Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

želim si iti na The Police na Dunaj 19. 9. Sem že naročila aranžma. Upam, da ne pride kaj vmes. Rada bi videla Stinga in odpela z njim vse pesmi. :2src:

tole se sliši zelo vabljivo, sreda, dopust bi blo treba vzet xnckrivx, napiši, ko bo kaj novega x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ka a na mansona pa noben ni šel ? včeraj je bil in sem šel. Blo je fino, zanimivo, folk napaljen, vse razprodano, sneg je padu, para je pihala, luna se je vzdigovala ( na platnu ) in show se je odvijal. Dobr no predskupino sem malce zakinkal ampak, ko sem v sede mižal sem tud to musko bolje poštekal. Folk je pa mansonu jedu z roke, kar je hotu so naredil edino peli niso preveč.

Kakih groteskih zadev ni bilo edino enkrat je malce po obrazi polizal kitarista - grrrrrrr :2src: x:o)x - zabavno.

Pavze med komadi in čakanje na začetek njegovega nastopa pa so bile naravnost moreče ( in so brezveze raztegnle koncert zehhh ) na srečo pa je dobra čakalna glasba popestrila dogajanje ( no vsaj meni ). Najboljši je bil zaključek s komadom katerega refren gre ; we are nobody's wana be somebody's today is when we know our self ( al neki takega ) in zatem samo odhod z odra brez besed, brez pozdrava, brez česar koli, brez vzklikanja za še en komad. Ničesar - samo osebje, ki pospravlja opremo. V mislih v ozadju pa še vedno we are nobody's wana be somebody's -> gloroficirano :2src:

Brez podpisa

Guest mačona
tole se sliši zelo vabljivo, sreda, dopust bi blo treba vzet xnckrivx, napiši, ko bo kaj novega x:px

Nisem še prepričana, če res grem, lahko da imam tisti dan izpit, ni še ziher ... Če tisti dan in en dan pozneje nimam obveznosti, povezanih s faksom, grem. Aranžma pa še ni plačan, tako da še mam čas za cincanje. Si pa fuuuul želim iti. :2src:

Ka a na mansona pa noben ni šel ? včeraj je bil in sem šel. Blo je fino, zanimivo, folk napaljen, vse razprodano, sneg je padu, para je pihala, luna se je vzdigovala ( na platnu ) in show se je odvijal. Dobr no predskupino sem malce zakinkal ampak, ko sem v sede mižal sem tud to musko bolje poštekal. Folk je pa mansonu jedu z roke, kar je hotu so naredil edino peli niso preveč.

Kakih groteskih zadev ni bilo edino enkrat je malce po obrazi polizal kitarista - grrrrrrr :2src: x:o)x - zabavno.

Pavze med komadi in čakanje na začetek njegovega nastopa pa so bile naravnost moreče ( in so brezveze raztegnle koncert zehhh ) na srečo pa je dobra čakalna glasba popestrila dogajanje ( no vsaj meni ). Najboljši je bil zaključek s komadom katerega refren gre ; we are nobody's wana be somebody's today is when we know our self ( al neki takega ) in zatem samo odhod z odra brez besed, brez pozdrava, brez česar koli, brez vzklikanja za še en komad. Ničesar - samo osebje, ki pospravlja opremo. V mislih v ozadju pa še vedno we are nobody's wana be somebody's -> gloroficirano :2src:

Moja sestra je bla na Mansonu. Blo je baje fajn, super, za rokco jo je prjel...pa so se uresničile njene sanje. :palec:

Dokler diham, upam.

Kako sem ti pa jst fouš! Sem hotla it na koncert samo mi je en tipo karto pred nosom spelu x:(x nism pa hotla tvegat da bi na koncert prišla pol bi mel pa razprodane karte.

En naš prjatu je bil -a pred enim tednom al kdaj - na Red Hot Chilli Peppers v Beogradu pa je blo baje ful dobr, jst bi tud šla
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Kaj zej ? je kdo bil na Pink. Mene so nekako zvlekli amapk je blo res ful dobr. Dvorana polna. Predskupina odlična in so lepo ogreli publiko, ki je zelo sodelovala. Njihov nastop je bil živ, energičen, naraven. Imeli so žurko sami zase in za vse prisotne. Res presenečenje.

Pink pa nad mojimi pričakovanji. Prve tri komade je samo odpela. Potem pa je začela z ljudmi komunicirat. Folk je ful sodeloval in kot je med vrsticami omenila smo bili ena boljših publik.

Kaj naj rečem Pink je obvladala sceno. Posebej pa sem se nasmejal ob komadu Stupid Girls, res njeno oponašanje avš in wanna be oseb me je vrglo na rit x:o)x xDDx xDDx x:Dx

Skratka zakon koncert - pa sploh nisem fen

Brez podpisa

hejhej, jst tut bla na P!ink-ful dobro, sam zame prekratko :sori: pa gužva glihtaprava.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hejhej, jst tut bla na P!ink-ful dobro, sam zame prekratko :sori: pa gužva glihtaprava.

Hja sam, če pa pomisliš so pa skor vsi koncerti okol 1h 30 min. Ti bla zih dol na partetju, k jaz sem bil na stolih x:o)x Ma sej folk je itak stal tko, da ni blo razlike edin razgled je bil boljši.

Brez podpisa

Gre mogoče kdo dons v Križanke? koncert Lenine in Yerba Buena - zna bit fenomenale! včeraj nej bi blo tud nekaj na lj. gradu pa zdej nikjer več ne vidim objave, je mogoče odpadlo? podobna scena kot nocoj ... fiesta latina combined z NY flavas .. yummi
' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano

Tudi jaz bila x;)x Pa tudi meni je bilo prekratko. Baje je bila nekaj bolna, mogoče je to vplivalo na dolžino koncerta?

Sicer sem pa uživala. Sem mislila, da bom manj poznala, ampak samo ene treh pesmi nisem. Bila sem navdušena, ko je pela od legendarne Janis Joplin :2src:

Predskupina mi je bila tudi všeč! No, pesmi so bile bolj ali manj na isti način, ampak so me kar pognale v zrak x;)x

Sem vesela, da sem šla...zdaj bo pa za nekaj časa mir s temi koncerti.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hja sam, če pa pomisliš so pa skor vsi koncerti okol 1h 30 min. Ti bla zih dol na partetju, k jaz sem bil na stolih x:o)x Ma sej folk je itak stal tko, da ni blo razlike edin razgled je bil boljši.

Mhm, na parterju-stojišče v 1/3 skor pod odrom; sam je blo še zmer neki omar pred mano, tko da sm fejst skakala pa po prstih stala in vrat nategovala - ni panike :vio:

Tudi jaz bila x;)x Pa tudi meni je bilo prekratko. Baje je bila nekaj bolna, mogoče je to vplivalo na dolžino koncerta?

Sicer sem pa uživala. Sem mislila, da bom manj poznala, ampak samo ene treh pesmi nisem. Bila sem navdušena, ko je pela od legendarne Janis Joplin :2src:

Predskupina mi je bila tudi všeč! No, pesmi so bile bolj ali manj na isti način, ampak so me kar pognale v zrak x;)x

Sem vesela, da sem šla...zdaj bo pa za nekaj časa mir s temi koncerti.

an, men je bla tut predskupina ful všeč, pa za moje pojme so znal dobr ogret publiko, muzka me je kr privzdigovala, tko mal u izi, pa mal hop, hop xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

JAZ sem tudi bila na PINK :2src: :2src: :2src: :2src:

Ne bo mi žal. Never :2src: :2src: :2src:

In to v zelooooooooo simpatični družbi :inocent:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Če ga vreme ne bo biksal grem dans na Living Colour in Maceo Parkerja.......Lent of course :palec:

Ekola, bil :palec: 3,5 ure muzike brez želje še po bisu, kar se mene tiče. Bli pa dobri, kitarista rasturala......pa Parker na saksu tud :palec: Bil solo, k frenda bl pir zanimal, spljoh k ugotovu, da treba 5 evrov plačat......pa sn šel sam, on pa papcat pa pit. Pa nisn mel kuponov, pa je rekla na blagajni 15 evrov xrolleyesx .......grrrrr......sn si že premislu, pa pristop ena čist neznana bejba in me vpraša, če hočm met kupon.....pa je blo. Ajd, nočko x:)x

Aja, jutr pa zaključna......hm......Bajago že dostkrat vidu.......nek italoband bo pa baje floyde špilal, mogoč to vreji, pa na jazzu bo en zanimiv band, pol pa ognjemet in adio Lent.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
naa grem na Police, sem se odlocla, razen ce si vmes SPET premislim :inocent: . ce ne pa mam resitev, tolazbo, v Mullerju si kupim za 35 evrov oni booklet al kak se rece, celotna diskografija in knjiga zraven z biografijami in pizdarijami in to. x8Dx

Jaz sem bila tud na P!nk. Bilo je zlooo dobr. Predskupina mi je bila tud všeč, samo je bilo pa grozno dolgo za čakat, da se je Pink po predskupini spravila na oder. Samo zlo čudno se mi je zdelo, ker se na koncu ni niti poslovila....samo pesem je odmevala v ozadju, oder se je pa spraznil.

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

• 3 weeks later...
jst grem na nightwish, cena karte je bla 7500 (velik, če mene vprašate, sam je vseen vredn dat tok dnarja zanje xDDx )

joj na copperfielda bi tud šla, sam za to pa ni več dnarja x:Dx

:D bila sm na maidnih :D je tut stalo veliko:D, ampak se je splačalo čeprav so vsega skupaj igral samo uro pa četrt :vragec:

can i play with madness...

:D

lp

http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif

http://www.tommyemmanuel.com/images/subhd-jivin.jpg

Razveseljuje nas novica o koncertu Tommyja Emmanuela v Opatiji na Hrvaškem. Omenjeni kitarist si lasti prestižni naziv C.G.P. (Certified Guitar Player).

"Največji kitarist na svetu" kot ga radi poimenujejo glasbeni kritiki, bo nastopil v sklopu festivala v Opatiji 22.8.2007 ob 20. uri.

Treba je poudariti da je omenjeni kitarist eden najboljši fingerpickerjev, kar jih premore naš planet, poleg tega pa je tudi izreden zabavljač, tako da nam odličen koncert ne uide! Tommy je začel igrati že kot otrok, v zadnjem letu pa je imel več kot 300 nastopov.

Obvezen ogleda za vse kitariste in ljubitelje kitarske glasbe!

Razkošen talent tega kitarskega virtuoza, ki je letos pozimi nastopil tudi v Ljubljani (koncert je bil nepozaben!), si lahko ogledate na naslednjih povezavah:

Koncert 1

Koncert 2

Koncert 3

(Gre za posnetke celotnih koncertov iz oddaje "Woodsongs Old Time Radio Hour", zato je download nekoliko daljši. So pa posnetki 100% legalni.)

Pa še to: aranžmaje za omenjeni koncert se da kupiti pri številnih slovenskih agencijah, cene s prevozom in vodenjem pa se vrtijo okrog 50 €.

Včeraj bila na koncertu Paula DiAnna v PO. Glede na to, da je bilo res malo ljudi (verjetno posledica KP noči oz. Rumene noči), je blo kr fajn. :palec:

Je pasalo mal glavo ropotu izpostavit in to še v ženski družbi. Pa brez alkohola, ker smo vozili. Jebat ga. x:o)x

sem ravno se spotaknila ob tole temo.. sem jaz tut nameravala it... pa državno prvenstvo pa to :xx!: :vragec:

mi je grozn žol de nism bl prtiskala na koncert xrolleyesx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Amon Amarth

gre kdo? x;)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...