Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

:onfire: :flower: jutro x!x xsrcx

Že naredil xDDx

7x x^x

:hepko: :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Hej, tudi jaz se hvalim, da sem jih delala 21 naenkrat. Seveda nisem rekla, da sem jih naredila že prvi dan 21. Preteklo je kar pol leta. Res je, ko začneš s 3 vajami, da misliš, kaj pa je to in se zaletiš. Rekla sem tudi, da sem morala zaradi križa prenehati za nekaj časa. Vsak teden sem dodala nekaj vaj in te spet ponavljala kakšen teden. O ja, kar verjemi, da boš tudi sam prišel do 21 ponovitev. Mi boš potem povedal, ali zmoreš ali se jaz samo napihujem. Res pa j. da vsak dan poleg tega tudi hodim približno 1 uro ( po hribih in dolincah - ne po asfaltu. ) Ti ne veš, kako boš čvrst in lep!!! xrolleyesx :palec: :palec: Ko boš orišel do 15 ponovitev, se mi pa le oglasi, da ti bom dajala korajžo, saj ti si mlad, jaz sem zate že v letih x:px x^x :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx heh, dobro da me ni nihče videl, ko sem začenjala :wOOt: :switz: xpolzx po tri ponovitve pa še to komaj x8Dx je trajalo več kot leto , da sem prilezla na 3x7 :fiju:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ojla! x:)x

Kako živahno je zadnje dni pri nas x;)x xsrcx x:Dx

Jerca, po moje je 1 x 21 vsak dan tisto, kar je optimalno....s tapravim učinkom.... x;)x x:Dx x:)x ...in ko to enkrat dosežeš, je najbolj pomembno vztrajati.... xDDx x^x ....vsak dan x:Dx

1 x 19

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

x:Dx hm tist o čvrstem pa lepem pa mladem je mal marketing x:o)x

če jih delaš pri dvajsetih letih pol je to to xyesx za kasneje pa se mi zdi, da je to minimum, ki ga pač minimalno zase lahko narediš vsak dan, da raztegneš okončine x;)x

če do dvajsetega nisi lep, potem nisi nikoli :vragec: x8Dx razen če si pršparaš za plastičnega kirurga :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:)x ...

alef, ti pa si zgoden...te imam na sumu, da greš potem spat nazaj... x:Dx  x:Dx

:eek: :vragec: :wOOt: :wOOt: :wOOt: xNNx

NI ŠANS x!x x!x x!x :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

xDDx Mam čuden bioritem... x:Dx

Tiste dni ko je treba v službo bi spaaaaaal... :sleeping: :sleeping:

Zato imam pa budilko nastavljeno na 04:30 da mi ko se spravim iz postelje ostane še čas za tibetance... xDDx x:Dx :vragec:

Ko pa pride sobota pa nedelja al pa praznik... sem buden že tam nekje okrog treh... :wOOt: :onfire:

Pa grem redkokdaj spat pred polnočjo xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx Silver, čvrst in lep že itak x:Dx x:Dx ....blagor se tebi....hm...no, sej jst sem tudi.... :vragec: :vragec: ampak se morm fejst trudit x;)x xDDx :onfire:

xsmx

xrosex

Lia, kaj pa govoriš o lepoti. Ne vem koliko si stara, vem pa, da si po svoje lepa, tako kot vsakdo med nami. Če pa boš šla k plastiku, boš pa že videla kako boš lepa čez nekaj let. Jaz jih imam čez 60, pa nisem prav grda, pri 20 sem bila pa luštkana x:Dx xDDx x:px . A mi verjameš. No pa ne, saj sem že zadnjič rekla, da gube mi pa niso odpadle, kljub tibetančkom. Misliš, da sem prestara za internet. Če misliš, da nisem za med samo mladino, kar reci pa se bom zgubila, kakor sem se prikazala. xDDx Lep pozdravček vsem, ki ste tako luuuuštkani. Čao!

:eek: eh, ne zastopiš....eni pravijo da se s tibetanci pomlajajo.....pa ne sam to, da osivelim črnijo lasje......oziroma plešastim spet zrastejo.....

:o|o: tist s plastiko je bil sam hec...oziroma hitrejša varianta pomladitve x8Dx

x:Dx Mir s teboj

drgačpažefajnpocipresnihkorenincahdišim.press x;)x

Jst sem bla pa včasih fuuul pridna in vsako jutro izvajala Tibetančke...pol sem pa čist prenehala...in sem ugotovila, da vedno zdej ko vstanem sem zmatrana in izčrpana kot cunja, čeprav sem se ravnokar zbudila...bo treba spet začet delat Tibetančke...sem se odločila :palec:

Jutri začnem, hip hip HURA zame :onfire: x:Dx

lp xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Jst sem bla pa včasih fuuul pridna in vsako jutro izvajala Tibetančke...pol sem pa čist prenehala...in sem ugotovila, da vedno zdej ko vstanem sem zmatrana in izčrpana kot cunja, čeprav sem se ravnokar zbudila...bo treba spet začet delat Tibetančke...sem se odločila :palec:

Jutri začnem, hip hip HURA zame :onfire:  x:Dx

lp xsrcx

Samo glej da ne bo tko kot tisti ki je na vrata hladilnika napisal Jutri začnem hujšati x:Dx

Pa je zmeraj ko je to prebral rekel o hvala bogo danes lahko še normalno jem... x:Dx :vragec:

Jaz sem to jutri o tibetancih govoril kakšne pol leta x:Ix x:Ix xDDx xsrcx

Začel pa pred enim tednom xDDx x^x xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Lia, kaj pa govoriš o lepoti. Ne vem koliko si stara, vem pa, da si po svoje lepa, tako kot vsakdo med nami. Če pa boš šla k plastiku, boš pa že videla kako boš lepa čez nekaj let. Jaz jih imam čez 60, pa nisem prav grda, pri 20 sem bila pa luštkana x:Dx  xDDx  x:px . A mi verjameš. No pa ne, saj sem že zadnjič rekla, da gube mi pa niso odpadle, kljub tibetančkom. Misliš, da sem prestara za internet. Če misliš, da nisem za med samo mladino, kar reci pa se bom zgubila, kakor sem se prikazala.  xDDx  Lep pozdravček vsem, ki ste tako luuuuštkani. Čao!

IKSA DEJ GMH NO. LEPOTA JE NAČIN GLEDANJA, pa še eno ti položim na srce : NIKOLI NE JEMLJI NIČESAR OSEBNO !!!! :palec: xDDx x;)x x:)x

Tibetančki so zakon. Ko pridete do 21 naredite pavzo, zato, da je potem zopet od začetka, no ne čist od začetka ni treba, ampak je spet tak feeling kot ga je opisal silver. Ni važna cifra kolkrat ponoviš, važn je občutek. Telo točno pove, kolk ponovitev je najboljše nardit!!!

Selene :palec: x;)x x:)x

Pa vsem ostalim :palec: x:o)x x^x xsrcx

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>Alef... x;)x  Danes sem jih nardila zjutraj :palec: Zdej pa počasi plezamo do 21ke!

Počutim se reborn x:Dx  x:Dx

Lp xsrcx

:palec: Bravo :palec:

A je bilo danes prvič? xDDx

Ker si rekla jutri začnem...15. xDDx xDDx

Danes je 17... x:Dx x:Dx :frog: :flower:

Ojla vsem x;)x x:Dx xsrcx

....ki ste že vstali x:)x , .....ki morda še spite :sleeping: , .....ki ste si zaspali.... :vragec: x:Dx

19 xsmx

xrosex

xwizardx :detelca: da bi bilo brez bolečin x^x

danes sem jih že in to brez problemov...pri meni ostaja glavni problem lenoba :sori:

J*bo vas .. :vragec:

A sem jaz edini tukaj, ki jih dela ama bas svaki dan x?x

Pol pa jamrate o tem, pa o bolecinah v ...pa o zategnjenosti v...jebela, nekaj je pa treba sam storiti.

Jaz ne bi bil za zdravnika, ce bi kdo prisel, pa kaj potarnal, bi ga najprej vprasal kaj si pa ti storil, da bi bilo boljse :eek: :vragec: x:Dx

:wOOt: na :flowers: pa malo bolj rad se mej, pa ne bodi tak strog do sebe :sori:

mal se morš tud pocrkljat, ne pa sam po špartansko gurat skoz x;)x

Znas ti mene, pravi sam Spartanac.

Spim v kleti, na mrzlem in ostrem kamenju, pijem samo vodo, pa suhi kruh mlatim...

Pregresim se pa samo vsakega 29.februarja x:o)x

Pa ce mi ze dajes rozco, mi daj kaksno posteno rdeco vrtnico, ne pa to posuseno malo vijolico :eek:

skromnost.press

Jaz jih delam šele prvi teden, se pravi 3 ponovitve. Vsak dan. Sprememb očitnih še ni, mogoče samo to, da se mi zdi pri drugi vaji,, ko dvignem noge, da so vedno bolj ravne. Drugače me pa zanima nekaj glede prve vaje. V navodilih ni jasno zapisano, a se 3x zavrtiš počasi al to pomeni 3 ponovitve, zavrtiš se pa poljubnokrat? Prosim koga, da razloži. Hvala. V soboto grem pa na 5. :palec:
Življenje je lepo, če ga živiš...

x:Dx

matr, nism vedla, da če neki delaš vsak dan, da morš pol to tut vsakič posebi oglašvat :inocent: x:o)x

dragi lunatiki, danes natanko ob 6.32 sem v v belo školjko z marmoriranim pokrovom izločila 743 g srednje kompaktnega svetlorjavega blata cilindrične oblike dolžine 867 mm in premera 382 mm in to pred opravljenimi tibetanci. do naslednjega sranja lepo pozdravljeni

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...