borism 8. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2005 Praznično.... http://www.yatoula.com/gif/animaux/animaux_294.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Kot vsak torek...športno in veselo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 kot vsak dan -v sluzbi, jeb*** jankovica!!!vsak dan ,vsak praznik-sluzba Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 jaz sem sicer rojena na torek in je ponavadi zame ok dan,pa tudi zvezo z mozem sva zacela na torek. nek starec mi je enkrat rekel,da je njemu ze njegova babica povedala,da se mora moski zensk ob torkih izogibati,ker so ob torkih carovnice na pohodu.tisti moski ,ki ga zenska zapelje na torek ga bo najeb** se. saj ga je zapeljala carovnica. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 torekkkk ekola en delaven torek... kaže da bo zelo produktiven... če mi še tistle izpitek popoldne rata... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem sicer rojena na torek in je ponavadi zame ok dan,pa tudi zvezo z mozem sva zacela na torek. nek starec mi je enkrat rekel,da je njemu ze njegova babica povedala,da se mora moski zensk ob torkih izogibati,ker so ob torkih carovnice na pohodu.tisti moski ,ki ga zenska zapelje na torek ga bo najeb** se. saj ga je zapeljala carovnica. če je pa tko... bi pa danes šou na kšn dejt... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Danes je zelo lep dan, imamo Sončka na obali...paše vsake toliko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>lenobnoin malček pijano. (ampak ne dost).. ..kako to mislis NE DOST a tako, da se mors se mal nalit..al tko da ni prevec in je v mejah normale.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pa smo spet pri torku... deževen torek.. bi se najraj u postlco spravla... in cel dan uživala... pa mal lenarla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 No fajn, ta teden je torek kot ponedeljek, pa bo tudi zato za dan krajši... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 super se je začel. laufanje.zdele bomo mal prošnje pisal.pol se bomo mal učil.kosilo.druženje.uživanje..... krasotičen torek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.