El Nino 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 lalala Michelle to je pa treba it anede... a gre se kak lunatek/a? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja jure....dej ej!!!!!!!!! JAO! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i047.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jest bi šla tudi na Stonse!! Kje se prodajajo karte? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif AAAAAAAAAAAAAAAAAA povedali so datume za evropsko turnejo ROLLING STONES http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Kako sem vesela, to pa MORAM it no matter what!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Tega nemo zamudl, ne V Slo jih ne bo, ne ....kdaj, kdaj, kdaj......v Avstriji, Italiji, Hrvaški, dej povej, to ja mora bit na lnf tud, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja, prejle so na 24ur povedali. Bodo v Zagrebu, letos prvic tudi v Beogradu, pa Avstrija itak...niso posebno poudarjali. Za karte niso se nic rekli, bom pa pridno spremljala! OBLJUBIM! ze zase Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 20.06.2006 Dunaj - Ernst Happel Stadion02.07.2006 Beograd - prizorišče naknadno objavljeno06.07.2006 Zagreb - prizorišče naknadno objavljeno... aranžmaji v pripravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 HVALA!!!!!!!!!!! Kje to beres drugace? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Oooo, thx. Hm, morm mal naštudirat stadione, place......k sem bil na dveh nj. koncertih, na enem blu ful fajn, na nekem letališču al kaj že blo, v Avstriji, pa sm jih vidu sam k pikice, bliže stejdžu ni šlo niti pod razno, čul pa k na neki domači veselici......no, ne glih tak, sam ni blo najboljš.... Oooo, sm šel na karto pogledat, bemu, ki je že to....1. avgust 1995.....Waldstadion Zeltweg..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 na www.vstopnice.comdost se pa najde tudi na www.rockonnet.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 jst bi šla ša dons na hammerfall... pa ni ratal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c017.gif Sem se dala na mailing listo, da mam prednost Okej, zacetna evforija je mimo, zdaj sem sam se zelo vesela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Meni tudi ne, je šel pa moj bratec. Predvsem zaradi Stratovariusov. jst sm tut šla blo je zakooooooooooon!!!! :D:D (saj men) Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 uuuuuauuuuuuu stonsi to bo pa treba it zakon Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 Bi lohk mogoč lnf obisk stonsov organiziral...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ne bi blo švoh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jaz grem pa v pondelk na Billyja Idola... hey little sister shotgun... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...s tecnobami ne sklepam paktov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 Jaz grem pa v pondelk na Billyja Idola... hey little sister shotgun... Kulll Ki je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 joj kak mi sline cedite.... ha ja neču iči, dokler nevarnost kurje gripe ne mine Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kulll Ki je? Dunaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sej sm vedla, da se ne b o noben javu, da bi šel z mano. Prevech brutalna glasba, vem ... sam ME AJ LAJK ...Misti, a ti to o Boyzone govoris??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 zdej si me pa izdal, hudiča ...cim si zacela o brutalnosti govort sem takoj vedu da mora it za te emocionalne teroriste... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..ja o kermu bendu je pa sploh govora???Resno!In kdaj/kje je koncert??Kok je karta? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 zdej si pa zmrznu pa sem misila, da se javiš hahaha ..ne, ne.. ni to moja muska... premevzasto zame... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Sej sm vedla, da se ne b o noben javu, da bi šel z mano. Prevech brutalna glasba, vem ... sam ME AJ LAJK he he......tole sicer ne poznam....sam kar se pa brutalnosti tiče me je bratran rosno mlado spravu na koncert od sepulture jst pa čist nora na stonse takrat pa floyde pa tak a ne isuse dobr da me je ahtu skoz, drgač bi me tisti pobesneli metalci zmučkal bla čist fertik pol........ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.