cvet 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Kr nobenga nikjer, al kaj? Upam, da se imate lepo, kjerkoli že ste! Oddelala tibetance , zdej pa v službo xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Čak de se zbudemo. Dons je nedela. Kaaaaj, ti pa v službo? No, boš saj kej pametnga nardila. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Čak de se zbudemo. Dons je nedela. Kaaaaj, ti pa v službo? No, boš saj kej pametnga nardila. Ja, na žalost, v službi sem. No, sej me noben ne sili, sm hotla kr sama .Tko, da tok hudo mi ni xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Začnem s ponedeljkom... Upam... Danes je še dopust čeprav je nedelja Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Začnem s ponedeljkom... Upam... Danes je še dopust čeprav je nedelja Ajaj, Alef, za tibetance vendar ni dopusta Pa ne me preveč resno jemat Dejmo migat dejmo x!x xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajaj, Alef, za tibetance vendar ni dopusta Pa ne me preveč resno jemat Dejmo migat dejmo x!x xrosex Te jemljem ZELO resno Jutri zjutraj ob 04:30 bodo namesto čika pa kofeta tibetanci x!x Bo pa taprvi čik pa kofe šele v službi Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te jemljem ZELO resno Jutri zjutraj ob 04:30 bodo namesto čika pa kofeta tibetanci x!x Bo pa taprvi čik pa kofe šele v službi Ja , ob kakih urah pa vstajaš za božjo voljo To je ja še čas za Jst vstajam ob 5.15 (prej sem ob 5.30, zdej pa zaradi tibetancev prej) in se mi že to zdi kr zgodi Anyway, te bom v sanjah spodbujala xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja , ob kakih urah pa vstajaš za božjo voljo To je ja še čas za Jst vstajam ob 5.15 (prej sem ob 5.30, zdej pa zaradi tibetancev prej) in se mi že to zdi kr zgodi Anyway, te bom v sanjah spodbujala xrosex Ja to z leti pride da človek težko vstane... To je zame normalna ura za vstajanje, spim samo 4-5urTud na nedeljo x!x Ampak sem se odločil da če že vstanem bom raje počel kaj zdravega Hvala za vzpodbudo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Dooobro jutro ! Alef, upam da si dobro opravil Jst pa sem danes napredvala do 19 ponovitev Kul, upam samo da sem izbrala pravi trenutek in da bo pri tem tudi ostalo zdaj neki časa Pol me čaka samo še zdanja stopnička.....nekje jeseni...počasi se daleč pride.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Opravil x!x Pet ponovitev x!x Mal je škripalo ampak je šlo OK Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Alef, dobrodošel med tibetančkarji saj za začetek bi lahko štartal tudi s po 3 ponovitvami (saj vem, sliši se malo, ampak...) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Da se pofočkam 19 Bodite v cvetju, xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alef, dobrodošel med tibetančkarji saj za začetek bi lahko štartal tudi s po 3 ponovitvami (saj vem, sliši se malo, ampak...) Sem bil pred časom že na več pa sem prekinil zaradi bolečin v ramenih. Sem tud prosil za nasvet okrog tega pa ste me lepo potolažil da lahko nadaljujem Zdaj sem pa rekel: začnem s tremi plus dve namesto čika in kofeta Gre kar v redu x!x No ja, danes je bil šele drugi dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 go, Alef Cvet, pridna pri meni pa malo jo-jo sistem... od 15 do 19, odvisno od dneva Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 pri meni pa jojo na kvadrat od 0-21 ne morš pira pa travarce pit, pa še tibetanit vidim da ste pridni, mogoče se me pa še kaj prime ....tale morska voda pa arktične temperature so me čist dotokle, pa travarca tud Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Lia tele vaje z morsko vodo in travarico me še čakajo... se pa že zdaj močno priporočam tja gor za malo več toplote v septembru Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pri meni pa jojo na kvadrat od 0-21 ne morš pira pa travarce pit, pa še tibetanit vidim da ste pridni, mogoče se me pa še kaj prime ....tale morska voda pa arktične temperature so me čist dotokle, pa travarca tud Ja, ja.... ....pa tibetančki...res težka.. Sem na lastni koži dons ....včeri Martini Bianco ....dons pa tibetančki...sej je šlo, ampak ni isto anyway 19 xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 ojla Silver lepo da si spet oglasil..... Ostani v pridnosti Jst sem napredvala....na 19 xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>važička... ...je pa res ena važička...talele xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 jutro vstal pred pol ure tibetance naredil 5xjutri grem na 7x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro.. Alef...ena moška moč dodatno... ...sem že mislil, da samo jaz tibetance zganjam...drugač pa same tibetanke tu gor... jaz pa na 11 trenutno... ...pa julijano in aiwo pogrešam... sta bile včasih vsako jutro gor... lep dan vsem Sem opazil da so samo dame tu gor Je treba mal popravit to razmerje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 če ste slučajno mene pogrešal, še zmeraj sem še zmeraj tu 7x3 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> če ste slučajno mene pogrešal, še zmeraj sem še zmeraj tu 7x3 Kaj ti je to: 7x3 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 verjetno 21 ponovitev bi bil čas da se jaz spet malce teh vaj lotim a? ampak vmes totalno ni šlo, pa ni izgovor čas... totalno sem zablokirala, pravijo da pride po določenem času lahko tudi do tega, ok, vmes hude bolečine hrbtenice, sedaj pa je problem v tem, da nimam zjutraj miru in v prisotnosti drugih jih ne morem opravljati, oz. je kot navadna telovadba... ampak še vedno so mi dbest prebujanje... samo hm, zakaj so pa vse čakre v - in to po enem letu , da jih jaz ne vrtim v nasprotno smer... ej mogoče so pa pri meni okrog obrnjene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jerca 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje se pa skriva tista dama, ki se hvali, da jih nardi 21 NAENKRAT... xrosexVerjetno si mene mislil!! Pa se nisem hvalila, da jih naredim 21 naenkrat ! Teh 21 ponovitev še vedno delam, čisto vsak dan. Jaz sem spraševala, če jih lahko zaporedno delam dvakrat po 21 ??!!! No, pa mi je telo samo odgovorilo. Sem bila čez tri dni tako "polomljena", da bi mi skoraj "enkrat 21" padlo v vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.