Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 tudi to temo je treba osvežiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 8.8.2006 ob 21:30 uri - Arena Pula, Pula koncert italijanskega pevca JOVANOTTI-ja cena: 7.290 SIT (30,42 EUR) Fuck off, kakšna cena! :xx!:Tip je sicer legenda, samo to je pa preveč... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 grem pa na TBF, če bo vse posreči. so mi res carji. jaaa... TBF so legende.. mislim.. ni kaj rečt drugega.. Bla na lentu.. kul.. Ta vikend je Grand Rock Sevnica ... PETEK: Elvis Jackson, Dan D, Srečna mladina, Da Phenomena, Stranci, NonSOBOTA: Laibach, Tide, Kafka (FR), Žurdov, Ad Libitum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jaaa... TBF so legende.. mislim.. ni kaj rečt drugega.. Bla na lentu.. kul..Ta vikend je Grand Rock Sevnica ... PETEK: Elvis Jackson, Dan D, Srečna mladina, Da Phenomena, Stranci, NonSOBOTA: Laibach, Tide, Kafka (FR), Žurdov, Ad Libitum jup, TBF so carji pa dan d so mi tudi zelo všeč. samo kaj ko je sevnica tako daleeeeeč :xx!: aja, pa soulfingrsi so bli super na koprski noči to smo se naplesali!!! najnajnajnajNAJboljši je pa robbie williams se opravičujem, sam sem fotke s koncerta gledala pa me je nostalgija zagrabila Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ma no.. mi gremo jutri iz Mb.. kljub slabemu..(upam da bo se malo izboljšalo, pa da ne bodo stari zašunjali.. jao, samo da bo Alles gut..ništa ni neće ovi dan pokvarit, nikakvo vreme, ni moji stari.. ).. napovedanemu vremenu.. z vlakom v Sevnico.. Robbie.. sem htela it v Budimpešto.. pa sem bla na morju.. so ble kolegice.. in first line.. legendarno.. baje v živo še boljš zgleda.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MyReflection 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Decembra so Red Hot Cihili Peppers na Dunaju... Še prej pa v Milanu... Mam namen it gledat... Prow svetovni so mi....http://musica.terra.es/addon/img/musica/1ab94f6rhcp240x180p.jpg Šr kkšn kandaidat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jup, TBF so carji pa dan d so mi tudi zelo všeč. samo kaj ko je sevnica tako daleeeeeč :xx!: aja, pa soulfingrsi so bli super na koprski noči to smo se naplesali!!! najnajnajnajNAJboljši je pa robbie williams se opravičujem, sam sem fotke s koncerta gledala pa me je nostalgija zagrabila Dj,nič se ne opravičuj..Raje kako fotko gor pripopi...Boš marsikero tule gor osrečla A gre kdo na njegov koncert na DUNaj -18.8/2006???Jz grem in že komaj čakam,,, Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 jz bi šla na dunaj... jz bi šla na dunaj... sj bi, sam sm že 3x poskusla naložit slikce, pa mi jih noče če hočeš, se mi lahko na os oglasiš pa ti jih lahko po os-u pošljem, če bo šlo seveda. Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 23. septembra buldožerji v križankah xrosex kok dbest ej.......čist nora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 ~KAMFEST~ rtvslo - Kamfest Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Decembra so Red Hot Cihili Peppers na Dunaju... Še prej pa v Milanu... Mam namen it gledat...To je pa nekaj, kar bi tudi jaz Odlični so Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 V petek pa Robbie Williams LIVE!!Komi čakam,da ga vidim v živo...in seveda slišim.. Here aj kama,here aj goow... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Decembra so Red Hot Cihili Peppers na Dunaju... Še prej pa v Milanu... Mam namen it gledat... Prow svetovni so mi....http://musica.terra.es/addon/img/musica/1ab94f6rhcp240x180p.jpgŠr kkšn kandaidat? Milano vrjetno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 Decembra so Red Hot Cihili Peppers na Dunaju... Še prej pa v Milanu... Mam namen it gledat... Prow svetovni so mi....http://musica.terra.es/addon/img/musica/1ab94f6rhcp240x180p.jpgŠr kkšn kandaidat? Ouuuu jesssss, kul , mogoč si za r. d. to prvoščim 23. septembra buldožerji v križankah xrosex kok dbest ej.......čist nora Juhuuuu.........odmah kaži da , pa še sobota je, to bom težko zamudu..........sn že bil sicer, al ipak......a so karte že v prodaji? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 ~KAMFEST~ rtvslo - Kamfest Kul Definitivno priporočam jutr Laibache, k so na lnetu bili odlični, ful profi odšpilan koncert s sceno vred. Kapo dol Sam ne vem, takrat je bilo rečeno, da je to njihov zadnji koncert s tem imidžom in muzko, zgleda, da ne drži to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Prej zadnja turneja v taki izdaji Buldožerji so me na zadnjem re-unionu malce hladnega pustili Vseeno so še živi spomini na ovekovečeno turnejo Ako ste slobodni večeras z 1 000 000 gosti, ki so bili vse oni sami Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 muzičarski znalac miki, of kors Jasna stvar. Pa ne sam muzičarski.... of kors..... Prej zadnja turneja v taki izdaji Buldožerji so me na zadnjem re-unionu malce hladnega pustili Vseeno so še živi spomini na ovekovečeno turnejo Ako ste slobodni večeras z 1 000 000 gosti, ki so bili vse oni sami Aha, to bo torej, to mi je matkica neki omenla, da je čula po radiu al nekak tak, se ne spomnim več......Hahaha, Buldožeri, mah, men bodo kul tko k večina bendov iz mladosti, tud če ga biksajo mal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ne morm verjet..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Aha, to bo torej, to mi je matkica neki omenla, da je čula po radiu al nekak tak, se ne spomnim več......Hahaha, Buldožeri, mah, men bodo kul tko k večina bendov iz mladosti, tud če ga biksajo mal...... Meni je bila njihova noga, ki kaže sredinca vedno super sem hotel kaj takega na majici met, pa nikoli nisem videl Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Prej zadnja turneja v taki izdaji Buldožerji so me na zadnjem re-unionu malce hladnega pustili Vseeno so še živi spomini na ovekovečeno turnejo Ako ste slobodni večeras z 1 000 000 gosti, ki so bili vse oni sami ja tole je tabolš....hubert in črtomir pa vokalni oktet marjetica....što znači da ih ima pet.....što opet ne znači da če izpuniti sva vaša očekivanja men so carski, komi čakam.....in 95 ko so mel tisto turnejco sm bla na vsek koncertih po celi slo navdušena karte že v prodaji, valda.... mick kok boš oblečen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 V torek je Kreslin v Križankah. A slučajno kdo ve, če se še da karte dobit? pa še bryan adams mogoče pride novembra .. juhuuuuuuuuuu ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja tole je tabolš....hubert in črtomir pa vokalni oktet marjetica....što znači da ih ima pet.....što opet ne znači da če izpuniti sva vaša očekivanja men so carski, komi čakam.....in 95 ko so mel tisto turnejco sm bla na vsek koncertih po celi slo navdušena Franci Kokalj Vodimo ljubav a ne ratbudimo svi ko brat bratu brat Včeraj poslušal vajo so me vseeno prepričal da bom šel Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Franci Kokalj Vodimo ljubav a ne ratbudimo svi ko brat bratu brat Včeraj poslušal vajo so me vseeno prepričal da bom šel ...jer vjetrovi nose naše duge kose, jer hare krišna vodi naše noge bose.... tabolš mi je pa tist....zašto mrzte feferon ?......asociira me......na šta?....na spolovilo....na koga vraga?? crkavam od smeha vsakič..... po moje bo ddbest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Hey Joe na harmoniki tudi ni švoh Ubogi Hendrix .... i nikad više u Pariz do groba Jimi Morrisona,od sada u Zagreb do groba Johnny Štulisona. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Hey Joe na harmoniki tudi ni švoh Ubogi Hendrix .... i nikad više u Pariz do groba Jimi Morrisona,od sada u Zagreb do groba Johnny Štulisona. ja točn....johnny....mesijo naš joj na pamet znam vse te fore Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.