Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 13 ponovitev - opažam, da je največji užitek pri teh vajah, da jih delam, ko še vsi ostali spijo... če je kdo poleg me moti njegova energija... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 na rožico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Fajn, ste pridni meni pa danes spet ni zneslo več kot 15... ampak še zmeraj vztrajam vsako jutro... in pod 15 tudi ne grem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 še tebi rožico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> še tebi rožico ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ..no prav pol ti dam pa enga pa še tebi enega cocci veš da se mi fajn zdi, da se še kdo vsak dan tak matra k jst vmukahnkolnisialon.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 od tega matra vsaj zjutraj laže vstajam tibetancisoolvejszmano.press Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 na še eno brez trnja ni cvetja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ojla ! Se počutim, kot da nekam vdiram , ko ste med sabo nekateri že tako domači. Sem nova . Tudi danes začela s tibetanci. počasi se daleč pride Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla ! Se počutim, kot da nekam vdiram , ko ste med sabo nekateri že tako domači. Sem nova . Tudi danes začela s tibetanci. počasi se daleč pride Hojla in dobrodošla .Več nas je močnejši smo .JAz jih pa danes kar odlagam, ko je tak zaspan dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 jutro, dobrodošla cvet, nikakor ne vdiraš jaz imam pa danes post kar se tibetančkov tiče... še vedno sem v dilemi a vse dni m. ciklusa jih ne izvajat ali samo nekaj dni, pa na kok vaj potem nazaj... ker vedno pridem tja do 13 ali 15 pa jovonanovo... no naj vam prinesejo moč za uspešen današnji dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hvala za prijazen sprejem xrosex . Res je zaspan dan . Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutro, dobrodošla cvet, nikakor ne vdiraš jaz imam pa danes post kar se tibetančkov tiče... še vedno sem v dilemi a vse dni m. ciklusa jih ne izvajat ali samo nekaj dni, pa na kok vaj potem nazaj... ker vedno pridem tja do 13 ali 15 pa jovonanovo... no naj vam prinesejo moč za uspešen današnji dan Jaz jih ne delam samo prvi dan menstruacije, potem pa štartam na tolko poniovitev, kot se počutim.No, tako delam jaz, če je prav pa ne vem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 jutrooo pa smo jih nardil. xrosex cvet eno dobrodošlico tud od mene nas je res cel kup, ki uživamo v tibetančkih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 bravo aiwa Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ooo tenks zdele razmišljam da bi se na stepr spravla. ja nč... bo treba nehat razmišljat in it u akcijo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Jaz sem ugotovila, da mi paše delati dvakrat na dan. Poleg zjutraj še enkrat tekom dneva. Vendar mi še vedno ne spreminja telesa, razen rok, imam vedno večjo moč rok, to je kar hudo. Vendar pa mi spreminja energijo, zdi se mi, da mi povečujejo ogenj v telesu. Predvsem na področju tretje čakre. Res so močne vaje. Na koncu rada dodam še svečo in ribo, se mi zdi, da se v sveči vsa ta energija lepo porazdeli. Pozdrav soncu je zame še vedno zahteven, s predklonom imam težave. A mogoče kdo ve kaj bi predklon na simbolni ravni predstavljal, je to mogoče uklonjenost, prožnost, ponižnost, ozemljenost????? Zakaj imam tu težave? Na primer s kobro, lokom in kobilico, ko se je treba usločiti v drugo stran nimam težav. Celo s kleščami, kjer se je treba upogniti v isto smer kot pri predklonu, nimam težav, ampak mi je to ena priljubljenih vaj. Vse dobro,Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla ! Se počutim, kot da nekam vdiram , ko ste med sabo nekateri že tako domači. Sem nova . Tudi danes začela s tibetanci. počasi se daleč pride Zivjo in dobrodosla, Cvet! kako lohk sploh pomislis na kaj takega! (saj vidis, da smo ful dbest ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla ! Se počutim, kot da nekam vdiram , ko ste med sabo nekateri že tako domači. Sem nova . Tudi danes začela s tibetanci. počasi se daleč pride Welcome to the club pa kar korajžno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kuku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pa še ena. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla cvet , kak si Se nam je pa pridružlo zadnje čase kar nekaj novih potencialnih odvisnikov....in tako je po enem mesecu čas, da vas postrojim in preštejem !!! PRVI Dobro jutro vsem! Sicer nimam kaj dosti cajta - sem v službi, ampak vseeno vam lahko povem, da sem vesela, da sem se vam pridružila. papa Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 četrta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 če mi pa vmes skačejo... ju bi bla rada 7 pa tok hitr pa nočjo... seh peh... pol pa peta... prov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če mi pa vmes skačejo... ju bi bla rada 7 pa tok hitr pa nočjo... seh peh... pol pa peta... prov Po času objave si četrto mesto pravzaprav deliva. Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.