Amis 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 hi hi hi............torke smo zignorirali ...današnji mi zna bit celo za silo všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Ma ful dela in še 100 opravkov povrh.......zvečer pa fusbal. Tko nekak.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Haha tlele poslušam Flegmov komadič hudič je to taka dobra muska pa mam sam dva komada... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Izgleda, da nobeden ne preživlja torkov :o|o: He he Boris, tudi torke je treba preživeti, da se teden sestavi skupaj... znajo pa biti malo mimo :xx!: (na srečo takih bolj malo), ali pa čisto kul Današnji kar OK... izkoristila še en dan lanskega dopusta... potem pa ena formalnost... zaključni izpit (ni tako grozno kot se sliši ) iz angleščine jutri pa sreda... in spet delovni dan :o|o: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 brezvezen cist Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 noro noro res huuudo dobr dan sam če ne bi blo tega brezveznga fuzbala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ha,ha,ha,hvala bogu jutri jeeeeeeee pa sreeedaaaa sreda moj dan veselja,radosti,užitka,adrenalina,uživanja....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 noro noro res huuudo dobr dan sam če ne bi blo tega brezveznga fuzbala...Zelo čudna izjava za povprečnega moškega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 sreda moj dan veselja,radosti,užitka,adrenalina,uživanja....... ne morm, da ne bi pofirbcala zakaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 sreda moj dan veselja,radosti,užitka,adrenalina,uživanja....... ne morm, da ne bi pofirbcala zakaj jutr povedu,če bo cajt Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Zakaj ne danes??? Sicer pa...nisi povedal, kok si star..mors bit fuuul pol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Zakaj ne danes??? Sicer pa...nisi povedal, kok si star..mors bit fuuul pol k zemlja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ma povej! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sm zvedla..folk..opij je STAAAAAR Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Spet deževen torek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz pa spet na svoji energiji . Juhu . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Meni tudi tole vreme ni všeč, sam počutim se pa krasno...važno, da v mojem srčku sije sonček... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ah, mal se mi vleče.... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Ah, mal se mi vleče.......kako to, saj ja ni polž Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...čakam na četrtek... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 in danes je tisti moj stari torek bi tole ponovila, torki so mi ponavadi všeč... no danes ne bo stari dober torek, mogoče drug teden al pa... ej sej torkov je še fullllllllllll aja pa naslednji teden v torek ma moja dečva r. dan, pa še na torek sem jo rodila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Danes še kar delavno , narejeno vse sproti, bom ko pridem domov še kaj posebnega zase naredila, se moram še odločit kaj. Bomo videli kaj me bo zagrabilo, kaka mandalica, knjiga, Tibetančke sprobat, ziher pa pade en Cybersprehod proti večeru, ko se majčkeno ohladi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 uf...danes ni moj dan....sem vstala z levo nogo upam da bo jutri kaj boljše.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 jaaaaa cyber sprehod..... hja... eni se mate pač fino.jz si bom pa čajčka skuhala pa v postlo se bom dala. No in jutri bom k rožca.Drugač je bil pa zelo zabaven tale torek. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Danes je pa zeloooo vroče. in še bolj bo. Upam, da se mi bo ratal pod kakšnim mrzlim tušom ohladit.Mal me je groza ker nameravam it še v shoping da se ne bom stopila od vročine.... hi hi hibo že! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.