aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...hmmm, lahko bi bilo tudi bolše... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 dobra volja je najbolja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Be good if you must... torek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Tork, nekam čuden je, pa še zadnjega v mesecu smo, tko da mam ful dela tle v službi; :xx!: morbti bo popoldan pa doma kej bolš :o|o: :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Oho, Apolonija, dobrodošla nazaj , a nam boš kaj o tvojem potovanju poročala ? Trudi, da bo torek lepši . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Oho, Apolonija, dobrodošla nazaj , a nam boš kaj o tvojem potovanju poročala HVALA JanjaK! BOM! Danes se še sestavljam, pa fotke gledam, pa maile pucam...ampak bom, bom, veš da! In torek...a veste, da je jutri že srrrreeeedaaa !!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 gre hitro ne? no čakamo slikce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hm...lahko bi blo bolše..vsaj vreme,da bi lahko šla ven na sprehod.Mi že kisika v možganih primankuje... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 mal povprašaj kje bi se dalo kakšno gasmasko dobit...pa saj...jutri bo bolše vreme Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2004 Verjeti je treba, pa je vse O.K. , ja jutri bo sonček v Merkurjevi sredi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pol bom pa spet lahko sla na en osvežujoč sprehod...super...in mela zmenek s sabo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 a ti tudi jaz sem tud danes izpustila zmenek... tistega sama s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hja se je treba poglobit vase...ker mi očitno nekej manjka Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sem fulllljjjjjjjjj boljš k včerrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................... šeeeeeeeeeeeee mal pa bom spet naaaaaaaajjjjjjjjjjbolllllllššššššššššš!!!!!!!!!!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 aiwa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Torek je torek. Je sonce, je dobra kava, je dobra družba, je mir v službi....ma super je x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Nekam zagnano spet delam , no sej šihtek itak vedno oddelam, ampak dons sem že kar mal ekstremistke . Sem si podarila nagradno LNF pavzo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Bravo JanjaK, to je pa dobra nagrada - LNF! Jest si ga že celo jutro podarjam, hahaha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 služba polzi mimo..........čakam na klic in potem odletim ven in se ne vrnem več nazaj......danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Poln K...c vsega trenutno; blesav tork :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 a ti tudi jaz sem tud danes izpustila zmenek... tistega sama s seboj danes ga pa nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 zjutri ucila, pol rolala, skuhala riz ( poskusam se nazaj drzat :xx!: ), sla s pesom na sprehod, ucila, umes sem hodila cekirat, kupila Mladino, jo prebrala, zdele bom pa se pogledala DVD, ki je bil Mladini prilozen. What a day :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 EN SMRKASTIČEN TOREK. No sicer se dan še ni čisto začel.. še kakšno urco pa bo res smrkastično. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Torek, začel se ni najboljš , kako pa bo bomo pa vidl :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.