Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Eh.. Van Gogh... :sori: edini koncert na kerga sem v zadnjih 2 letih hotla it.. pa so ga prestavl za nedoločen čas :o|o:

zdej pa kukr jaz sledim temule pa kukr sem čist slučajno tale datum ujela.. ga bom naslednjič zihr zgrešila :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Okidoki. Kdaj že je, 10. 10., ne ? Šanse so nekak fifti-fifti.......ni sam od mene odvisno xnckrivx Sreda :o|o:....k da bi aakhut organiziral koncert....... da ja neb blo štajercev preveč x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Žal ni šlo, preveč obveznosti se mi nabral.... :xx!: Kurc pa lj pa koncerti sred tedna xrolleyesx Kak je blo? :inocent:

Pogrešal sem te tri komade: More than this, Avalon in Same old scene. Za ta denar bi lahko zašpilal vse. Glede na to, da je zadnje časa bolj suša z 80's musko mi je zadeva prav pasala. Ni pa bil nek super trooper nepozaben koncert. Špilal je malo več kot uro in pol. Najbolj pa je folk norel na Slave to love, ki je zvenel precej bolj heavy kot studijska verzija. Pa seveda Jealous guy. Meni je bila pa najbolj všeč Love is the drug. Pa kar nekaj znanih melodij, ki jim pa ne vem imen na pamet...pa še Knockin on heaven's door je vmes stisnil. Po mojem sem bil med najmlajšimi na koncertu. :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

So me zvlekli včer v cvetličarno na leeloojamais... no ja.. bl nič posebnega.. razen na koncu, ko so prišli perpetuum jazzile (kakorkol se že napiše) en njihov komad zapet :2src: sam zaradi njih je bilo vredno denarja..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Bil je prav sexy koncert :)

Ljubav ovde vise ne stanuje

Evo priznajem nije mi lako

al’ nije slavno plakati javno

ti me ostavljas tek onako

al’ nema placa ispod pokrivaca

Od tebe bolestan bezuspesno lecen

ne suze moje ne postoje

malo sam zbunjen i zatecen

meni se samo oci znoje

Ne nisam ni suzu pustio

a moje srce na dlanu je

samo sam tiho izustio

ljubav ovde vise ne stanuje

Seo sam u cosak i nisam plakao

nista iz ociju nisam istakao

sem jedne suze koju sam ti posvetio

valjda me nitko nije primetio

Od tebe bolestan bezuspesno lecen

ne suze moje ne postoje

malo sam zbunjen i zatecen

meni se samo oci znoje :2src: :2src: :2src: :2src:

Pogrešal sem te tri komade: More than this, Avalon in Same old scene. Za ta denar bi lahko zašpilal vse. Glede na to, da je zadnje časa bolj suša z 80's musko mi je zadeva prav pasala. Ni pa bil nek super trooper nepozaben koncert. Špilal je malo več kot uro in pol. Najbolj pa je folk norel na Slave to love, ki je zvenel precej bolj heavy kot studijska verzija. Pa seveda Jealous guy. Meni je bila pa najbolj všeč Love is the drug. Pa kar nekaj znanih melodij, ki jim pa ne vem imen na pamet...pa še Knockin on heaven's door je vmes stisnil. Po mojem sem bil med najmlajšimi na koncertu. :vio:

Mhm. Ja, je nek album izdal k dylanove pesmi prešpilava, še nisn čul.....Mah, men je prav žal, da nisn mogu na koncert, pa baje ni blo dost folka, tak da lohk šetaš mal okol pa to, to mi je fajn.......Heh, nisn pa bil še na koncertu zdej k si čika ne morm zravn prižgat. :xx!: Sn včeri bil na biljardu, smo v pavzah ven na čik hodl, je bil nekadilc najbl nastradal, k je morau z nami ven hodt, da ni sam not ostal hehe :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

danes koncert THE BIANCA STORY-indy rock...baje se splača to videt x:px

kej vec pa lahko dobite na strani SHOTO CLUBA IZOLA.

koncert bo pod belvederjem v izoli,greeemo gasssa xsuperx xsuperx xsuperx :onfire:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:2src: bila sredi tedna na koncertu...

Hanka Paldum- sevdalinke....fantastično....sam še Ramirez z originalno izvedbo Misse Criole in mehiškimi pevci je imel več čustvenega naboja....tako da preplavi :palec:

sem bila okarana ,da sem zbrisala zapis....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Povabljena sem na koncert Vlatko Stefanovski Tria, ob devetih v Cvetličarno Mediapark. Pa se mi ne gre, ker dežuje in lase imam sveže oprane. :o|o:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...