Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

he he....

mojim očem najbolj presenetljiv koncert, ki je vsem navzočim nedvomno povzoroču zlo mešane občutke je bil koncert ženske skupine rock bitch v lendavi....vidla dvakrat, se nism mogla načudit.....instrumentalno zlo dodelan......sam scene na odru :eek: mama mija......je blo res tk kt je u enih cajtngih pol pisalo: vsega hudega vajeni motoristi onemeli x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja tele rock bitch so ta prave bitchice x:Dx x:Dx x:Dx

Sem jih enkrat po tv-ju gledala... Prov si rekla da so onemeli tudi vsega vajeni bikerji :eek: :eek:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ja tele rock bitch so ta prave bitchice x:Dx x:Dx x:Dx

Sem jih enkrat po tv-ju gledala... Prov si rekla da so onemeli tudi vsega vajeni bikerji :eek: :eek:

njbol sm se čudla kok je frontmenki ratal brezhibno odpet vokal in odigrat kitaro, medtem k se je je ena ornk lotla od zad z ogromnim dildom :eek: x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Greva :palec: jutri na PHILA COLLINSA v Zagreb xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xsuperx samo se ni smelo slikat z fotiči...mislim sam eni so ga prešvercal, midva sva pa preveč čikna :rolleyes:

Tole je šlo pa skozi s telefončkom tko da ne pričakujte neke kvalitete, zgolj oris x:Dx

Neki pa mi jih ni hotelo pripet, premal placa :inocent:

Imam pa še en zvočni zapis (trije komadi) bolj slaba kvaliteta tut ampak se sliši kar kul - amr format če bo kdo želel, naložim nekam...samo je potreben Amr player.

Pa še čikna

:wub:

Aja pa zraven naju sta se vsedla ene2 Slovenca, hjoj kaka limona je bil tip, itak je Phil pršu gor z enim hudim bobnarskim solom potem pa valda en udarni komad, mislim da je bil Dance into the light in folk takoj na noge, žur pa komaj sprosim da srce vstane pa ni stal 3 sekunde je že tip ga ruknil pa grdo pogledal, češ nej se nazaj vsede. Phew bi mu surlo razbila, dec star...sva ga vidla nakonc koncerta še zmeri kt kislca sedu medtem ko je ves folk okoli njega stal pa plesal - clo njegova spremljevalka :wOOt:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

...Phil je bil dober, bend tut, stage tut, ozvocenje je blo pa sploh verjetno najboljse kar sem jih kdaj dozivu... vse zlo na nivoju... razen hrvaskih varnostnikov... :xx!: :xx!: :xx!: ...naslednja postaja: Billy Idol-Dunaj,5.12.05!! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No Billy Idol je pa že bolj po mojmu okusu :palec: x;)x

...hey little sister, SHOTGUN!!!!!

...sam da omenis zadevscno skorpijam koj vsec rata... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..jaz tut... kadar ni cist nbenga doma si dam gor Dancing with myself in x8Dx :palec: :palec:

Frank Zappa

in u svojih taboljš cajtih sm na Idola pecala - jojme - nč čudnega da so bežal... :wOOt: :lol: :lol:

...po moje niso bezal sam zaradi nacina pecanja... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

... prpa

...a to je zdaj po tanovem sopomenka za moske z izbranim okusom??? x8Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

JAP, zakaj pa mislis, da sm se stran presedu zadnc??? xnckrivx :sori: x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

...zgleda da men plastična ne uide... že kličem fotra...

...kaj a foter je pa plastik??Sami dohtarji v bajti...

Jah skodval ti ne bi, ceprav mislim, da najprej rabis enih par obiskov na kavcu pr materi... x8Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

MA SMO SE HECAL!!!!!!!!! x8Dx x8Dx x:Dx x:Dx x;)x x;)x x;)x

Frank Zappa

jst tut x;)x

...dobr si me! :palec:

Frank Zappa

• 3 weeks later...
sem slišala za Stonese v Beogradu.... next year x8Dx

..

Ja jst upam, da bojo kje v EU tudi...ker Micka bi sla pa vedno znova in znova in znova in znova (krat n )

x:o)x GLEDAT!!!!!!!!!! on je pa st.1

medtem, ko so ze eni datumi za roobijevo turnejo x:Dx me je v milanu tako navdusil, da me ziher spet "vidi" :onfire: :onfire:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

medtem, ko so ze eni datumi za roobijevo turnejo x:Dx me je v milanu tako navdusil, da me ziher spet "vidi" :onfire: :onfire:

a na robiju si bla tud a kwa??? pismo ti zeleno v modrem! no ja, js sm biu pa na stonsih leta 98 v zagrebu x:Dx x:o)x

honor and respect

Taste Of Chaos (Story of the year, The Used, Rise Against, Funeral for a friend, Killswitch Engaged)

Nemčija / München / Tonhalle, 19.11.<-----TO JE DAAAANS :C:

Turneja Taste of Chaos nam predstavlja kar pet novodobnih mladih alternativnih rock skupin. Turneja je bila letos premierno predstavljena v ZDA, kjer je požela ogromno zanimanja, razprodani pa so bili prav vsi koncerti. Na podlagi uspeha so se organizatorji odločili, da turnejo popeljejo tudi v ostale dele sveta, tako da bo nastopajoče moč slišati še v Mehiki, Avstraliji, na Japonskem, v Veliki Britaniji in Nemčiji.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 weeks later...

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif AAAAAAAAAAAAAAAAAA povedali so datume za evropsko turnejo ROLLING STONES http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif

Kako sem vesela, to pa MORAM it no matter what!!!!!!!!!!!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

I was young

I was foolish

I was angry

I was vain

I was charming

I was lucky

Tell me how have I changed

Now I'm out

Oh out of control

K otrocicek nove igracke sem vesela x:Ix x:Ix

:onfire: :onfire:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...