Mick 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Z veseljem Se že veselim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Gotan project super koncert. Splačalo se je malo počakati. Vesela sem, da so predstavili tudi boljše štikle iz prvega albuma. Pianist, kitarist, harmonikar, violinistka in vokal, vsi so bili pa tudi ostali niso zaostajali. Res lep koncert, ki mi bo ostal v trajnem spominu, da dobre družbe ne omenjam. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Ja, res, super je blo Tako scena kot muzičarji, izbor štiklov in publika. 3 violinistke, čelistka, pianist, vokalistka, kitarist, harmonikaš pa 2 za rečmo mišpultom Vsi v belem in elegantno oblečeni kot se za tango spodob, ne. Tud plac (križanke) ta boljši za tak koncert, pa prav fajn je k vsake tolk časa prijetno zapihlja. Sound zlo solidn, ene 2x se je za par trenutkov mal izgubil zvok pianista, 1 x vokalistke, sicer pa nekih felerjev nisn opazil....Kar potegnilo nas je not, zlasti ob hitih, pozibavanje z boki neizogibno Bis......burn odziv publike.....zaključek.....pa prav tip "a bi še enga"......seveda bučno odobravanje.....pa prav "mi bi tudi"......je blo tud njim fajn. Po že kar nekaj videnih koncertih tega uvrščam v 1/3 na top listi.......Super! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ja, res je blo faaaajn, sem že napisala v dnevnik, pa kar ne vidim objave, pa tudi od Micka ne vidim objave, čeprav na osrednji strani vidim, da je on zadnji objavil komentar v tej temi. pa bandidosi smo kar odšli iz lokala .. bo treba it še na en pir in vse skupaj poravnat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2007 Ja No, saj ni bil nek velik znesk....jebi ga, se zgodi, na1x smo uvidli, da je ura že, pa hitel in pozabil......Al pa drugič ornk napitnino pustimo.... Aja, pozabu sn omenit en velik in en mal screen (oz. platno) in projekcije.......tud zlo fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 GREM na Tori Amos Sicer jo raje poslušam, kot gledam....ampak v živo je pa ne mislim zamudit! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 A pride kdo jutri Maiden poslušati zunaj stadiona? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Oho JAZ grem na Maidne. Nisem ravno fan, je pa moj fant. Tako da grem pogledat ali so res tako the best. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 A pride kdo jutri Maiden poslušati zunaj stadiona? zunaj stadiona ne...bom jaz kar z vstopnico vkorakala tja in mislim d se bo bolje videlo in slisalo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 zunaj stadiona ne...bom jaz kar z vstopnico vkorakala tja in mislim d se bo bolje videlo in slisalo :onfire: tale koncert pa že komaj čakam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Jaz bom tudi notri!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Vsi, ki greste na maidene, vzemite pelerine... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Iron Maiden, a ne? slišim od doma, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Sem na koncu nenadejano pristal kar notri na koncertu z Mačono včeraj. Je bilo fajn obujat spomine na stare čase. 2 minutes to midnight v živo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Sem na koncu nenadejano pristal kar notri na koncertu z Mačono včeraj. Je bilo fajn obujat spomine na stare čase. 2 minutes to midnight v živo pa the trooper sam un tank mi je biu pa prou najhujsi k je uletu... :2src: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 pa the trooper sam un tank mi je biu pa prou najhujsi k je uletu... :2src: Ja, clo Iron Maiden komad so zašpilal....Samo nekam kmalu so zaključili...pa folka tudi ni bilo veliko... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nemirni Ujetnik 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Muse, Verona, 16.7. I'll be there if it's the end of the world. Citiraj It's holding me, morphing meAnd forcing me to striveTo be endlessly cold withinAnd dreaming I'm alive http://shrani.si/files/headsmash11r0s.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Ja, clo Iron Maiden komad so zašpilal....Samo nekam kmalu so zaključili...pa folka tudi ni bilo veliko...se strinjam. samo men je bil tole eden boljših koncertov in spremljan iz druge vrste Fear of the dark ma pa še zmer primat pa mogoče delam na Metalcampu za karto tko nimam in bi blo tole prov idealno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Sem na koncu nenadejano pristal kar notri na koncertu z Mačono včeraj. Je bilo fajn obujat spomine na stare čase. 2 minutes to midnight v živo Fajn presenečenje je bilo to, da si sploh dobil karte. Vidla bolj malo .. Ampak OK. Saj sem uživala ves cajt. pa the trooper sam un tank mi je biu pa prou najhujsi k je uletu... :2src: Ne ne, light show je bil boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2007 V petk pa mal žurat ......Piše se leto....v MB........Laibach, Sidharta, Šank rok in Dan D....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Gre kdo na Vaya con Dios v Križanke? Jaz grem danes če kdo gre se vidimo. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 V petk pa mal žurat ......Piše se leto....v MB........Laibach, Sidharta, Šank rok in Dan D....... jaz pridem ta vikend...na Lent...pestro bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Včeraj sva šla z Antoninusom malo poslušat Vaya con Dios v Križanke (zunaj, karta je namreč celih 41 evrov), pa sva komaj kaj slišala. Se vsedeva nekje, pa jaz predlagam drug plac, kjer nisva slišala skor nič. Proti koncu sva šla naokoli in ugotovila, da bi bilo najbolje, če bi ostala na prvotnem mestu. Špilali so sam dva znana (vsaj meni) komada: Puerto rico in What´s a woman ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 želim si iti na The Police na Dunaj 19. 9. Sem že naročila aranžma. Upam, da ne pride kaj vmes. Rada bi videla Stinga in odpela z njim vse pesmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Gre kdo ali pa bi šel kdo 2. julija v Brescio poslušat Petra Gabriela? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.