Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 misty pobesnela metalka sej pravim da ne poznam tega, sam če ti sepultura ni všeč, pol verjetn res ni tok grozn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ok, resno ... če bo kdo za, naj se mi javi (itak vem, da ne bo nobenga .... fak, z bratom bo treba it ) če bi tole vprašala za koncert stratovarius/hammerfall bi šla takoj (sam da bi najdla enga, prjatlca je odpovedala sama pa nism hotla it ), children of bodom mi pa niso tok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Prijateljica mi je lih povedala, da je naskrivaj rezervirala in placala vstopnice za Robbie Williamsa za obe! Torej grem 19.7. v Budimpesto JEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ta tip....ja, je fajn ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Evo, zdaj sem pa še pobesnela metalka. LOL Tole vseeno ni tko hudo, Sepulture ne maram. :xx!: Sepultura so bili tiste čase, ko so bili v Ljubljani še fajn, sedaj pa tudi meni niso več ušeč. Jah, kaj čmo, okusi se s časom spreminjajo, tudi bendi ne igrajo ves čas eneiniste glasbe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 kaj te muči?Fovš je Williamsu, k jih je več nabrisu, kt on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Gre kdo na poslovilca Parnoga Valjka v sredo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Gre kdo na poslovilca Parnoga Valjka v sredo???Ja, če me pelješ, grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...grem zal s fanti, sej ves... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...grem zal s fanti, sej ves... Ja, no, pol morte met sumoborko zravn, da vas varuje pred nadležnimi puncami. Dej noooooooooooooooo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja, no, pol morte met sumoborko zravn, da vas varuje pred nadležnimi puncami. Dej noooooooooooooooo!!!! Za zascito mamo olagume... ne nucamo se tebe tm gor... ampak hvala za ponudbo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Za zascito mamo olagume... ne nucamo se tebe tm gor... ampak hvala za ponudbo! Butl. Uživite...aja, a sm ti povedala, da sm Akija osebno spoznala enkrat, pa da me je kušnu na lic? Jst sm pa slavnaaaaaaaaaaaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Frend ma karte za Parni valjak. Bom prašu če je kaka viška Pika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Fovš je Williamsu, k jih je več nabrisu, kt on. Ali mu pa preprosto ni vsec moj glasbeni okus Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 a ni bil poslovilni že ene emmmm 5x Butl. Uživite...aja, a sm ti povedala, da sm Akija osebno spoznala enkrat, pa da me je kušnu na lic? Jst sm pa slavnaaaaaaaaaaaa! zato pa maš zaj prepoved približevanja na cca. kilometerinpou? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Frend ma karte za Parni valjak. Bom prašu če je kaka viška Pika! Deal. A je samski frend? a ni bil poslovilni že ene emmmm 5x zato pa maš zaj prepoved približevanja na cca. kilometerinpou? A to tud veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Deal. A je samski frend? Če še ni, pa še bo k bo tebe vidu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 huh, dobr imidž mi delaš, kul sam on ne more it zvečer vun jaz pa lahk.kdo jih pol več? Mal reklame ti morm narest, da novš sam na stara leta! Če še ni, pa še bo k bo tebe vidu! Zmejnenu...in a ma frej karto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zmejnenu...in a ma frej karto? Sm mu poslau sporočiu, ti povem jutr, pa dobiš cifro na os d ga zvrcnš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 eh, zate bo še vedn fraj No, to sm hotla slišat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 sam ne se me držat k bm znoru pol Eh, sej nism klop, no. Mam tud jst rada svojo svobodo. Nea seri, čuješ? Pol vela, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Taka fajn tema, pa se spet pecate Bobnar, sej gres lahko z mano, se nam branila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ok.čez 40 let. k bom sam. in postaran. Kaj bos pa do takrat? *******Jaz sam vprasam Sam po moje, da bi se te dal... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sej vem, da je bil. Mene pac zanima tud Ne ne nic ga ne bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.