aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Evo končno prišla do tipkovnice . Moj dan izgleda nekako takole. Malo berem, pa dosti moledujem za , pa potem sem malo tule, pa to se poljubno izmenjuje. Moledovanje vodi . Sem pa vesela, da je Trudiju tako všeč vaša družba, tako da je čist O.K. tako kot je . Enja dobrodošla, samo te moram opozoriti, da lahko postaneš zasvojena Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Trudi, ne prevec kvart druzinskega povprecja!Lepo sedi tako kot na ikonci in pocakaj, da dobis piskotek (cookie)! Ves, mal mam tezav s sumniki pa sicniki... pa dej kej nared za svojo kicmo! Aja, torek je dan, ko nekaj naredis za svoj hrbet! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Piko kako pa kaj s tvojim hrbtom kaže ? Saj veš, danes je torek . Tole je bil hec, v resnici pa upam, da ti je dosti bolje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 piko kok maš luštno ikono. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Piko kako pa kaj s tvojim hrbtom kaže ? Saj veš, danes je torek . Tole je bil hec, v resnici pa upam, da ti je dosti bolje JanjaK (ali JanjaP), hrbet je psihološko bolje. Fiziološko pa slabše. Pred tednom me je zagrabil na morju.Hvala za nasvet, sem prebral tisto gospo HAY, sedaj berem še drugo knjigo, pa tretjo sem preštudiral (v prevodu - Telo je tvoje) najlepša hvala, zaers dobri nasveti, verjetno pa takoj ne bodo pomagali.... delam na tem, verjemi! Še posebej, ker je danes torek! piko kok maš luštno ikono. To je naš Miki !Vsake toliko se ga sposodim za novo ikonco... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Cool Piko, fajn da si dobil odgovore tam, ja če je zadeva razbolela, traja dalj časa, da se ornk poštima zadeva in rabiš dosti volje in ljubezni do sebe. Ampak jaz vem, da bo naš Piko v kratkem živel brez bolečega hrbta . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz se popolnoma strinjam z mojo svakinjo! Lojzko je treba prebrat in mal narest na tem in svet je lepši. Brez bolečin. Joj kak cukerček je miki direkt za mojo pikico Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Zvodnica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 JanjaK...tudi tebi hvala, posebno za opozorilo:))..zasvojena, osvojena, prisvojena...teh besed pa ne poznam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Te bom čez kak mesec spomnila . Tole je huje od vsake droge, kolere, kuge, ne moreš se izognit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 resnično! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Evo, me že Trudi preganja od tule, najbolj pa v tej situaciji nastrada naša tipkovnica . Grem nazaj k moledovanju in knjigci . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 kdaj bo pa kosilo? a ni ob 12 en štuk nižje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hmmm, super, če odštejem to, da bi zdele pojedla čik , ne pa ga pokadila.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 žaža sej maš lizike in za doma pa verjetno LIZIK O Zdrži še malo, dan po dan pa bo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Torek? Živčno, živčno, živčno :xx!: moj dragi ima razgovor za službo čez eno uro in sem se nalezla njegove nervoze Zdaj pa sam da bo, ker si je res želi. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 uf držimo pesti, da se mu ugodno razplete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Cnandra - sej bo ; pozitivno bodi nastrojena in se bo vse dobro izteklo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pazi kako se boš pogovarjal z njo, da ti ne bo prec škripnila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ŠE VEDNO SEM BREZ ČIKA....PO TEJ STRANI JE MAL NAPOREN TALE TOREK, DRUGAČE PA KAR GRE.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Bravo Žaža . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ....hvala,hvala Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz se še kar grizem in zarad živčkov sem bila že 100x na wc-ju :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.