janif 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 želim si iti na The Police na Dunaj 19. 9. Sem že naročila aranžma. Upam, da ne pride kaj vmes. Rada bi videla Stinga in odpela z njim vse pesmi. tole se sliši zelo vabljivo, sreda, dopust bi blo treba vzet , napiši, ko bo kaj novega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ka a na mansona pa noben ni šel ? včeraj je bil in sem šel. Blo je fino, zanimivo, folk napaljen, vse razprodano, sneg je padu, para je pihala, luna se je vzdigovala ( na platnu ) in show se je odvijal. Dobr no predskupino sem malce zakinkal ampak, ko sem v sede mižal sem tud to musko bolje poštekal. Folk je pa mansonu jedu z roke, kar je hotu so naredil edino peli niso preveč. Kakih groteskih zadev ni bilo edino enkrat je malce po obrazi polizal kitarista - grrrrrrr - zabavno. Pavze med komadi in čakanje na začetek njegovega nastopa pa so bile naravnost moreče ( in so brezveze raztegnle koncert zehhh ) na srečo pa je dobra čakalna glasba popestrila dogajanje ( no vsaj meni ). Najboljši je bil zaključek s komadom katerega refren gre ; we are nobody's wana be somebody's today is when we know our self ( al neki takega ) in zatem samo odhod z odra brez besed, brez pozdrava, brez česar koli, brez vzklikanja za še en komad. Ničesar - samo osebje, ki pospravlja opremo. V mislih v ozadju pa še vedno we are nobody's wana be somebody's -> gloroficirano Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 tole se sliši zelo vabljivo, sreda, dopust bi blo treba vzet , napiši, ko bo kaj novega Nisem še prepričana, če res grem, lahko da imam tisti dan izpit, ni še ziher ... Če tisti dan in en dan pozneje nimam obveznosti, povezanih s faksom, grem. Aranžma pa še ni plačan, tako da še mam čas za cincanje. Si pa fuuuul želim iti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ka a na mansona pa noben ni šel ? včeraj je bil in sem šel. Blo je fino, zanimivo, folk napaljen, vse razprodano, sneg je padu, para je pihala, luna se je vzdigovala ( na platnu ) in show se je odvijal. Dobr no predskupino sem malce zakinkal ampak, ko sem v sede mižal sem tud to musko bolje poštekal. Folk je pa mansonu jedu z roke, kar je hotu so naredil edino peli niso preveč. Kakih groteskih zadev ni bilo edino enkrat je malce po obrazi polizal kitarista - grrrrrrr - zabavno. Pavze med komadi in čakanje na začetek njegovega nastopa pa so bile naravnost moreče ( in so brezveze raztegnle koncert zehhh ) na srečo pa je dobra čakalna glasba popestrila dogajanje ( no vsaj meni ). Najboljši je bil zaključek s komadom katerega refren gre ; we are nobody's wana be somebody's today is when we know our self ( al neki takega ) in zatem samo odhod z odra brez besed, brez pozdrava, brez česar koli, brez vzklikanja za še en komad. Ničesar - samo osebje, ki pospravlja opremo. V mislih v ozadju pa še vedno we are nobody's wana be somebody's -> gloroficirano Moja sestra je bla na Mansonu. Blo je baje fajn, super, za rokco jo je prjel...pa so se uresničile njene sanje. Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uršy 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Ka a na mansona pa noben ni šel ? včeraj je bil in sem šel. Blo je fino, zanimivo, folk napaljen, vse razprodano, sneg je padu, para je pihala, luna se je vzdigovala ( na platnu ) in show se je odvijal. Dobr no predskupino sem malce zakinkal ampak, ko sem v sede mižal sem tud to musko bolje poštekal. Folk je pa mansonu jedu z roke, kar je hotu so naredil edino peli niso preveč. Kakih groteskih zadev ni bilo edino enkrat je malce po obrazi polizal kitarista - grrrrrrr - zabavno. Pavze med komadi in čakanje na začetek njegovega nastopa pa so bile naravnost moreče ( in so brezveze raztegnle koncert zehhh ) na srečo pa je dobra čakalna glasba popestrila dogajanje ( no vsaj meni ). Najboljši je bil zaključek s komadom katerega refren gre ; we are nobody's wana be somebody's today is when we know our self ( al neki takega ) in zatem samo odhod z odra brez besed, brez pozdrava, brez česar koli, brez vzklikanja za še en komad. Ničesar - samo osebje, ki pospravlja opremo. V mislih v ozadju pa še vedno we are nobody's wana be somebody's -> gloroficirano Kako sem ti pa jst fouš! Sem hotla it na koncert samo mi je en tipo karto pred nosom spelu nism pa hotla tvegat da bi na koncert prišla pol bi mel pa razprodane karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 En naš prjatu je bil -a pred enim tednom al kdaj - na Red Hot Chilli Peppers v Beogradu pa je blo baje ful dobr, jst bi tud šla Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Kaj zej ? je kdo bil na Pink. Mene so nekako zvlekli amapk je blo res ful dobr. Dvorana polna. Predskupina odlična in so lepo ogreli publiko, ki je zelo sodelovala. Njihov nastop je bil živ, energičen, naraven. Imeli so žurko sami zase in za vse prisotne. Res presenečenje. Pink pa nad mojimi pričakovanji. Prve tri komade je samo odpela. Potem pa je začela z ljudmi komunicirat. Folk je ful sodeloval in kot je med vrsticami omenila smo bili ena boljših publik. Kaj naj rečem Pink je obvladala sceno. Posebej pa sem se nasmejal ob komadu Stupid Girls, res njeno oponašanje avš in wanna be oseb me je vrglo na rit Skratka zakon koncert - pa sploh nisem fen Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 hejhej, jst tut bla na P!ink-ful dobro, sam zame prekratko pa gužva glihtaprava. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 hejhej, jst tut bla na P!ink-ful dobro, sam zame prekratko pa gužva glihtaprava. Hja sam, če pa pomisliš so pa skor vsi koncerti okol 1h 30 min. Ti bla zih dol na partetju, k jaz sem bil na stolih Ma sej folk je itak stal tko, da ni blo razlike edin razgled je bil boljši. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Gre mogoče kdo dons v Križanke? koncert Lenine in Yerba Buena - zna bit fenomenale! včeraj nej bi blo tud nekaj na lj. gradu pa zdej nikjer več ne vidim objave, je mogoče odpadlo? podobna scena kot nocoj ... fiesta latina combined z NY flavas .. yummi Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 hejhej, jst tut bla na P!ink-ful dobro, sam zame prekratko pa gužva glihtaprava. Tudi jaz bila Pa tudi meni je bilo prekratko. Baje je bila nekaj bolna, mogoče je to vplivalo na dolžino koncerta?Sicer sem pa uživala. Sem mislila, da bom manj poznala, ampak samo ene treh pesmi nisem. Bila sem navdušena, ko je pela od legendarne Janis Joplin Predskupina mi je bila tudi všeč! No, pesmi so bile bolj ali manj na isti način, ampak so me kar pognale v zrak Sem vesela, da sem šla...zdaj bo pa za nekaj časa mir s temi koncerti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Hja sam, če pa pomisliš so pa skor vsi koncerti okol 1h 30 min. Ti bla zih dol na partetju, k jaz sem bil na stolih Ma sej folk je itak stal tko, da ni blo razlike edin razgled je bil boljši.Mhm, na parterju-stojišče v 1/3 skor pod odrom; sam je blo še zmer neki omar pred mano, tko da sm fejst skakala pa po prstih stala in vrat nategovala - ni panike Tudi jaz bila Pa tudi meni je bilo prekratko. Baje je bila nekaj bolna, mogoče je to vplivalo na dolžino koncerta?Sicer sem pa uživala. Sem mislila, da bom manj poznala, ampak samo ene treh pesmi nisem. Bila sem navdušena, ko je pela od legendarne Janis Joplin Predskupina mi je bila tudi všeč! No, pesmi so bile bolj ali manj na isti način, ampak so me kar pognale v zrak Sem vesela, da sem šla...zdaj bo pa za nekaj časa mir s temi koncerti. an, men je bla tut predskupina ful všeč, pa za moje pojme so znal dobr ogret publiko, muzka me je kr privzdigovala, tko mal u izi, pa mal hop, hop Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2007 Če ga vreme ne bo biksal grem dans na Living Colour in Maceo Parkerja.......Lent of course Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 JAZ sem tudi bila na PINK :2src: :2src: Ne bo mi žal. Never :2src: In to v zelooooooooo simpatični družbi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2007 Če ga vreme ne bo biksal grem dans na Living Colour in Maceo Parkerja.......Lent of course Ekola, bil 3,5 ure muzike brez želje še po bisu, kar se mene tiče. Bli pa dobri, kitarista rasturala......pa Parker na saksu tud Bil solo, k frenda bl pir zanimal, spljoh k ugotovu, da treba 5 evrov plačat......pa sn šel sam, on pa papcat pa pit. Pa nisn mel kuponov, pa je rekla na blagajni 15 evrov .......grrrrr......sn si že premislu, pa pristop ena čist neznana bejba in me vpraša, če hočm met kupon.....pa je blo. Ajd, nočko Aja, jutr pa zaključna......hm......Bajago že dostkrat vidu.......nek italoband bo pa baje floyde špilal, mogoč to vreji, pa na jazzu bo en zanimiv band, pol pa ognjemet in adio Lent. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 naa grem na Police, sem se odlocla, razen ce si vmes SPET premislim . ce ne pa mam resitev, tolazbo, v Mullerju si kupim za 35 evrov oni booklet al kak se rece, celotna diskografija in knjiga zraven z biografijami in pizdarijami in to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Jaz sem bila tud na P!nk. Bilo je zlooo dobr. Predskupina mi je bila tud všeč, samo je bilo pa grozno dolgo za čakat, da se je Pink po predskupini spravila na oder. Samo zlo čudno se mi je zdelo, ker se na koncu ni niti poslovila....samo pesem je odmevala v ozadju, oder se je pa spraznil. Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 A gre kdo na metal camp ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 jst grem na nightwish, cena karte je bla 7500 (velik, če mene vprašate, sam je vseen vredn dat tok dnarja zanje ) joj na copperfielda bi tud šla, sam za to pa ni več dnarja bila sm na maidnih je tut stalo veliko:D, ampak se je splačalo čeprav so vsega skupaj igral samo uro pa četrt can i play with madness... lp Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šaran 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 http://www.tommyemmanuel.com/images/subhd-jivin.jpgRazveseljuje nas novica o koncertu Tommyja Emmanuela v Opatiji na Hrvaškem. Omenjeni kitarist si lasti prestižni naziv C.G.P. (Certified Guitar Player). "Največji kitarist na svetu" kot ga radi poimenujejo glasbeni kritiki, bo nastopil v sklopu festivala v Opatiji 22.8.2007 ob 20. uri. Treba je poudariti da je omenjeni kitarist eden najboljši fingerpickerjev, kar jih premore naš planet, poleg tega pa je tudi izreden zabavljač, tako da nam odličen koncert ne uide! Tommy je začel igrati že kot otrok, v zadnjem letu pa je imel več kot 300 nastopov. Obvezen ogleda za vse kitariste in ljubitelje kitarske glasbe! Razkošen talent tega kitarskega virtuoza, ki je letos pozimi nastopil tudi v Ljubljani (koncert je bil nepozaben!), si lahko ogledate na naslednjih povezavah: Koncert 1Koncert 2Koncert 3 (Gre za posnetke celotnih koncertov iz oddaje "Woodsongs Old Time Radio Hour", zato je download nekoliko daljši. So pa posnetki 100% legalni.) Pa še to: aranžmaje za omenjeni koncert se da kupiti pri številnih slovenskih agencijah, cene s prevozom in vodenjem pa se vrtijo okrog 50 €. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Včeraj bila na koncertu Paula DiAnna v PO. Glede na to, da je bilo res malo ljudi (verjetno posledica KP noči oz. Rumene noči), je blo kr fajn. Je pasalo mal glavo ropotu izpostavit in to še v ženski družbi. Pa brez alkohola, ker smo vozili. Jebat ga. sem ravno se spotaknila ob tole temo.. sem jaz tut nameravala it... pa državno prvenstvo pa to :xx!: mi je grozn žol de nism bl prtiskala na koncert Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Amon Amarth gre kdo? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Amon Amarth gre kdo? mmmm... možno da se res narišm tm gre še kdo? Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Danes so The Police na Dunaju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
|sa 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Včeraj Crvena Jabuka v cvetličarni Mediapark 5.10.2007 Siddharta s svojim 4 urnim repertoarjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.