Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent:

ok, resno ... če bo kdo za, naj se mi javi (itak vem, da ne bo nobenga .... fak, z bratom bo treba it :o|o: x:o)x )

če bi tole vprašala za koncert stratovarius/hammerfall bi šla takoj (sam da bi najdla enga, prjatlca je odpovedala sama pa nism hotla it :C: ), children of bodom mi pa niso tok xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Prijateljica mi je lih povedala, da je naskrivaj rezervirala in placala vstopnice za Robbie Williamsa x:px za obe! :2src:

Torej grem 19.7. v Budimpesto x:px x:)x

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE x:Dx

Ta tip....ja, je fajn ja x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Evo, zdaj sem pa še pobesnela metalka. LOL xcheersx :att: xsuperx

Tole vseeno ni tko hudo, Sepulture ne maram. :xx!:

Sepultura so bili tiste čase, ko so bili v Ljubljani še fajn, sedaj pa tudi meni niso več ušeč. xrolleyesx

Jah, kaj čmo, okusi se s časom spreminjajo, tudi bendi ne igrajo ves čas eneiniste glasbe. :inocent: x:)x

Gre kdo na poslovilca Parnoga Valjka v sredo???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...grem zal s fanti, sej ves... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja, no, pol morte met sumoborko zravn, da vas varuje pred nadležnimi puncami. Dej noooooooooooooooo!!!! x:px x:Dx x;)x

Za zascito mamo olagume... ne nucamo se tebe tm gor... ampak hvala za ponudbo! x:Dx x;)x

Frank Zappa

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...