anarhist 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 5.10.2007 Siddharta s svojim 4 urnim repertoarjem Daaaaaaa. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 Jinxi 26.09.2007, Križanke. Yes. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Kaj pa sinoči, dobrodelni na TV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Zahtevajte koncert! http://eventful.com/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Eh.. Van Gogh... edini koncert na kerga sem v zadnjih 2 letih hotla it.. pa so ga prestavl za nedoločen čas zdej pa kukr jaz sledim temule pa kukr sem čist slučajno tale datum ujela.. ga bom naslednjič zihr zgrešila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Bryan Ferry - grem, če bo le mogoče. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2007 Bryan Ferry - grem, če bo le mogoče. Mene tud ful mika. Seveda je sred tedna :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Mene tud ful mika. Seveda je sred tedna :xx!: :xx!:Javi se, če ti rata. Jaz sem skoraj ziher. Imam predavanja največ do 20.00. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2007 Okidoki. Kdaj že je, 10. 10., ne ? Šanse so nekak fifti-fifti.......ni sam od mene odvisno Sreda ....k da bi aakhut organiziral koncert....... da ja neb blo štajercev preveč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Kdo gre potem danes v halo. če sploh kdo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2007 Žal ni šlo, preveč obveznosti se mi nabral.... :xx!: Kurc pa lj pa koncerti sred tedna Kak je blo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Žal ni šlo, preveč obveznosti se mi nabral.... :xx!: Kurc pa lj pa koncerti sred tedna Kak je blo? Pogrešal sem te tri komade: More than this, Avalon in Same old scene. Za ta denar bi lahko zašpilal vse. Glede na to, da je zadnje časa bolj suša z 80's musko mi je zadeva prav pasala. Ni pa bil nek super trooper nepozaben koncert. Špilal je malo več kot uro in pol. Najbolj pa je folk norel na Slave to love, ki je zvenel precej bolj heavy kot studijska verzija. Pa seveda Jealous guy. Meni je bila pa najbolj všeč Love is the drug. Pa kar nekaj znanih melodij, ki jim pa ne vem imen na pamet...pa še Knockin on heaven's door je vmes stisnil. Po mojem sem bil med najmlajšimi na koncertu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 A niso tiste tri komade izvajali Roxy Music? Morda jih zato ni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 A niso tiste tri komade izvajali Roxy Music? Morda jih zato ni.Je res, ampak je imel tudi komade od Roxy., npr. Love is the drug. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 So me zvlekli včer v cvetličarno na leeloojamais... no ja.. bl nič posebnega.. razen na koncu, ko so prišli perpetuum jazzile (kakorkol se že napiše) en njihov komad zapet sam zaradi njih je bilo vredno denarja.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Bil je prav sexy koncert Ljubav ovde vise ne stanuje Evo priznajem nije mi lakoal’ nije slavno plakati javnoti me ostavljas tek onakoal’ nema placa ispod pokrivaca Od tebe bolestan bezuspesno lecenne suze moje ne postojemalo sam zbunjen i zatecenmeni se samo oci znoje Ne nisam ni suzu pustioa moje srce na dlanu jesamo sam tiho izustioljubav ovde vise ne stanuje Seo sam u cosak i nisam plakaonista iz ociju nisam istakaosem jedne suze koju sam ti posvetiovaljda me nitko nije primetio Od tebe bolestan bezuspesno lecenne suze moje ne postojemalo sam zbunjen i zatecenmeni se samo oci znoje :2src: :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 :xx!: sami pedriglede na to kaj je prej blo na odru.. so bli teli 'pedri' čist fajn popestritev. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 Pogrešal sem te tri komade: More than this, Avalon in Same old scene. Za ta denar bi lahko zašpilal vse. Glede na to, da je zadnje časa bolj suša z 80's musko mi je zadeva prav pasala. Ni pa bil nek super trooper nepozaben koncert. Špilal je malo več kot uro in pol. Najbolj pa je folk norel na Slave to love, ki je zvenel precej bolj heavy kot studijska verzija. Pa seveda Jealous guy. Meni je bila pa najbolj všeč Love is the drug. Pa kar nekaj znanih melodij, ki jim pa ne vem imen na pamet...pa še Knockin on heaven's door je vmes stisnil. Po mojem sem bil med najmlajšimi na koncertu. Mhm. Ja, je nek album izdal k dylanove pesmi prešpilava, še nisn čul.....Mah, men je prav žal, da nisn mogu na koncert, pa baje ni blo dost folka, tak da lohk šetaš mal okol pa to, to mi je fajn.......Heh, nisn pa bil še na koncertu zdej k si čika ne morm zravn prižgat. :xx!: Sn včeri bil na biljardu, smo v pavzah ven na čik hodl, je bil nekadilc najbl nastradal, k je morau z nami ven hodt, da ni sam not ostal hehe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 danes koncert THE BIANCA STORY-indy rock...baje se splača to videt kej vec pa lahko dobite na strani SHOTO CLUBA IZOLA.koncert bo pod belvederjem v izoli,greeemo gasssa xsuperx Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 greeemo gasssa xsuperx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 kak si kaj mikec? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2007 V tej temi ne najboljš :xx!: Koncerti sred tedna :xx!: :xx!: Drgač pa kar gre...... Tko, mickovsko Kar sploh ni tko slabo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 bila sredi tedna na koncertu... Hanka Paldum- sevdalinke....fantastično....sam še Ramirez z originalno izvedbo Misse Criole in mehiškimi pevci je imel več čustvenega naboja....tako da preplavi *** sem bila okarana ,da sem zbrisala zapis.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. oktober 2007 Prijavi Deli 16. oktober 2007 24.10.2007Korpiklaani, Pain, Zonaria Kraj, objekt: Ljubljana, Mediapark Opombe: Korpiklaani, Pain, Zonaria Obeta se metalska veselica ! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Povabljena sem na koncert Vlatko Stefanovski Tria, ob devetih v Cvetličarno Mediapark. Pa se mi ne gre, ker dežuje in lase imam sveže oprane. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.