Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pleskanje doma (isto kot včeraj). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 jz grem pa v torek na dopust.... lalalalaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 uh kje je že to...današnji torek... bo ziher fajn... k si bom tazga nardila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Zaenkrat se zeham...in se pustim presenetit. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ma dobre volje sem...bo kul....fajn dan...v to močno vrjamem....in ga želim tudi vam.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a ne? jz tud verjamem da bo fajn in super!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Spal sem zelo slabo, kako uro nič več. Roštiljal sem se po postli celo noč. :o|o: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ta torek se je lepo začel , že zjutraj z dobro voljo in smehom in še sonček je..... Kdo ve kaj še bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ziher kaj lepega.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Kar v redu je ta torek, kar naj še potraja, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 neprespan, vendar lep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 trenutno v K4...chakam 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 V bedu... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 cist brezvezen dan :xx!: Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 tralala en tak fajn razigran torek vam želim... sem ziher da bo luškan... jz si sam želim da bi čim bolj mirno minil... brez kšnih kriz.upam, da me popoldne zanese v kašno trgovinco... mal v shoping... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Brezvezen torek Mal ucenja, mal pospravljanja, mal zavijanja daril, sprehodek s psom in savna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 savna... mišelka jz bi tud...sam bom neki druzga... ja bom tud mal zase dala... ne sam nase in vase... jz sm tud v službi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 torek... tralalala... prov luštno bo... baje nej bi bil en žurček dons v službi ampak nč ne vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 waw what a beautifuy tuesday iz snežne doline zjutraj, naravnost v zeleno dolino s sončkom obsijano..... in večer ledenica po cesti Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Dons je blo pa res prov lepo, k je tko sneg zapadu, poj sm se pa sla drsat... la....la....la..... zima je prisla! T!Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 No, še en virtualen torek! Kolk me je okupiral danes tale forum. jutri bo boljše! Manj pametovanja in zato več dela! x!x No, gre bolj za moje poglede, misli, občutke... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Danes social busy torek, ziher je luna kaj zračnega. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Mej se, Cosma Ne bi pa rekla, da je Bik glih kaj zračen, je pa fajn za zadeve hedonistične narave Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ja Sm se takoooo napokala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Sam da prežwimo! uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.