Mick 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 Ki ma to Parni valjak poslovilnega spet? Sm ga v mb falil...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c017.gif Sem se dala na mailing listo, da mam prednost Okej, zacetna evforija je mimo, zdaj sem sam se zelo vesela dejmo zdej kaj je s stonsi, a ima kdo update sem gledal slikco in sem si mislil mater so stari hitro jih ulovit dokler so še živi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 kje je valjak? v lj? grrrr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 (Dne 14.12.05 ob 20:00) PARNI VALJAK – ZADNJIČ V LJUBLJANI Poslovilni koncert legendarne zagrebške zasedbe Parni valjak, v sredo, 14. decembra 2005, v ljubljanski Hali Tivoli. Sam zate, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 Končno si se me usmilila, bemu, se sam za mladce še zmenš.... Ok, thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 neki sn slišau da še ni datum za ZG potrjen, za BG pa žeje pa že potrjenkoncert Bon Jovi v Linzu, ankrat maja se mi zdi, v ameriki podirajo rekorde s prodajo vstopnic, to ne morš verjet....prihaja čas povratkov velikih imen... ni kaj... šminkere treba naučit reda ahhh, bon jovi se sam še dere pa cvil :xx!: prou brezvezni so... v 80h so dobr špilal pa lepe pesmce mel... robbie williams je pa car in vsa mu čast, dečko je sposoben pa naredu iz sebe boga v glasbi... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Men je pa Bon Jovi vsec Take lepe pesmice ma; Bed of roses, Always, All about lovin' you, It's my life, Everyday, Someday I'll be Saturday night....ful jih je no Jaz bi po moje prav uzivala na njegovem koncertu Simpaticn mi je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Rabim koga za zraven,...sama po teh koncertih ne hodim rada Nic se ne recem raje... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Parni Valjak vceri... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. december 2005 Avtor Prijavi Deli 15. december 2005 Ja, verjamem. Ma pismo, v MB nism mogu na koncert k sm bil v LJ, zdej nism mogu, ker blo sredi tedna pa sm bil v MB, ma, naslednji poslovilni je kje? Mah, bi šou, k mi je bil bend ljub že k sm bil pokovc, mam mal nostalgične spomine na Parni Valjak in takratne ljubavi......romantika pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Avtor Prijavi Deli 19. december 2005 ....uaaaaa, še enga muzičkega velikana mjuzike moje mladosti in sedanjosti bom lahko šeu pozdravt v life.......Lou Reed ........ne vem kako to, da do sedaj še nisem bil na tem koncertu, je pa med mojimi zaželjenimi med top 5 Kul, tega pa se res veselim......Hm, upam, da nism narobe vidu ......v Lj so plakati.......upam, da res za 13. 03. 2006.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ....uaaaaa, še enga muzičkega velikana mjuzike moje mladosti in sedanjosti bom lahko šeu pozdravt v life.......Lou Reed ........ne vem kako to, da do sedaj še nisem bil na tem koncertu, je pa med mojimi zaželjenimi med top 5 Kul, tega pa se res veselim......Hm, upam, da nism narobe vidu ......v Lj so plakati.......upam, da res za 13. 03. 2006.... ..na Marsin BD(pa od Steve Buscemija, pa od bogvekoga se) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Avtor Prijavi Deli 19. december 2005 Oooooo, torej sm prav vidu, kul Bo mogoč prav čas končn takrat tud z Marso na pir it.......no, pir, dva, tri, štiri, pet.......jaz verjetn jack, dva, tri, pet, sedem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ....uaaaaa, še enga muzičkega velikana mjuzike moje mladosti in sedanjosti bom lahko šeu pozdravt v life.......Lou Reed ........ne vem kako to, da do sedaj še nisem bil na tem koncertu, je pa med mojimi zaželjenimi med top 5 Kul, tega pa se res veselim......Hm, upam, da nism narobe vidu ......v Lj so plakati.......upam, da res za 13. 03. 2006.... js bi tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Kaj bi, kaj bi ? Reče se : bom! Pobašeš svojga modela, pa se vidimo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ..heh, jst bi tut.. sam taX so ze Depechi v Zagrebu, ki so na moji listi prioritet visje od Reeda... pizda, a se ne morjo zment, da bi to lepo casovno uskladili... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 No, Depeche Mode so tud med mojih željenih "top 5"......Hm, sam so tud marca, ne? Morm mal ščekirat nazaj.......A karte so že v prodaji? Kje? A ve kdo? Da nem lutau po netu.....No, če bo šlo, si prvoščim oboje......Hih, to bi bil pa uspeh, 2 izmed "top5" že na začetku leta..........bemu, pa še stonsi pol.......pa mogoč celo floydom rata, nekaj čujem.......obeta se ta pravo koncertno leto.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Pink Floyd???Kje????? Baje, da so se samo za Live aid dobili in da ne nameravajo met turneje... vsaj tako so taX govorili.... za Depeche lahko kupis karte skoraj povsod... jaz sm jih na koncerti.net... pa me se dostavijo tja... tko da nimam frk z iskanjem parking platza in bojaznijo da bi se kaxen zagrebcan znesel nad mojim avtom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Pink Floyd???Kje????? Baje, da so se samo za Live aid dobili in da ne nameravajo met turneje... vsaj tako so taX govorili.... za Depeche lahko kupis karte skoraj povsod... jaz sm jih na koncerti.net... pa me se dostavijo tja... tko da nimam frk z iskanjem parking platza in bojaznijo da bi se kaxen zagrebcan znesel nad mojim avtom... A tko? Ma ne tolk nazaj sm po HTV-ju na neki oddaji slišal, da resno razmišljajo še o eni turneji v letu 2006..... Mhm. Ma, jaz bom verjetno vseen z avtom spiču, bom videl še......V ZG je glih tolk šans, da mi na avtu kaj nardijo k v LJ glede na mojo MB registracijo.....do sedaj sem jih 1x fasal v ZG in 1x v LJ......bo zgleda dobu ZG šanso, da povede.... In kdaj natančno so v ZG....pa ne mi zdej rečt, da 13.3.? A v Grazu so tud? Bemu, to še bliže, sm bil v Grazu na Santani, mal po koncertu pa že v Satchmu v MB ob pivcu podoživljal koncert......ki je bil mimgrede super dober, 3 ure so špilal, Black magic woman, Samba pa ti in Europa so bli zadnji trije štiklci.......nam niti do bisa ni več blo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 jaz sm jih na koncerti.net... pa me se dostavijo tja... Moj bivši sošolc na faksu in dobr frend je šefe tegale koncerti.net. Pa me je že ene parkrat prosu, če bi šla z njimi na kak koncert ala pomoč/vodička...mogoče bom pa šla zdej. C u in hell. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 A tko? Ma ne tolk nazaj sm po HTV-ju na neki oddaji slišal, da resno razmišljajo še o eni turneji v letu 2006..... Mhm. Ma, jaz bom verjetno vseen z avtom spiču, bom videl še......V ZG je glih tolk šans, da mi na avtu kaj nardijo k v LJ glede na mojo MB registracijo.....do sedaj sem jih 1x fasal v ZG in 1x v LJ......bo zgleda dobu ZG šanso, da povede......moja bilanca:-maribor: 2x(1x zlomljen zadnji brisalec in crta ob strani, 1X razbita zadnja sajba)-ptuj 4x(1x prerezane vse gume, 1x sam sprednji 2 gumi, 1x razbita ogledala + crta, 1x posprejan avto) :xx!: :xx!: ...fajn bi blo ce bi vse Ptujcanke v Lj preselil... jest sm takoj za!!! Moj bivši sošolc na faksu in dobr frend je šefe tegale koncerti.net. Pa me je že ene parkrat prosu, če bi šla z njimi na kak koncert ala pomoč/vodička...mogoče bom pa šla zdej. C u in hell. ..hahaha... hell bo res, ampak ne zame... jest sm ze na crni listi vseh telih vodicev... ko sm mal fajhtn, nism lih prijeten clovek... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ... ko sm mal fajhtn, nism lih prijeten clovek... Verjem, da si v treznem stanju isti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Hahahaha, Samson, impozantna bilanca. A Ptujčani, da tko ljubijo močvirnike? Heh, v MB si pa bil na fusbalski tekmi mogoč , nimaš kaj druzga pričakovat. Ti sam jav, k boš spet v nevarnih razmerah v MB, ti bomo očuval avtka..... Sam pa morm potrkat po lesu (auu, moja glava ), mam v LJ kar srečo zadnje čase, mi nič ne ušpičijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Verjem, da si v treznem stanju isti! ...you ain't seen nothing yet!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Hahahaha, Samson, impozantna bilanca. A Ptujčani, da tko ljubijo močvirnike? Heh, v MB si pa bil na fusbalski tekmi mogoč , nimaš kaj druzga pričakovat. Ti sam jav, k boš spet v nevarnih razmerah v MB, ti bomo očuval avtka..... Sam pa morm potrkat po lesu (auu, moja glava ), mam v LJ kar srečo zadnje čase, mi nič ne ušpičijo.... ..drzi, Mick!!Bos avto vahtal!!! Jah teli ptujcani so zelo neugodni... sploh ce bezas v nekaj, kar je bilo nekoc njihovo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.