Skoči na vsebino

Koncerti

Mick

Recommended Posts

Pih xzobkox Sam na varno ti ga bomo sparkal......pa npr. z mojim spičli naprej, če bo kej zanimivga, kar je v MB prava redkost. :o|o:

Hahaha, te tak vredi, da si ti ceu ostal. x;)x Na nekoč kao njihovo pa so tko vsi več al manj občutljivi, mam tud sam izkušnje.... x;)x Z mariborčani, celjani, ljubljančani, ptujčani, lenartčani.....ni bistvene razlike.....razen v posameznikih, ki se iz jeze še nad bejbo tko al drgač znesejo, k se nad tipi ne zmorejo....hih, sem se spomnu, da sm jih zarad bejbe pa sam fasal res od enih z neke vasi pri ptuju, tak da.....ne se špilat.... x:Dx Pa v prlekiji sm tud že bežal xcivx ....Pismo, kaj si te hodu tolk po ptuju......aja, bejbe, bejbe, bejbe..... x:px :2src: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 715
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

fak.

Bon Jovi je že razprodan :mad2:

baje edin še aranžma s prevozom...

ej, pa kaj je to no, datum je komaj maja, pa se folku čist blede :o|o:

f.... grem hitro gledat vstopnice za rollinge...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No, Depeche Mode so tud med mojih željenih "top 5"......Hm, sam so tud marca, ne? Morm mal ščekirat nazaj.......A karte so že v prodaji? Kje? A ve kdo? Da nem lutau po netu.....No, če bo šlo, si prvoščim oboje......Hih, to bi bil pa uspeh, 2 izmed "top5" že na začetku leta..........bemu, pa še stonsi pol.......pa mogoč celo floydom rata, nekaj čujem.......obeta se ta pravo koncertno leto.... x:px :palec: xbendx xcheersx

18.1. 2006 maš Dipešvce u Berlinu, 22 marca pa u Hali Tivoli u Lublan. x;)x Mogoč se vidmo! x:o)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:unsure: ...paz se, če dezinformacija. Boš za kazen stonse častu.... xcivx x:px x:Dx Pasal bi pa ful, k je 13. 3. Lou Reed.......hih, bi opalu 2 koncerta s top 5 željenih v enem tednu...... x:px x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:unsure: ...paz se, če dezinformacija. Boš za kazen stonse častu.... xcivx x:px x:Dx Pasal bi pa ful, k je 13. 3. Lou Reed.......hih, bi opalu 2 koncerta s top 5 željenih v enem tednu...... x:px x:px

Hehehe x:Dx če se dubimo bo trpel tošl, pa glava tud! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest mačona
18.000 je karta, prevoz in vodenje, kolikor sem videla na eni internetni strani (sam ne vem organizatorja oz. agencije) - daj malo poglej po straneh. samo karta je 7000.

...uf, sej res... kle mam se 1 dolg.... evo 6.12.2005, Dunaj.... valcek, samo zate!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Letos bi se pa res rada udeležila nekaj koncertov, najbolj me mikajo Rolling Stonsi v Beogradu, to bi bilo čist hudo xhypnox .

Upam, da bo kje v bližini tudi skupina Coldplay. Moje sanje pa so: David Bowie :2src: xrosex xsrcbumx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

HIM+RASMUS+...

Children of Bodom...

--> metal

sam zelo različnih jakosti :D ;)

...aja pa tile so vsi Finci

Aja, Mystica - jaz sem sicer zmenjena s svojo druščino, ampak tudi če ne bi bila bi se namalala na koncertu...

Če so ti že na ploščkih všeč ti koncert lahko prav sapo vzame. Ti ne priporočam da zamudiš!!

Good riddance xbendx xvokx xsuperx xsuperx xmusicx

Se jih še spomnem x;)x lepo videt, da se ekipa še trudi in dela turneje. Večina bendov počasi izgubi moč in ostrino :xx!: čast izjemam x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...