alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 jutro x!x Že naredil 7x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Hej, tudi jaz se hvalim, da sem jih delala 21 naenkrat. Seveda nisem rekla, da sem jih naredila že prvi dan 21. Preteklo je kar pol leta. Res je, ko začneš s 3 vajami, da misliš, kaj pa je to in se zaletiš. Rekla sem tudi, da sem morala zaradi križa prenehati za nekaj časa. Vsak teden sem dodala nekaj vaj in te spet ponavljala kakšen teden. O ja, kar verjemi, da boš tudi sam prišel do 21 ponovitev. Mi boš potem povedal, ali zmoreš ali se jaz samo napihujem. Res pa j. da vsak dan poleg tega tudi hodim približno 1 uro ( po hribih in dolincah - ne po asfaltu. ) Ti ne veš, kako boš čvrst in lep!!! Ko boš orišel do 15 ponovitev, se mi pa le oglasi, da ti bom dajala korajžo, saj ti si mlad, jaz sem zate že v letih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 heh, dobro da me ni nihče videl, ko sem začenjala po tri ponovitve pa še to komaj je trajalo več kot leto , da sem prilezla na 3x7 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ojla! Kako živahno je zadnje dni pri nas Jerca, po moje je 1 x 21 vsak dan tisto, kar je optimalno....s tapravim učinkom.... ...in ko to enkrat dosežeš, je najbolj pomembno vztrajati.... ....vsak dan 1 x 19 xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 hm tist o čvrstem pa lepem pa mladem je mal marketing če jih delaš pri dvajsetih letih pol je to to za kasneje pa se mi zdi, da je to minimum, ki ga pač minimalno zase lahko narediš vsak dan, da raztegneš okončine če do dvajsetega nisi lep, potem nisi nikoli razen če si pršparaš za plastičnega kirurga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... alef, ti pa si zgoden...te imam na sumu, da greš potem spat nazaj... NI ŠANS x!x x!x x!x Mam čuden bioritem... Tiste dni ko je treba v službo bi spaaaaaal... Zato imam pa budilko nastavljeno na 04:30 da mi ko se spravim iz postelje ostane še čas za tibetance... Ko pa pride sobota pa nedelja al pa praznik... sem buden že tam nekje okrog treh... Pa grem redkokdaj spat pred polnočjo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Silver, čvrst in lep že itak ....blagor se tebi....hm...no, sej jst sem tudi.... ampak se morm fejst trudit xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Lia, kaj pa govoriš o lepoti. Ne vem koliko si stara, vem pa, da si po svoje lepa, tako kot vsakdo med nami. Če pa boš šla k plastiku, boš pa že videla kako boš lepa čez nekaj let. Jaz jih imam čez 60, pa nisem prav grda, pri 20 sem bila pa luštkana . A mi verjameš. No pa ne, saj sem že zadnjič rekla, da gube mi pa niso odpadle, kljub tibetančkom. Misliš, da sem prestara za internet. Če misliš, da nisem za med samo mladino, kar reci pa se bom zgubila, kakor sem se prikazala. Lep pozdravček vsem, ki ste tako luuuuštkani. Čao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 eh, ne zastopiš....eni pravijo da se s tibetanci pomlajajo.....pa ne sam to, da osivelim črnijo lasje......oziroma plešastim spet zrastejo..... tist s plastiko je bil sam hec...oziroma hitrejša varianta pomladitve Mir s teboj drgačpažefajnpocipresnihkorenincahdišim.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Jst sem bla pa včasih fuuul pridna in vsako jutro izvajala Tibetančke...pol sem pa čist prenehala...in sem ugotovila, da vedno zdej ko vstanem sem zmatrana in izčrpana kot cunja, čeprav sem se ravnokar zbudila...bo treba spet začet delat Tibetančke...sem se odločila Jutri začnem, hip hip HURA zame lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem bla pa včasih fuuul pridna in vsako jutro izvajala Tibetančke...pol sem pa čist prenehala...in sem ugotovila, da vedno zdej ko vstanem sem zmatrana in izčrpana kot cunja, čeprav sem se ravnokar zbudila...bo treba spet začet delat Tibetančke...sem se odločila Jutri začnem, hip hip HURA zame lp Samo glej da ne bo tko kot tisti ki je na vrata hladilnika napisal Jutri začnem hujšati Pa je zmeraj ko je to prebral rekel o hvala bogo danes lahko še normalno jem... Jaz sem to jutri o tibetancih govoril kakšne pol leta Začel pa pred enim tednom Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, kaj pa govoriš o lepoti. Ne vem koliko si stara, vem pa, da si po svoje lepa, tako kot vsakdo med nami. Če pa boš šla k plastiku, boš pa že videla kako boš lepa čez nekaj let. Jaz jih imam čez 60, pa nisem prav grda, pri 20 sem bila pa luštkana . A mi verjameš. No pa ne, saj sem že zadnjič rekla, da gube mi pa niso odpadle, kljub tibetančkom. Misliš, da sem prestara za internet. Če misliš, da nisem za med samo mladino, kar reci pa se bom zgubila, kakor sem se prikazala. Lep pozdravček vsem, ki ste tako luuuuštkani. Čao! IKSA DEJ GMH NO. LEPOTA JE NAČIN GLEDANJA, pa še eno ti položim na srce : NIKOLI NE JEMLJI NIČESAR OSEBNO !!!! Tibetančki so zakon. Ko pridete do 21 naredite pavzo, zato, da je potem zopet od začetka, no ne čist od začetka ni treba, ampak je spet tak feeling kot ga je opisal silver. Ni važna cifra kolkrat ponoviš, važn je občutek. Telo točno pove, kolk ponovitev je najboljše nardit!!! Selene Pa vsem ostalim Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Alef... Danes sem jih nardila zjutraj Zdej pa počasi plezamo do 21ke! Počutim se reborn Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alef... Danes sem jih nardila zjutraj Zdej pa počasi plezamo do 21ke! Počutim se reborn Lp Bravo A je bilo danes prvič? Ker si rekla jutri začnem...15. Danes je 17... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ojla vsem ....ki ste že vstali , .....ki morda še spite , .....ki ste si zaspali.... 19 xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 ok, ste me prepričali, jutri poizkusim znova... če le ne bodo bolečine prevelike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 da bi bilo brez bolečin danes sem jih že in to brez problemov...pri meni ostaja glavni problem lenoba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 J*bo vas .. A sem jaz edini tukaj, ki jih dela ama bas svaki dan Pol pa jamrate o tem, pa o bolecinah v ...pa o zategnjenosti v...jebela, nekaj je pa treba sam storiti. Jaz ne bi bil za zdravnika, ce bi kdo prisel, pa kaj potarnal, bi ga najprej vprasal kaj si pa ti storil, da bi bilo boljse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 na pa malo bolj rad se mej, pa ne bodi tak strog do sebe mal se morš tud pocrkljat, ne pa sam po špartansko gurat skoz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Znas ti mene, pravi sam Spartanac. Spim v kleti, na mrzlem in ostrem kamenju, pijem samo vodo, pa suhi kruh mlatim... Pregresim se pa samo vsakega 29.februarja Pa ce mi ze dajes rozco, mi daj kaksno posteno rdeco vrtnico, ne pa to posuseno malo vijolico skromnost.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hm, a rožica ni bila dost, bo treba še , da boš malo pohlado svoj vročekrvni cinični vulkan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 lia, bejz v cvekarije, tu smo samo resni Tibetanci. ne.bojimo.se.nikoga.osim.kineza.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Jaz jih delam šele prvi teden, se pravi 3 ponovitve. Vsak dan. Sprememb očitnih še ni, mogoče samo to, da se mi zdi pri drugi vaji,, ko dvignem noge, da so vedno bolj ravne. Drugače me pa zanima nekaj glede prve vaje. V navodilih ni jasno zapisano, a se 3x zavrtiš počasi al to pomeni 3 ponovitve, zavrtiš se pa poljubnokrat? Prosim koga, da razloži. Hvala. V soboto grem pa na 5. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 matr, nism vedla, da če neki delaš vsak dan, da morš pol to tut vsakič posebi oglašvat dragi lunatiki, danes natanko ob 6.32 sem v v belo školjko z marmoriranim pokrovom izločila 743 g srednje kompaktnega svetlorjavega blata cilindrične oblike dolžine 867 mm in premera 382 mm in to pred opravljenimi tibetanci. do naslednjega sranja lepo pozdravljeni Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.