aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 micki....aport!...........................................................................................................................................uh...uh...uh...uh...priden mick, priden 666 zlobcenih -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 pridkani kaj zej s perom Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 kaj zej s perom Jaz ga zraven IRCanja in "LNFjanja" pijem .... samo to ne šteje, ker rachkon ni vpleten v nobene spore .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 ergo? 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Račkon, kakšni spori ... mi tuki šicomico ubogamo pa se na per vabmo, da iz lastnih izkušenj kej o alkoholu povemo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 poleg piki....priden piki, priden..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 aja Raček, to si mislu... verjetn... s tem pa jest tud nimam nč... no, pa drugič (me je Pikica prehitela, se nanaša na Mickov post) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 ni blema.....od zdej naprej micromicken....neopazen 666 ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 ni blema.....od zdej naprej micromicken....neopazenKwa zgodl?Te zmanQje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 iznichenje.... 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 HIK HIK HIK HIK HIK HIK HIK Ma s'm preveč utrujen . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 aja Raček, to si mislu... verjetn... s tem pa jest tud nimam nč... no, pa drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 vlf....a piješ na delu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Alkohol je moj idol Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 vlf....a piješ na delu?Ne , med službo nikoli ne pijem. Sem zmeraj trezen Hik Hik Hik Hik Mater se mi Hik kolca. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 AJA, POTEM V TAKEM PR. PAŠA DECI VODE, SPLAKN SI MAU NOTRANJE ORGANE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Nasvete sprejemaj ob vinu,uporablaj jih pa ob vodi x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 vlf....a piješ na delu?Če pijem, pijem takoj, ko pridem na šiht, da sem potem trezen, ko je treba se peljat domu! Hik. :xx!: Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 vlf....a piješ na delu?Če pijem, pijem takoj, ko pridem na šiht, da sem potem trezen, ko je treba se peljat domu! Hik. :xx!: Vojko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ker so vedeli,da sem abstinent, mi iz vljudnosti niso nalili čistega vina. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Od preveč vina, si zaželim aspirina,od preveč pira, se mi svet podira,od preveč žganja bi mi verjetno eksplodirala lobanja.... Ven ga ne plunem, not ga pa ne prenesem.... Pol pa sledi klicanje jelenov in prepričevanje samega sebe : Dihej, da ostaneš živ..... Eno šilce za živceen glažek za korajžo in eno pivce za dobro lulanje - sam boh var vse to na isti dan :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 En test za nas alkoholike http://www.iondesign.net/drinkometer Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Nik bom spremenila; MATI TEREZA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 A ti tud Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.