coccinelle 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jih tut delam, zaenkrat sem na 0 Astratakih pa jaz še nekaj poznam jaz pa nazaj na 15 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 S tibetanskimi vajami je pa tako. Dve leti sem jih pridno izvajala, vsako jutro, brez izjeme, haha. Vseh 6. Ja kar smejte se, pa je le res. Rezultat. Še vedno sem tako zgubana kot na začetku in prav nič mlajša. Je pa verjetno za zdravje koristno. Samo ne meni, da se pomladiš in to kar za 30 let, mogoče jih moraš izvajati vseh 30 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>S tibetanskimi vajami je pa tako. Dve leti sem jih pridno izvajala, vsako jutro, brez izjeme, haha. Vseh 6. Ja kar smejte se, pa je le res. Rezultat. Še vedno sem tako zgubana kot na začetku in prav nič mlajša. Je pa verjetno za zdravje koristno. Samo ne meni, da se pomladiš in to kar za 30 let, mogoče jih moraš izvajati vseh 30 let. Waw, si pa res bila pridna ! Koliko ponovitev si izvajala? In zakaj si odnehala?Jst sicer ne pričakujem, da se mi bodo gube zmanjšale (sicer ni še take panike niti) - verjetno je bolj mišljeno, da upočasniš proces staranja dolgoročno; in ko sem omenila prijetne spremembe sem imela v mislih določeno gibčnost kot posledico in obliko postave. Vse dobro! Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Oj! Silver, tudi ti si zdaj bolj poredko tukaj, ne? Poletni čas je le treba izkoristit za aktivnosti na prostem in se mi zdi, da tebi to gre zelo dobro od rok (ali bolj konjskih kopit ) En prijeten postdeževen večer vsem, ki kdaj pokukate sem xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Začela sem s 3 vajami in nadaljevala vsak teden eno zraven. Bila sem res pridna in sem izvajala vseh 5 vaj po 22 ponovitev. Resnici na ljubo, sem se res bolje počutila. Od začetka me je bolel križ in sem bila vsa polomljena , potem je to vse izginilo. Bila sem v formi kot se temu reče. Zakaj sem nehala?Zaradi lenobe. Vem, vem, da to ni lepa čednost, pa vendar je bilo tako. Pripravljam se na ponovni začetek. Mogoče bom pa čez zimo imela spet več volje. Sedaj imam druge rekreacije! Torej ne odnehaj, saj v bistvu niso važne gube ampak zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jaz sem tudi delal te vaje pred časomPrišel sem do sedem ponovitev potem pa so me začela boleti ramena tako da nisem upal nadaljevati. Ja, mal me daje revma amapak drugače pa ni nič posebnega.Zanimajo me vaše izkušnje v takih primerih.Lahko nadaljujem do konca-do 21 ponovitev kljub bolečini(no ja, ni bila kaj posebno huda)Je bolje da ostanem na manj ponovitvah? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 saj lahko nekaj časa vztrajaš na manj ponovitvah, jaz sem z njimi začela lani, pa se gimbljem med 9 in 15 (no sedaj sem še vedno p hidih bolečinah v križu na 3 ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Po mojem vsakega nekje zvije, ko dela tibetanske vaje. Jaz sem nekaj dni prenehala in spet od novga. Ko sem prišla počasi do 21 ponovitev, me ni bolelo nič več. Upam, da me ne bo čitala Vrba, da me ne bo spet ofluhtala, da nimam prav. Veš, sem že kar v letih in ti vsekakor ne bi nakladala, če ne bi bilo res. Dobre so tudi za psiho, rekla pa sem že, da gube, ne te pa ne zginejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem vsakega nekje zvije, ko dela tibetanske vaje. Jaz sem nekaj dni prenehala in spet od novga. Ko sem prišla počasi do 21 ponovitev, me ni bolelo nič več. Upam, da me ne bo čitala Vrba, da me ne bo spet ofluhtala, da nimam prav. Veš, sem že kar v letih in ti vsekakor ne bi nakladala, če ne bi bilo res. Dobre so tudi za psiho, rekla pa sem že, da gube, ne te pa ne zginejo. No zdaj nimam več izgovorov Ko sem pa še tko mlad... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> No zdaj nimam več izgovorov Ko sem pa še tko mlad... No, če tista letnica tam v tvojem profilu drži ......pol lohk jst rečem, da sem še rosno mlada... Anyway, pridni bodite in delajte vaje - moč volje je neverjetna! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, če tista letnica tam v tvojem profilu drži ......pol lohk jst rečem, da sem še rosno mlada... Anyway, pridni bodite in delajte vaje - moč volje je neverjetna! xrosex SAJ SEM JAZ TUD ROSNO MLAD!!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Alef....mlad si toliko kolikor se počutiš... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alef....mlad si toliko kolikor se počutiš... Rosno mlad, seveda! x!x Če bi pa sodil po pameti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ja, sej moje počutje je tudi za rosno mlad čeprav me nekateri hočjo prepričat, da sm že kr staaaaara. packi Že oddelala svojih 17 ponovitev, zdej pa živahen skok v nov dan x!x xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, sej moje počutje je tudi za rosno mlad čeprav me nekateri hočjo prepričat, da sm že kr staaaaara. packi Že oddelala svojih 17 ponovitev, zdej pa živahen skok v nov dan x!x xrosex Stara???? Kaj pa maš za ene trote okol sebe da ti to pravjo??? Sem šel gledat tvoj profil Imava iste cifre pri letih... Samo drugač obrnjene... xrosex Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Stara???? Kaj pa maš za ene trote okol sebe da ti to pravjo??? Sem šel gledat tvoj profil Imava iste cifre pri letih... Samo drugač obrnjene... xrosex Tole me je pa res spravlo zdajle v en orng smeh Glih ena polnoletna med nama xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tole me je pa res spravlo zdajle v en orng smeh Glih ena polnoletna med nama xrosex Glede tiste polnoletne: a jo daš men Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Glede tiste polnoletne: a jo daš men Z veseljem , če res misliš, da si boš lahko z njo kaj pomagal..... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z veseljem , če res misliš, da si boš lahko z njo kaj pomagal..... Oja, mal se pa še spomnim kaj bi lahko z njo... Zdej pa dost o tem... Je še nekdo na tej mašini Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 hojla jaz pa že skoraj mesec dni delam tibetanske na 900 m nadmorske-je kar razlika od prejšnje nule svež planinski zrak spominja na tibet Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oja, mal se pa še spomnim kaj bi lahko z njo... Zdej pa dost o tem... Je še nekdo na tej mašini moram komentirat , ker nisem imela v mislih, da ti ne bi vedu kaj z njo , ampak da ti pri tvojih izkušnjah mogoče tak otrok niti ni največji izziv,......ali pač? Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> moram komentirat , ker nisem imela v mislih, da ti ne bi vedu kaj z njo , ampak da ti pri tvojih izkušnjah mogoče tak otrok niti ni največji izziv,......ali pač? A ti mogoče namiguješ da pri svojih narobe obrnjenih 35 ne bi več zmogel Ampak-otrok pri osemnajstih- Kje pa ti živiš Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti mogoče namiguješ da pri svojih narobe obrnjenih 35 ne bi več zmogel Ampak-otrok pri osemnajstih- Kje pa ti živiš Vidim, da sm se čist zapletla in da vse razumeš drugače kot je mišljeno Seveda niti v sanjah ne bi namigovala kaj takega Tisto o 'otrok pri osemnajstih' bi se pa dalo debatirat..... Ti si imel v mislih nekaj drugega kot jaz, vsaj tako se meni zdi Upam, da ni prišlo do kake zamere ......sicer pa je tale tema čist mem za tolele Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidim, da sm se čist zapletla in da vse razumeš drugače kot je mišljeno Seveda niti v sanjah ne bi namigovala kaj takega Tisto o 'otrok pri osemnajstih' bi se pa dalo debatirat..... Ti si imel v mislih nekaj drugega kot jaz, vsaj tako se meni zdi Upam, da ni prišlo do kake zamere ......sicer pa je tale tema čist mem za tolele Ni zamere V mislih mam marsikaj pa na tej mašini ne upam napisat... Maš prav ja, pejva raje tibetance delat(vaje mislim, da ne bo spet kaj narobe razumljeno) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Evo mene Čeprav sem čist premal spala, sem svoj jutranji tibetanski ritual opravla.... Lep vikend vam želim, jst bom na žalost bl ko ne, v službi xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.