Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, mene tudi zanima... pa Briliantina tudi-kako je blo, Aliana...?

Jaz bi šla, me zanima, samo mi je bilo predrago tokrat pa druge stvari bolj pomembne x;)x

Je bila prevedena ali v originalu in kako je bilo z vokali in plesom...vse povej! xDDx

nisem vedla, da koga zanima x:Ix

tkole no.. ni blo perfect, ampak je blo fajn, men osebno vredno 30€ (sem čist po naključju ugotovila, da majo tud cenejše karte od 50€)

bla prevedena v hrvaščino,.. vsake tolk prevod mal šepal, ene dva komada so čist na free prevedli in ni mel dost veze z originalom, ampak bil luštkan prevod. ful bolj na humoren način narejena predstava, kot na primer film.. glavni igralci dobro peli, tud fajn blo, ker bla mal drugačna interpretacija od une iz filma, da ni čist copy/paste... en komad, ki sta ga dva stranska pela bil bolj tko, tko, jima je vmes kar mal zmanjkalo glasu... Greased lightning tud ni bil glih najboljš zapet...

ampak je itak tolk muzke in plesa v ozadju, da 'slišiš' ta prav komad, tak iz CDja x:o)x , tko da mene ni motilo..

plesa ne bom komentirala, ker nimam kaj dost pojma o tem, lahko samo rečem, da mi nič ni bilo čudno in me nič ni motilo, kar po moje pol pomen, da je blo ok.

Edino, kar me je pa res mal zmotilo, je bila pa mimika igralcev... ok, mogoče sem bila predaleč pa nisem dobro videla, ampak tako nekako se mi je zdelo, da imajo tolk dela s petjem in plesom, da se niso ukvarjali še s tem, da bi zgledalo, da 'so' dejansko tam, v šoli v 70ih, in da uživajo.. pač, premal igrali z mimiko, no...

definitivno se ne more primerjat s kakim londonskim mjuziklom, kjer je vse dodelano u nulo... sam jaz sem mal mahnjena na mjuzikle pa lahk marsikaj spregledam, če je filing ok... filing je bil pa hud, cela dvorana živela, folk kar plesal not v stolih med komadi, ustnice premikal zraven, men je itak šlo mal na jok pri prvih dveh komadih, ko sem dojela, da Briljantino gledam x:Ix x:o)x

sem pol razmišljala, da je v H-woodu al pa Londonu velik lažje najdt perfect igralce za mjuzikle, ker maš na izbiro 20 'Travolt', ki obvladajo petje, ples, igranje pa še dobr zgledajo... na HR al pa pri nas maš pa na voljo 20 igralcev, ki znajo pet, 10 njih, ki znajo plesat, pol moraš pa iz tega sestavit kombinacijo..

... no, tolk... na kratk.. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Kul xDDx

A slovensko verzijo iz Šentjakobskega gledališča si videla?

Saj pri nas se kar trudijo, nekaj mjuziklov bo spet kmalu...

ampak ja, je težko naredit dobrega, to so mega produkcije in ni kadra,

tudi tehničnega, in sploh je težko to kombinacijo najt, ki zna pet plesat in igrat...

2 od treh že gre, naprej pa ne. x:)x

Mene bi motil bogi vokal ali koreografija, amapk če praviš, da nisi opazla nič čudnega je verjetno ok x;)x x:Dx

je pa res, da sem malo bolj kritična verjetno kot ti, ker nisem blazen fan mjuziklov na splošno, glasbe in teatra posebej pa, ampak klasike so zakon, tudi Kabaret bi rada gledala itd...Briljantina je pač ena od klasik, sem jo videla že zilionkrat in vsakič se samo nasmeješ, ko zagledaš to na ekranu xcivx :palec:

Hvala za poročilce, nisem pa vedela, da so bile tudi cenejše karte...bi morda šla...sem hotela peljat sestrično, ki je mala, ampak obožuje tole...pol je pa ratalo predrago za vse skup...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Kul xDDx

A slovensko verzijo iz Šentjakobskega gledališča si videla?

Saj pri nas se kar trudijo, nekaj mjuziklov bo spet kmalu...

ampak ja, je težko naredit dobrega, to so mega produkcije in ni kadra,

tudi tehničnega, in sploh je težko to kombinacijo najt, ki zna pet plesat in igrat...

2 od treh že gre, naprej pa ne. x:)x

Mene bi motil bogi vokal ali koreografija, amapk če praviš, da nisi opazla nič čudnega je verjetno ok x;)x x:Dx

je pa res, da sem malo bolj kritična verjetno kot ti, ker nisem blazen fan mjuziklov na splošno, glasbe in teatra posebej pa, ampak klasike so zakon, tudi Kabaret bi rada gledala itd...Briljantina je pač ena od klasik, sem jo videla že zilionkrat in vsakič se samo nasmeješ, ko zagledaš to na ekranu xcivx :palec:

Hvala za poročilce, nisem pa vedela, da so bile tudi cenejše karte...bi morda šla...sem hotela peljat sestrično, ki je mala, ampak obožuje tole...pol je pa ratalo predrago za vse skup...

ja, no, saj jaz tud ne bi skakala od navdušenja, če bi blo čist poden.. tolk kritična pa že sem x:)x sam saj pravim, nisem gledala kot kritik in me male napakice niso zmotile, kvečjemu so mi bile simpatične.. na primesr tist, ko je tipoma zmanjkal glasu.. v bistvu sta pela komad in pol ko je šlo vedno višje, na koncu dve besedi kar utihnila x:o)x kao, sej vsi veste kako gre naprej x:o)x

ne, v šentjakobu nisem vidla, bom šla pa verjetno pogledat spomladi.. pa šele zadnjič sem opazla, da že celo leto igrajo Fidler on the roof v Mestnem.. tko da to tud čaka na začetek sezone.

Ja, karte svinjsko drage.. sem se en teden odločala in si pol rekla, da ej, tole pač mi ful pomeni, pač dam teh 50€... in pol šla na net rezervirat in sploh ni blo več možno kupit unih za 50, ampak so bile samo še za 29€.. pa sem v bistvu ful dober sedež imela, v 9. vrsti, samo čist ob levem robu...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O!!! Končno spet avgust in otvoritev Trnfesta xDDx .Upam da bo vroče in se bomo lahko ob kozarcu vina ali flaši pira zibal ob zvokih različnih dobrih izvajalcev pod svežim poletnim nebom. x:px
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jaz se predvsem veselim pečenih koruznih storžev po 2,5 eur kos :vio: :vragec:

Ja center LJ je drag k pes....

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Men se pa trnfest zdi iz leta v leto slabši...tako, da letos zelo dvomim če bom šel povohat v Trnovo.

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
končno dolgoletna moja želja -koncert jean michel jara....juhuhuhu....a gre kdo?jst mam sicer že karto skor cel mesec ,pa sploh ne vem ,če jih je še kej v prodaji....komi čakam ta dan...aja 7.november hala tivoli!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

• 2 weeks later...
Bil kdo na Iggy Popu? :inocent:

Bil, bil xyesx, en dober komentar se mi je dopadel, to je blo pa čist brezkompromisno, čisti hardcore x;)x,

drugač maš pa recenzijo, če mal pokukaš v moje komentarje, sej je bolj med zadnjimi x:)x, samo energijo

pa ima Iggy, ta pravi bikec x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

• 2 weeks later...
Bil, bil xyesx, en dober komentar se mi je dopadel, to je blo pa čist brezkompromisno, čisti hardcore x;)x,

drugač maš pa recenzijo, če mal pokukaš v moje komentarje, sej je bolj med zadnjimi x:)x, samo energijo

pa ima Iggy, ta pravi bikec x:px

Hard core rules [da energijo]. -)

Je bil kdo? :inocent: Menda ni blo tako dobro kot na Dunaju...

Bila.

(so me frendi s štajerske tok časa vabili za vikend, da sem se mogla spokat, pa z njimi na špil)

In čeprav power ni meni ravno naj zvrst, sem se (vsaj proti koncu) kar vživela!

Štuk je bil nabito poln, klapa je uživala, meni pa vmes skorajda na smeh, ko sem na metal koncertu slišala »babje preščanje« in pa opazila, da je klapa slemala ko na tahujši thrash! x:Dx x:Dx

Mladina x:Dx (zej sm že jaz stara poleg?!) Pa ... samo da se je uživalo! x^x

Vanishing point – zašpilal dobro, ogrel publiko, ampak … ni bilo ravno po mojem okusu, medtem ko so mi bili Pagans Mind kar všeč! (frend nabavu po koncertu – mislim da – 2 njihova Cdja in smo na poti »domov« poslušali … not bad, really not bad! Amapk pač umirjeno. Za dušico)

Sonata Arctica pa …

Slišala sem jih že mislim da vsaj 2 x (ampak v sklopu festivalov ala Wacken … in nisem šla prej nikamor, da bi poslušala izrecno le njih) in moram rečt … da mi je bilo kar všeč! Pevec je kar dobro kontaktiral s publiko (za konec nas je razdelil v 3 skupine in potem smo pod njegovo taktirko spuščali zvoke »tssssssssssss«, »bam« »bum« in uspelo nam je celo spackat za uverturo fajnega komada! :D Se je pa tudi razhudil nad folkom, ki je hotel snemat koncert (»al nehite, al pa grem z odra«). Ok, štekam.

Vesela, da so zašpilali tudi kaj od njihovih bolj znanih komadov, da sem tudi sama kaj poznala in malo prepevala zraven x:Dx Vmes seveda še malo tečnarla, ker so zašpilal ene 3 za moje takratno počutje too romantiš komade in sam skorajda zavijala z očmi, frend zraven pa iiiii totalno stopljen xnckrivx x:Dx

Aja pa na koncu so klapo kar lepo obdarili s trzalcami, bobnarskimi palčkami…

Tko.

Od (mojega) vzdušja.

Za strokovno plat, bi mogli pa koga drugega za rokav pocukati.

....

Skratka … ko grem naslednjič kam, ima , da žaga!! (meni se nori in ne kulturno udejstvuje :vragec: x:Dx x:Dx )

Upam, da se bom spokala po novem letu na Kreator (ravnotako Mb).

Pa mika me it poslušat Lene kosti (enkrat decembra bodo na Metelkovi s pozabilakaterim indigo rock bandom, pa še enimi/po novem letu pa z Grave Diggerji in še enimi-ravnotakopozabila-v VPKju)…

.

Pa lp

x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

• 1 month later...

Že (pre)dolgo nisn bil na nbenem koncertu.... :o|o:

Sn pa bil v soboto na U2-3D x:px Vreji blo ful, sn čist not padu, parx skor začel ploskat :inocent: x:Dx Bi blo fajn na tak način še kak drug bend videt :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...