borism 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Torek(Marsov dan):Naj bi bil »nesrečen«dan predvsem za mnoge Štajerce(nisem opazil,niti vedel).Tole bo zanimiv komentar kakšnega lunatka iz totega konca!Ni ugoden za nastop prve službe(to nikar ne upoštevajte ob današnjih časih pomanjkanja delovnih mest),kajti za iskanje le te naj bi pa bil primeren dan.Ugoden naj bi bil za sečnjo drevja,no pogledati bi še morali na luno verjetno.Kranjčani pa pravijo,da torek ni primeren za poroke,včasih so se ob torkih ženili le konjeredci! Je pa to dan za zapeljevanje v ljubezni in poslih,za govorniške dvoboje(kdo veliko govori ob torkih,že torej tole pozna),za rekreacijo in šport(bi verjel-nogomet Liga Prvakov)… Vsekakor bi se pa morali izogibati prehitri vožnji(Mars?!),nevarnim športom,vsakemu tveganju v poslih,preveč začinjenim jedem in sprejemanju odločitve,ki jo verjetno niste niti dobro premislili… Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Zanimivo! Jaz bi za torek rekla kr ŠOLA in trening ODBOJKA ! aja pa jutri grem malo v shoping!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Lep torek prav vsem lunatkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Torek v službi..........se mi ponavadi takoooooooooo vleče! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Hi Contesa, v službi mi nič več ne pomaga, so nam ga izklopil :xx!: Če ne bi pa tud torki hitreje minili. Dans sem kr doma (dopust vzela). Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 .....kar lepo ga preživljam, zunaj pa prava zimska idila....lep torek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Saj vidim, da je že prejšnji torek bila takšna prekrasna zimska idila zunaj, kar SUPER je tale torek, za koga še ni takšen, še ni nič zamujenega....lep torek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Zjutraj se je obetal lep,sončen torek,zdaj pa je že oblačno,mraz,kupi umazanega snega :xx!: Drugače je meni torek ljubši kot ponedeljek Pa lep torek vsem Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2004 Meni ni ljubši torek od ponedeljka, sicer so mi vsi dnevi kul. Ne vem sicer, kje ti vidiš oblake , tule v radiusu 50km jih ni, to je verjetno kakšen industrijski smog Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 ob torkih šelem zrastem za nov, aktiven teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 jaz pa danes čakam, da mine.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 in danes je tisti moj stari torek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Danasnji torek mi je ful Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 ....pa je spet en deževen torek tukaj, naj vam bo čim lepši Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 razganjujoče... samo da od energije ne eksplodiram ... :D Pa zgleda da ne samo mene, tudi na MSN je precej "živahno"... (čeprav so tam samo službeni stiki...so vsi nekaj nabrito navihani ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 mmm...dež mi nič kaj ne prija...bom ostala doma... drugače je Ljubljana s kolesa tako lepa... bi bila preveč mokra... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 You better scratch me from your black book.... pismu ej kakšne solaže majo Iron Maidni huhjej, čist na easy pa zažigajo, hm ahja točno torek, dobri so torki, 3 urce faxa moje najljubše število, ko pride do čas ki ga gre izkorisit..., sicer pa včasih je bla v torek joga pa sme ful vžival, zdaj je pa bolj tko, ampak vseeno je tak dan ko mam velik časa zase..., torej dober dan, najbrž bom moral natočit poln tank, danes spet mal zamnkuje, sicer pa današnji dan bi moral rulat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 ...Želim vam en lep torek, ki mi pride po podaljšanih praznikih kot ponedeljek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 tork je beda pondelka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 ....kar v redu je tale torek, ampak se mi zdi, da je le malo preveč "furijst" .....naj vam bo lep še naprej :palec: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sonce, rahel veter, drevje se prebuja, kajti pomlad zamuja......na drevesu nasproti mojega okna sedi ptčica in veselo prepeva........le kako naj bi človek ne imel rad tega dneva, pa naj bo to torek ali ponedeljek......zame so vsi dnevi super oz. taki so kakršne si jih narediš. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Torki so mi zoprni (nasprotno od ponedeljkov). KOmaj čakam, da sem doma, ponavadi želim biti kar čimpreje doma, pa ponavadi skliznem na obisk k prijatelju in na en pogovor... ker vem, da me vedno spravi v dobro voljo. Danes mi je pa sploh zoprn (zvedla slabo novico). :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 konfuzen :xx!: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Izgleda, da nobeden ne preživlja torkov :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 čaki mal... da kofein v kri pride.... bo pa lep dan danes.... sem se odločila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.