odtrgani kitarist in seveda veličasen vokal.....Matr sem še pod vtisi.... Čak kdo mi je bil najbl všeč, hahahhahaha!!!! Navdušena zelo! LPNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ja, Bon Jovi bo konec maja v Münchnu. Ze zarad nostalgije moje bi ga sla gledat So mi pa razprodali na koncerti.net coldplaye in zdej ne vem, kje naj pogledam, da bi se kej dobila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 toto bi pa js tud....drugo me pa ne gane prevč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja, 4-krat sem že gledau Dreame, pa še bom.čez 14 dni grem pa v Graz na Steva Lukathera (Toto).naslednje leto pa so že potrjene turneje:- Toto- Bon Jovi- Depeche Mode- Ramazzotti ?- Van Halen?- Metallica?- AC/DC? šel bi tut na Phila Collinsa v Zagreb, pa je kao preveč pussy za moje kompanjone, samemu se mi pa ne da, pa še nikol nisn biu u Zagrebu... jest pa grem na Phila... sicer gre tut meni Zagreb na k***c sam jebatga... na depeche bom su tut jap!Kje/kdaj bodo pa bon jovi???Toto me ne gane, sicer super glasbeniki sam ni neke spesal kemije... ramazotti sploh ne... Kje/kdaj Van Halen??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Bon Jovi 1. Datum koncerta: ponedeljek, 15.05.2006Kraj koncerta: Gugl stadion, Linz, Avstrija 2. Datum koncerta: nedelja, 28.05.2006Kraj koncerta: Olympiastadion, München, Nemčija Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...hvala michelle!!!To bo pa treba it pogledat... sej sm nameraval it ze letos julija, pa je pol neki vmes prslo... druh let pa res!!! A ve mogoce kdaj bo kaj Springsteen v blizini??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Bon Joviribetkec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ... no ja sej ce pa znajo ribe nardit karkol dobrga je pa to muska... to vam je za priznat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 a slisis tule kako muzko spilat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja, 4-krat sem že gledau Dreame, pa še bom.čez 14 dni grem pa v Graz na Steva Lukathera (Toto).naslednje leto pa so že potrjene turneje:- Toto- Bon Jovi- Depeche Mode- Ramazzotti ?- Van Halen?- Metallica?- AC/DC? šel bi tut na Phila Collinsa v Zagreb, pa je kao preveč pussy za moje kompanjone, samemu se mi pa ne da, pa še nikol nisn biu u Zagrebu... AC/DC????? HUDO pa bon jovi pa metallica, van halen... ne morš d verjamš, no jst upam da bojo kje bliz, kr u slovenijo nej vsi pridejo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jp (metalica), bla na master off puppets tour v muenchnu, leta dva pa tri, zakon! med najboljsimi koncerti v lajfu, ki sem vidla. (dobila z mitjo zandji 2 karti... na shtop, pozim, ko je blo 20 cm snega - prisla direktnega na koncert, zadnji dve karti - pac na blagajni, verjetno se jih je ze se kje pol lohk dobil pac oz. bi se itak pac ufurala in bi ze prisla not) (*tale sal so mi pa eni modeli, domacini, kupil oz. podaril , kar prisli so k nasi mizi pa so mi dal tole) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Samo Metallica je pa šla čist v K*** za moje pojme. Moje osebno mnenje je, da so nekaj vredni samo prvi albumi. Pogojno še Black album. Tole, kar je pa zdaj pa ... to itak, se čist strinjam... ta ta nov cd (ok zdej ni več nov tok) je totaln sh** nobenih solotov, en trash metal, ne vem no...(čeprov dobr st. anger pesm mi je bla še dokaj všeč ja, sam vseen, ne more metallica take muske izvajat no...) pa sej ga tud nism poslušala k me je minil po parih pesmih k sm jih slišala :xx!: , sam ta stari so mi pa več al mejn vsi hudi tud uni pol k so se kao skomercializiral... men so vseen bli še všeč, sam tole na konc pa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Verjamem! Sama ne hodim na koncerte, ker se mi nekak ne da gužvat. Včasih me zagrabi, da bi šla. Tko je bilo za Nightwish pa Dream Teather. Pa nisem šla na nobenga. Mal mi je žal. Tud jaz osebno ne maram gužve, ne maram tolk različnih energij na kupu , sinoči sem se zagrebla za tribuno, super razgled in zvok sem imela in dost placa okol sebe.... Sicer smo sedeli le do začetka koncerta.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...jaz pa nasprotno od vas mislim da so se metallica sele s fade to black dokazali da znajo delat musko, prej so bli samo se eni zafrustrirani nazigaski mulci... s fade to black so pa odrasli!!!Zadnja plosca je res bl :xx!: :xx!: ...samo fade to black oz. black album, load, reload so pa hude mojstrovine!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ..ne vem no... zame je umetnik nekdo v kerega delih je opazit neko napredovanje, raziskovanje drugih sfer, spajanje ze pozananega z neznanim... kreativnost, osebnostni razvoj ce hoces... za razliko od obrtnikov, ki se odlocijo za branzo in potem cel lajf furajo eno in isto(edino kar mogoce svoj instrument bolje obvladajo)... in ce bi metallica potem ko so v svetu speed metala dosegli vse kar so lahko se naprej delali obrtniske albume bi bli zame samo se eni tam nekje... da se v svetu takih frustrantov kot je svet metal glasbe odlocis za neki tazga kot so se oni moras met jajca in to velik... Pa kdo je sploh se obremenjen z zanri.. to da nekdo razmislja o glasbi v okviru zanrov men pove samo da gre za zvestega konzumenta obrtniskih izdelkov... pa brez zamere... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...sto ljudi, dvesto razlicnih josk... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tabolš koncerti so bli men od buldožerjev pa na zztopih je blo mega.....dvakrat sm bla na purplih, totalno razočarnje :xx!: so mi solze lile od bede, tok sm bla razočarana nad njimi drgač so pa še zmeri men špica....joj, pa ne jethro tullih to je pa blo....nepozabno, prvovrstno doživetje drgač sm se pa mal prepozn rodila da b lohk oblavfala vse meni drage koncerte.......ful bi rada čula uriah heepe.....pa teda nugenta.....pa stevie ray vaughan mi je car....pa še pa še.....sam bojo mogl časovni stroj pogruntat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jaz sem si pa v prejšnjem tednu ogledal eno zelo "ne-metalic" zadevo (če ne štejemo ene nagravžno zveneče činele, s katero je možakar popestril večer ušesom ... ) - CHAM, teater iz Bhutana (v CD). Malo nenavadno za nas. S časom nimajo težav. Zadeva ni omejena na tri ali (pri hardrokerjih) na deset minut, ampak toliko, kolikor se jim zdi. Dosti, dosti bolje bi bilo, če bi prireditelji poskrbeli za kak uvod ali spremno besedo. Karkoli. Palec dol! Tako pa če obiskovalci nismo prebrali OBEH komentarjev v Delu dan prej, se nam niti sanjalo ni, za kaj bi tam lahko šlo. Ampak vseeno zanimivo. Nama je bilo kar všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.