Michelle 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 No, pa pride Madonna.Ne grem...razen če me ne bo kakšna prjatlca odvlekla.200 evrov ne dam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...84&forum=54 :o|o: nihče mi ni povedal frendica včeri rekla, aja, grem jutr na koncert.. in jaz sam in ona: ups, aja, nisem vedla, da si bla fenica... tko da zdej sedim doma in se učim in čakam na poročilo kako je blo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 Gal in Severa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 evo:Gal Gjurin: Koncert za srce in orkester - pop, jazz Cankarjev dom,Gallusova dvorana,19.04.2009, 20.00, Vstopniceglede na sedežni red 23 EURglede na sedežni red 19 EURglede na sedežni red 16 EURglede na sedežni red 13,5 EURštudenti 11,5 EUR Glasbeni gostje: Elda Viler, Vlado Kreslin, Jan Plestenjak, Severa Gjurin, Jadranka Juras, Anžej Dežan, Tomislav Jovanovič – Tokac, Ana Dežman, Jose, Anika Horvat, Dejan Lapanja. Galeristi, Godalni kvartet Fiasco Skladatelj in pesnik Gal Gjurin bo predstavil novo ploščo Srce in svoje dosedanje ustvarjanje. na tole pa definitivno grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Če kdo še ne ve kam med prazniki: Mesto Mladih (Nova Gorica) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Nekaj zanimivih letos: 18. 05. - Miten, Deva Premal in Manose, Cankarjev dom, Ljubljana17. 07. - Djabe in Steve Hackett, Poletni festival Slovenj Gradec31. 10. - Porcupine Tree, Gasometer, Dunaj, Avstrija02. 11. - Lex van Someren, Festivalna dvorana Bled Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 18. 05. - Miten, Deva Premal in Manose, Cankarjev dom, LjubljanaČudovit koncert, sem brez besed in poln doživljanja praz(nič)nosti. Novembra pa ponovno Lex van Someren na Bledu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbka4 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Piše se leto! 19.6. v Mb, ledna dvorana... gre kdo? aja, pa 31. 8 -> COLDPLAY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 aja, pa 31. 8 -> COLDPLAY To grem pa jaz. Imam že karto.Njihova glasba mi pomaga.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Še dva zanimiva koncerta: - Prem Josuha & Bend, 29. julij, Benetke- Porcupine Tree, 3. november, Cvetličarna, Ljubljana Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbka4 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 To grem pa jaz. Imam že karto.Njihova glasba mi pomaga.... tudi jaz grem. mi majo res dobro glasbo, mi pa je malo žal, da si nisem kupla karte še za skupino u2 ... pa, no. vsaj oni film v kinu, ki je bil kot posnetek koncerta sem si pogledala. čeprav je itak drugačen filing, vsaj nekaj pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Na U2 sem šla jaz ene 4 leta nazaj. Na Dunaj.Dober feeling Letos pa nisem niti pomislila na to... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Donad Fagen (Steely Dan) Padova, 08/07/2009 George Benson Beograd, 23/07/2009 Za oboje imam že karte, komaj čakam, še Al Jarreau-ja moram kje dobit.Benson je itaq zakon, Fagen in Steely Dan pa usvarjata najbolj sofisticiran jazz na svetu I jazz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 George Benson Beograd, 23/07/2009Oh, tole bi pa takoj šla! Pa en jazzovski odklop bi tako prijal! pa taka ... prelomna je, ane? ali sem si narobe zapomnila? Zelo, zelo prelomna! Me zanima, kaj se bo zgodilo, ko bodo izdali naslednji album Vsekakor so pa zame boljše zdravilo, kot katerikoli psihiater... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 KODO- zagreb 3.6.2009....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 Veselim se Erosa Ramazzottija novembra v Ljubljani. Tokrat ga bom videla tretjič! Vsekakor pa bom poskušala iti na vsaj kakšen koncert 50. Jazz fastivala v Ljubljani. :2src: Komaj čakam. Sem si pogledala spored in bi šla rada na praktično vse... Nea bo mogoče! Drugače pa premišljujem še o Simply Red 24.6. Super lušne pesmi imajo... ne bi bilo slabo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbka4 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 lenny cravitz pa je odpovedal al kak ... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Če danes dobim karto, grem v sredo na Simply Red Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Rečeno, dobljeno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Pete Tong,15.8,Papaya(Zrče,otok Pag). Sicer nisem ne vem kako velik žurer,sam Pete Tong mi je kr všeč.Niso mi pa všeč cene v Zrčah.Daš za eno pivo 4EURE,sej so zmešani.Mislim it dol,samo ne vem,če bo kdo za. Lunatiki....bo kakšen slučajno tam? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Mislite si kar hočete ampak meni je BLAZNO žal, ker ne morem iti na Tiestota danes ... fuuul mi je žal.Pri vsej raznovrstni glasbi, ki jo poslušam (pri svojih letih ), si najde mesto tudi on.Ampak enostavno fizično ne morem, ker če bi bila tam, bi me glasba odnesla totalka in bi norela, potem pa bi morali (glede na mojo kondicijo, ki sem jo izgubila v zvezi z zdravstvenim stanjem) odnesti mene - vodoravno... Buhuuhuuu Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Mislite si kar hočete ampak meni je BLAZNO žal, ker ne morem iti na Tiestota danes ... fuuul mi je žal.Pri vsej raznovrstni glasbi, ki jo poslušam (pri svojih letih ), si najde mesto tudi on.Ampak enostavno fizično ne morem, ker če bi bila tam, bi me glasba odnesla totalka in bi norela, potem pa bi morali (glede na mojo kondicijo, ki sem jo izgubila v zvezi z zdravstvenim stanjem) odnesti mene - vodoravno... Buhuuhuuu Mislim si, kar si hočem. (hecam se,..glavno, da ti je fajn). Bi pa bil danes na Simply red-ih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Money's too tight to mention. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Bi pa bil danes na Simply red-ih. Objemček, zakaj pa žalostni smajli? A ker je bila poslovilna?? Meni so bili super, sem bila že tretjič in definitivno so bili tokrat najboljši... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Pete Tong,15.8,Papaya(Zrče,otok Pag). Sicer nisem ne vem kako velik žurer,sam Pete Tong mi je kr všeč.Niso mi pa všeč cene v Zrčah.Daš za eno pivo 4EURE,sej so zmešani.Mislim it dol,samo ne vem,če bo kdo za. Lunatiki....bo kakšen slučajno tam?fajn. Peta bi blo fajn slišat in videt. pa Groove armada bo mal prej v Zrčah, to bi še raje. ziher za letos je Disconautica in mejbi Pulse, če dobimo VIP karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.