Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Pih Sam na varno ti ga bomo sparkal......pa npr. z mojim spičli naprej, če bo kej zanimivga, kar je v MB prava redkost. Hahaha, te tak vredi, da si ti ceu ostal. Na nekoč kao njihovo pa so tko vsi več al manj občutljivi, mam tud sam izkušnje.... Z mariborčani, celjani, ljubljančani, ptujčani, lenartčani.....ni bistvene razlike.....razen v posameznikih, ki se iz jeze še nad bejbo tko al drgač znesejo, k se nad tipi ne zmorejo....hih, sem se spomnu, da sm jih zarad bejbe pa sam fasal res od enih z neke vasi pri ptuju, tak da.....ne se špilat.... Pa v prlekiji sm tud že bežal ....Pismo, kaj si te hodu tolk po ptuju......aja, bejbe, bejbe, bejbe..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 fak.Bon Jovi je že razprodan baje edin še aranžma s prevozom... ej, pa kaj je to no, datum je komaj maja, pa se folku čist blede f.... grem hitro gledat vstopnice za rollinge... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 No, Depeche Mode so tud med mojih željenih "top 5"......Hm, sam so tud marca, ne? Morm mal ščekirat nazaj.......A karte so že v prodaji? Kje? A ve kdo? Da nem lutau po netu.....No, če bo šlo, si prvoščim oboje......Hih, to bi bil pa uspeh, 2 izmed "top5" že na začetku leta..........bemu, pa še stonsi pol.......pa mogoč celo floydom rata, nekaj čujem.......obeta se ta pravo koncertno leto.... 18.1. 2006 maš Dipešvce u Berlinu, 22 marca pa u Hali Tivoli u Lublan. Mogoč se vidmo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Kak u Lublan? A ni blo odpovedan v Lj? Tu neki ne špila...... Bi pa blo super! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Kak u Lublan? A ni blo odpovedan v Lj? Tu neki ne špila...... Bi pa blo super! Bo, bo, boš vidu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 ...paz se, če dezinformacija. Boš za kazen stonse častu.... Pasal bi pa ful, k je 13. 3. Lou Reed.......hih, bi opalu 2 koncerta s top 5 željenih v enem tednu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ...paz se, če dezinformacija. Boš za kazen stonse častu.... Pasal bi pa ful, k je 13. 3. Lou Reed.......hih, bi opalu 2 koncerta s top 5 željenih v enem tednu...... Hehehe če se dubimo bo trpel tošl, pa glava tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Hm, ravnokar zvedu, da mogoče pa res 22.3. v lj....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Hehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2005 Avtor Prijavi Deli 20. december 2005 Baje tko piše v City Magazinu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 18. 2. bi šla na HIM+RASMUS+še en bend na Dunaj. ja, bi šla. bom morala delat, rabim cekinčke za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 18.2 je koncert a ve gdo mogoč kolk je karta? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 18.000 je karta, prevoz in vodenje, kolikor sem videla na eni internetni strani (sam ne vem organizatorja oz. agencije) - daj malo poglej po straneh. samo karta je 7000. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...uf, sej res... kle mam se 1 dolg.... evo 6.12.2005, Dunaj.... valcek, samo zate! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Letos bi se pa res rada udeležila nekaj koncertov, najbolj me mikajo Rolling Stonsi v Beogradu, to bi bilo čist hudo .Upam, da bo kje v bližini tudi skupina Coldplay. Moje sanje pa so: David Bowie xrosex Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jaz grem na Children of Bodom....Oooooo - JAA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 jaz bi pa prlđeme še http://www.pearljam.com/images/live/pittsburgh2.jpghttp://pearljam.com/images/live/toronto6.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ahhahahhahahahhahahahhacoooooool :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 kwa je to za 1 bend? zihr neki sushnga!!??--------18. 2. bi šla na HIM+RASMUS+še en bend na Dunaj. ja, bi šla. bom morala delat, rabim cekinčke za to. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sej sploh ne vem kdo so to? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 2006-03-03 Good Riddance (Orto klub) !?! je kdo včasih mal punkovskega & HC razpoloženja ?!? Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 HIM+RASMUS+...Children of Bodom...--> metalsam zelo različnih jakosti ...aja pa tile so vsi Finci Aja, Mystica - jaz sem sicer zmenjena s svojo druščino, ampak tudi če ne bi bila bi se namalala na koncertu...Če so ti že na ploščkih všeč ti koncert lahko prav sapo vzame. Ti ne priporočam da zamudiš!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 xsuperx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Good riddance Se jih še spomnem lepo videt, da se ekipa še trudi in dela turneje. Večina bendov počasi izgubi moč in ostrino :xx!: čast izjemam Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
carpe_diem 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Kaj nobenega ne mikajo Foo Fightersi 26.1. v Munchnu?! Pomoje bo sekal za popizdit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.