Skoči na vsebino

Torek

borism

Recommended Posts

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, torek je dan, ko nekaj naredis za svoj hrbet!

Trudi, danes je dan, ko se bova prav posebej posvetila hrbtu, kajne? Jaz sigurno.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Dons biu pa en totalno nor torek. Delam svoje, Žažino in še delo računovodkinje, tako da bi se rada pozanimala za kako kloniranje x:Dx x:Dx x:Dx . Sem bla že čist forumsko nakrizirana, tako da je bil ob 14.30 time out :palec: . Je pa vse našlihtano, jutri bom pa samo Žaža in Pujsa x;)x , več cajta za forum x:px .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

sožalje :sori: ...pa saj bo šlo boš videl...mogoče ti pa zato torek prinese kakšno prijetno presenečenje, da bo dan bolj znosen x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

B) :wOOt: :fiju: :onfire: tale torek bo vroč ko hudič.... najprej sem se mogu oblečt... zdaj mam prste premrzle za kitaro, težko pišem pa oblečt sem si mogu srajco k je tolk mraz... brrr, ampak vse en se počutim nekam vroče :onfire:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Torek...zadnji delovni dan v tem tednu...seveda da sem x:Dx in me kar razmetava..pa še zvečer grem Garfilda gledat....jupiii...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

MMMMM..bom še zate malo x;)x ... mislim uživala...Hvala Trudi!
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...