Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Oho Aiwa, prava vročina je ja, sploh pa zate, ki si bolj tip za hladne dni . Jaz imam namen tule delo na tekočem vzdrževati , pa potem doma kaj posebnega ušpičit. še ne vem kaj, me že še prešine . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 vroče, noro vroče je. Jz mam pa take dobre načrte it v mesto v shoping... po moje da mi ne bo ratal.... razn če majo povsod hude klime... sej veš da jz pa vročina... bl ne. ne gre skupi. no pa sej bo hmal boljš.upam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 oh, še ena taka tema.......najlepši torek do zdaj xsrcbumx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Danes je spet en fantastičen dan. Naspala sem se kot že dolgo ne. ob pol šestih zvečer sem zaspala in spala..... fulj dobr. V službi je tud že na vse zgodi pestro. Šefov ni in mormo vse sami narest in je prov zabavno.- poljubček vsem!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ooo, komi sem se skobacala iz postelje....je bilo včeraj zvečer kar pestro na večerji , tko da bo tale torek zame zaspan in zmatran... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jaz pa danes nadpridna . Ta glavno naredila, zdaj lahko še malo tule svinjam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Zdele grem se pod tus, potem pa k babici na kosilo Pa z enim sem zmenjena ( upam, da ve, da sam prijateljsko)...Potem grem pa na Kreslinov koncert Upam, da bo dobro...mi pase vcasih taka muska... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 OOO, še par urc, pa doma najprej v banjico padem, pol pa še v posteljo in me ni več....matr nikol več ne pijem sadne vodke... :xx!: MICHELLE...joj ful dobro, da greš na Kreslina....meni ima fuuul dobre komade Lahko bi bila idealen par Starčkov na klopi v parku In Jumpin' Jack Flash, Ki si mi ga dala v dar, Še zdaj preskakuje v taktu. Zadnji avgust, poletje je šlo, Siva te naredi še lepšo, Dosti mene je ti, Dosti tebe sem jaz, Dosti mene še zdaj leti. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Uuu vodka je zahrbtna...se posebi sadna...k jo kr pijes, pol pa na enkrat... Vaaa, Preko Mure, preko Drave je men skoraj najlepsi komad Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 je bilo včeraj zvečer kar pestro na večerji ,boga, boga žaža Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 ....matr nikol več ne pijem sadne vodke... :xx!: [/color] A v tem grmu tiči zajček... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Vaaa, Preko Mure, preko Drave je men skoraj najlepsi komad ....IIII MENI TUDI.... ...jap,jap, v vodki je zajček.... mah, je blo včeraj tok fajn, da se danes splača mal potrpet v službi... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pa pol še mal doma, a ne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ...ti me kr heci svinjica ...bog ma dolgo palco.... x!x ....hm al bi mogla napisat, tudi tvoj mož ima dolgo palco... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 meni nočjo več bolniške podaljšat, komisija pravi, da je konc Bomo pa jogo v dvoje delali Recimo dvojni lotosov cvet Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 j....oj moja bo pa zdej enkrat.....ju-hu-hu Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 jz grem pa kmal na kolo,...mal rekreacije... ...sam noge so težke...eh... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 jaz pa žarke štejem....... še trije novi se prikažejo pa gasa na mopi.... jupi Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 spet torek, ki me je v lepe sanje zvečer zazibal... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 dones bo en mal bl nežen torek... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ja spet je teden naokoli. Torki so men tko fajn... glih za kšne nove odločitve Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Torkovo jutro je bilo sončno ...lep ,optimističen dan bo to....naj bo topel in prijazen tudi vaš...Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Torek se je začel s preganjanjem in kdo bo prej pri , trenutno sm jaz samo, sem pa že pod velikim pritiskom, da se morm odmaknt , no sej bom kmal si spet priboril moj prostor pri PC-ju se grem samo mal osvežit Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 enja dobrodošla na najboljšem forumu na svetu! ja no pa nej še janja kej čvekne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 aiwa,hvala za dobrodošlico:))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.