Cookie 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 nism bla na jinxih pa ful sm si želela, sam pol zvečer sm bla pa še bolj hin (od življenja )pa še kolesarila sem zgodaj zvečer, tak da se mi res ni dalo nikamor drugam, kt v horizontalo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 moja frenda je sla, sam nisva bili se nic na zvezi, zihr kej poroca. ja mene so tud ven vabil pa se mi ni nikamor dal, me je ubila vrocina podnev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 če koga zanima.... je ta vikend (od 27. do 29. junija ) Rock Otočec 2008 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 a na jinxih je bil kdo? ....včeraj na lentu. Pogledal 1. polčas fusbala, ugotovil, da bodo španci prvaki, pol pa hitr na koncert. Fajn je blo, kljub finalu EP velik folka, dobro ozvočenje, odšpilal vse ta boljše štikle..... Dober začetek lenta........start s Crossroadsi, nato V. Stefanovski (rasturu je, res rasturu), včeri Jinx..... .....nisn vedel, da Jinx pomen "urok"... No, letos sn si celo uspel zacajhnat tud nekaj gledaliških predstav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 O Mick! *sm pa vexdla, k sem vidla da si ti komentiral, da bo najbrz tole: da si bil na Jinxih na lentu. a tko?fino.tale vas Lent je ocitno nekaj boljsega, kar mamo v slo tacgale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 No, jaz grem pa na Coldplaye! :onfire: Tako zelo komaj čakam! Sem že prepričala prijateljico, nama zagotovila postelji v Munchnu in zdaj samo še počakat.Chris Martin v živo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 jaz grem pa malo na Status Quo pogledat. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 A gre kdo na Massive Attack 10. julija v Križanke? A jih je že kdo v živo slišal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Tokrat žal ne in ja, v živo dvakrat. Priporočam! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ..aja drugač sta v bandu res dva člana(včasih so bli 3-j in v začetku pogojno še tricky), čeprav je dost najteih glasbenikov na koncertu.... tko, da ne bosta na odru 2 človeka... je pa dost ritem mašin in podobne sintetike... Na Massive grem tut jaz, če se bo vse izšlo... pa na Seala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 MA so bili vsakič popolnoma drugačni. Meni v Križankah v osnovi koncerti SO fajn, ampak sound ni povsod enako dober.Roisin je bilo težko razumet, vzdušje pa vse pa je bilo super. Ritka je bila pika na i, ni imela zveze z folkom, bolj dokaz, da je bil žur. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ma jaz mam predsodek. a sta to res samo dva modela, vključujoč vokal? vse so mi zapacali. tud moloko. zato sem hotla it na roisin in je hvala kurcu pokazal rit vsem križankam. heh Kokr jest vem sta 2 tipa, ki sta ustanovila skupino. Drugač mata pa zmer ogromno gostov (mogoče so tut kakšni stalni člani, ne vem). Sej če poslušaš že vokal, je skor pri vsakem komadu kakšen drug.. Muska je men svetovna A res je rit pokazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 drgač pa jaz bi pa definitivno šla na kakšen faithless če bi prišli.. to ma mi je škoda dnarja. za brezveznosti mi ni.. her ass and uffffffffff http://www.webtv.si/video/index/id/26240 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Vem v toliko, ker poznam britansko/irsko kulturo ZELO dobro in vem, kdaj to počnejo Vem tudi v toliko, ker je tista, ki jo je odrinila bila pevka, in je hotela kao slikat folk dol z balkona in je potem to naredila Rozinca...kao za foro, da se pofotka kake hude face, kot je bilo razbrat izdaleč Tako sem pač jaz to razumela in prebrala.Ker je ničkolikokrat vmes povedala, da se ma super, sem pač predvidevala, da se ma super... bla na faithless, pa so MA bistveno boljši. Pionirji so v tem soundu, in je že zato vredno videt.To je tko kot...ne vem...Bowie....je vedno drugačen, ni vedno super, ampak se razvija, dela nove stvari, če te muska zanima, te zanima napredek, improvizacija itd...tudi, ne samopoznane komadke slišat iz prve plate... (ne leti nate, Mayan!) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Vem v toliko, ker poznam britansko/irsko kulturo ZELO dobro in vem, kdaj to počnejo Vem tudi v toliko, ker je tista, ki jo je odrinila bila pevka, in je hotela kao slikat folk dol z balkona in je potem to naredila Rozinca...kao za foro, da se pofotka kake hude face, kot je bilo razbrat izdaleč Tako sem pač jaz to razumela in prebrala.Ker je ničkolikokrat vmes povedala, da se ma super, sem pač predvidevala, da se ma super... bla na faithless, pa so MA bistveno boljši. Pionirji so v tem soundu, in je že zato vredno videt.To je tko kot...ne vem...Bowie....je vedno drugačen, ni vedno super, ampak se razvija, dela nove stvari, če te muska zanima, te zanima napredek, improvizacija itd...tudi, ne samopoznane komadke slišat iz prve plate... (ne leti nate, Mayan!)Verjetno bom res šla - če že ni razprodan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 sem opazila, ja. čisto zastopim. in zato sem specialno napisala, da je to moje mnenje in sem jaz pač tako vidla to ritko.in zato sem še bolj specialno napisala, da ne leti nate, in nisem govorila tebi, ampak tko, nasplošno moje mnenje o takih koncertih, ker si že ravno spraševala o MA, sem pač nadaljevala misel, svojo, ki ni mela veze s tabo, ali križankami ali pionirji...skratka totally: jebiga, sem pač povedala neki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ma ja, skratka, tole o pionirjih pa se mi zdi malce prevzetno.. samo to sem hotla rečt. čeprav človek nekaj prebere in reče. ja, jebi ga. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 MAYAN SMOTKA daj nazaj! nima veze s prevzetnostjo in pristranostjo, to je blo samo moje mnjenje pač... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 na Faithless bi tudi jaz šla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 glihkar si kupila vstopnico za Briljantino v torek očitno grem kar sama, ker ni blo interesentov, bogve zakaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 ma ja, skratka, tole o pionirjih pa se mi zdi malce prevzetno.. samo to sem hotla rečt. čeprav človek nekaj prebere in reče. ja, jebi ga. Prevzetno ali pa ne...tako je. Koncert je bil odličen (pomoje najboljši koncert, kar sem jih videl v križankah poleg Pixies)...sound pa perfekten! To sem pogrešal na Roisin M. Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Prevzetno ali pa ne...tako je. Koncert je bil odličen (pomoje najboljši koncert, kar sem jih videl v križankah poleg Pixies)...sound pa perfekten! To sem pogrešal na Roisin M. No, me veseli Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 BRUTAL ASSAULT FESTIVAL na češkem - pride nekaj zelo velikih bandov (Arch Enemy, Behemoth, Norther, Cradle Of Filth...), vstopnina za tri dni je 41 oz. 46€. Če prineseš ob koncu polno vrečo smeti nazaj dobiš nazaj 50čeških kron. (Za strejše od 18 - pir je sam 1€ - na metal campu v tolminu pa je biu 4€) Pa tud ustopnice so blazno cenejše. Jaz grem. Še kdo? http://www.brutalassault.cz/ Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 BRUTAL ASSAULT FESTIVAL na češkem - pride nekaj zelo velikih bandov (Arch Enemy, Behemoth, Norther, Cradle Of Filth...), vstopnina za tri dni je 41 oz. 46€. Če prineseš ob koncu polno vrečo smeti nazaj dobiš nazaj 50čeških kron. (Za strejše od 18 - pir je sam 1€ - na metal campu v tolminu pa je biu 4€) Pa tud ustopnice so blazno cenejše. Jaz grem. Še kdo? http://www.brutalassault.cz/ UUUU...preveč grozno za mene! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 bila na Seal-u v ponedeljek, 14.7. kak šarmantnež Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.