Skoči na vsebino

Torek

borism

Recommended Posts

Torek(Marsov dan):

Naj bi bil »nesrečen«dan predvsem za mnoge Štajerce(nisem opazil,niti vedel).

Tole bo zanimiv komentar kakšnega lunatka iz totega konca!Ni ugoden za nastop prve službe(to nikar ne upoštevajte ob današnjih časih pomanjkanja delovnih mest),kajti za iskanje le te naj bi pa bil primeren dan.

Ugoden naj bi bil za sečnjo drevja,no pogledati bi še morali na luno verjetno.Kranjčani pa pravijo,da torek ni primeren za poroke,včasih so se ob torkih ženili le konjeredci!

Je pa to dan za zapeljevanje v ljubezni in poslih,za govorniške dvoboje(kdo veliko govori ob torkih,že torej tole pozna),za rekreacijo in šport(bi verjel-nogomet Liga Prvakov)…

Vsekakor bi se pa morali izogibati prehitri vožnji(Mars?!),nevarnim športom,vsakemu tveganju v poslih,preveč začinjenim jedem in sprejemanju odločitve,ki jo verjetno niste niti dobro premislili…

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 months later...
Hi Contesa, v službi mi nič več ne pomaga, so nam ga izklopil :xx!: Če ne bi pa tud torki hitreje minili. Dans sem kr doma (dopust vzela). x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Zjutraj se je obetal lep,sončen torek,zdaj pa je že oblačno,mraz,kupi umazanega snega :xx!:

Drugače je meni torek ljubši kot ponedeljek x:Dx

Pa lep torek vsem x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

• 4 weeks later...
Guest sanjalica

razganjujoče...

samo da od energije ne eksplodiram ... :D :D :D

Pa zgleda da ne samo mene, tudi na MSN je precej "živahno"... (čeprav so tam samo službeni stiki...so vsi nekaj nabrito navihani :vragec: x;)x )

mmm...dež mi nič kaj ne prija...bom ostala doma... drugače je Ljubljana s kolesa tako lepa... bi bila preveč mokra... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

You better scratch me from your black book.... ;) pismu ej kakšne solaže majo Iron Maidni huhjej, čist na easy pa zažigajo, hm ahja točno torek, dobri so torki, 3 urce faxa ;) moje najljubše število, ko pride do čas ki ga gre izkorisit..., sicer pa včasih je bla v torek joga pa sme ful vžival, zdaj je pa bolj tko, ampak vseeno je tak dan ko mam velik časa zase..., torej dober dan, najbrž bom moral natočit poln tank, danes spet mal zamnkuje, sicer pa današnji dan bi moral rulat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sonce, rahel veter, drevje se prebuja, kajti pomlad zamuja......na drevesu nasproti mojega okna sedi ptčica in veselo prepeva........le kako naj bi človek ne imel rad tega dneva, pa naj bo to torek ali ponedeljek......zame so vsi dnevi super oz. taki so kakršne si jih narediš. x:)x x^x

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Torki so mi zoprni (nasprotno od ponedeljkov). KOmaj čakam, da sem doma, ponavadi želim biti kar čimpreje doma, pa ponavadi skliznem na obisk k prijatelju in na en pogovor... ker vem, da me vedno spravi v dobro voljo.

Danes mi je pa sploh zoprn (zvedla slabo novico). :xx!: :o|o: :sori:

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...