FixMinze 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Samo tile pa so eni utrganci. So ja, igrajo pa folk metal, tko kt je tle turbo folk oni šopajo folk metal. Mogla bi vidt kakšen koncert je to Ful tak divji pozitiven vibe. uauu ej, Interceptor v Štuku,ponovitev dogodka , huhuuu , upam da bo Čuli spet iz truge vstau Bil sem na interceptor v Kranju. Zakon je blo. Dober frontman, kr po tleh se je valu pa dobr so zagal Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 5. februarja naj bi v ljubljanski Hali Tivoli ob 20. uri nastopil kitarist in pevec Chris Rea, Kdo gre? Jaz definitivno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 jaz definitivno, takoj ko sem prečitala, sem se odločila, tole pa res, Chrisa ne bom zamudila. uuu, hvala za info, Ante. evo gacena karte je tudi zasoljena , ampak OK, Chris je Chris, grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 5. februarja naj bi v ljubljanski Hali Tivoli ob 20. uri nastopil kitarist in pevec Chris Rea, Kdo gre? Jaz definitivno. $#$#%&/(()/&%$##"!" :xx!: .......torek :xx!: :xx!: :xx!: Tak da, če bo kojim slučajem znesel, z veseljem, sicer pa :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 več nas bo, lepše bo. je pa smotano, da pade glih na torek, če si iz Maribora in maš drug dan šiht. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 HardCore/Metal veselica....17.12.2007 , legende Shai Hulud v Lj, na tole se gre....100 % http://karantanija.com/index.php?page=part...lt&pid=9122 Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 In nekaj fotk.... http://thorprecords.com/boards/viewthread.php?tid=9816 pomoje sem bil edino jaz od vas tukaj....ker so bli vsi veseli in noben zamorjen!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 In nekaj fotk.... http://thorprecords.com/boards/viewthread.php?tid=9816 pomoje sem bil edino jaz od vas tukaj....ker so bli vsi veseli in noben zamorjen!!! a je imel kdo razen glasbenikov in tebe vec kot 20 let? zvedava tinka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Mogoče je že kdo omenil.....10.avgust 2008!split stadion....uganite kdo ali kaj....IRON MAIDEN - SOWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 2008! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 jaz pa komaj čakam na marec na HIM .... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Centar ITAU napoveduje, da naj bi novembra 2008 nastopil na Bledu Lex van Someren. Še nisem slišal njegove glasbe, a prijatelji pravijo, da je odlična. Za dušo se splača iti na ta koncert, če bo do njega res prišlo. Do takrat pa spoznavanje in čutenje njegove glasbe. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Centar ITAU napoveduje, da naj bi novembra 2008 nastopil na Bledu Lex van Someren. Še nisem slišal njegove glasbe, a prijatelji pravijo, da je odlična. Za dušo se splača iti na ta koncert, če bo do njega res prišlo. Do takrat pa spoznavanje in čutenje njegove glasbe. Bom šel tudi sam pogledat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ante in jaz komaj čakava Chrisa Reo. :onfire: v upanju na neke določene komade ... čeprav bo v glavnem predstavil nove pesmi, bo nekaj starih tudi.Fool if you think it's over bo že baje, Candles pa vprašanje, če .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 http://shrani.si/f/1U/wp/1xXavXPC/chrisrea1402.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Nightwish04.03.2008 - Hala Tivoli - Ljubljana (20:00) a gre še kdo? zdej sm se že lepo navadla na novo pevko..in mislim da zna kej več narest kot pa Tarja... Anette mi seva veliko boljšo, sproščeno energijo http://shrani.si/f/1u/PL/4yEE39PU/oadwn2007010.jpg Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ante in jaz komaj čakava Chrisa Reo. :onfire: v upanju na neke določene komade ... čeprav bo v glavnem predstavil nove pesmi, bo nekaj starih tudi.Fool if you think it's over bo že baje, Candles pa vprašanje, če .... ja Chris Rea je dober ... men je ful všeč njegova pesem Tell me there's a heaven ... pa tud druge no Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Nightwish04.03.2008 - Hala Tivoli - Ljubljana (20:00)a gre še kdo? zdej sm se že lepo navadla na novo pevko..in mislim da zna kej več narest kot pa Tarja... Anette mi seva veliko boljšo, sproščeno energijo Ooo, kaka fajn fotka , ja zdej ko so me v živo navdušili Within tempation, no Sandra , se mi zdi že nespodobno,da še njih ne prečekiram Škoda, da Epica ne zaide v naše kraje ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Danes sem izvedel, čudovito vest da bosta Miten in Deva Premal nastopila 20. junija 2008 v Ljubljani v Slovenski filharmoniji: http://devapremalmiten.com/events/tour_det..._ljubljana.html. Priporočam, da si vzamete čas, porabite denar za pot in vstopnice in si ogledate, poslušate, predvsem pa občutite glasbo v živo teh izjemnih duš. Antoninus, ta koncert je življenjska nujnost. http://www.devapremal.com/images/gallery/pix/pop_106.jpg http://www.devapremal.com/images/gallery/pix/pop_037.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 ja Chris Rea je dober ... men je ful všeč njegova pesem Tell me there's a heaven ... pa tud druge no je odpadel zaradi ocene, da je tak koncert tehnično nemogoče izvesti v hali Tivoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 shit happens drugače pa bo nastopil v začetku marca v Zagrebu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Alan, hvala, grem zagotovo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Alan, hvala, grem zagotovo. Se slišiva za podrobnosti. Tudi ti lahko prideš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Tole bo treba obvezno se udeležit! ob 21. uriV Slovenski kavarni:GLASBENO SREČANJE SOZVOČJA SVETA – JAM SESSION:Na začetku bo nastopila skupna JaRaRaJa v sestavi: Janez Dovč (harmonika), Vasilij Centrih (violina), Petra Trobec (kontrabas) in Gregor Budal (klarinet).Po uvodnem nastopu vabljeni na »Celični Etno jam«.Vstop prost. Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Deva Premal chist PREMAL poznam deb vedu kdo to spljoh je.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.