pogumna_s 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Krokodil Alef-- :xx!: dobro si se naučil štet Mal sem upoštevala tvoj nasvet ja, pa sem z Tibetančki dva dni kasneje začela Ti jih delaš?? Ampak zdej sem pa pridna- danes 7! LP xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jih delam šele prvi teden, se pravi 3 ponovitve. Vsak dan. Sprememb očitnih še ni, mogoče samo to, da se mi zdi pri drugi vaji,, ko dvignem noge, da so vedno bolj ravne. Drugače me pa zanima nekaj glede prve vaje. V navodilih ni jasno zapisano, a se 3x zavrtiš počasi al to pomeni 3 ponovitve, zavrtiš se pa poljubnokrat? Prosim koga, da razloži. Hvala. V soboto grem pa na 5. 3 krat 360 stopinj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krokodil Alef-- :xx!: dobro si se naučil štet Mal sem upoštevala tvoj nasvet ja, pa sem z Tibetančki dva dni kasneje začela Ti jih delaš?? Ampak zdej sem pa pridna- danes 7! LP xrosex To ti je izgovor x!x A če sem jaz mečkal pol leta pa ti tud lahko en dan? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> NI ŠANS x!x x!x x!x Mam čuden bioritem... Tiste dni ko je treba v službo bi spaaaaaal... Zato imam pa budilko nastavljeno na 04:30 da mi ko se spravim iz postelje ostane še čas za tibetance... Ko pa pride sobota pa nedelja al pa praznik... sem buden že tam nekje okrog treh... Pa grem redkokdaj spat pred polnočjo ..kwa alef a pol ti funkcioniras na 3-4h spanca na noc??? Jao... kaj bi dal jest za to... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 sej sam ze neki cajta razmisljam o telih tibetanckih... sam neki mi ni jasno... mas 5 vaj, torej ce zacnes s 3 ponovitvami to pomeni:A) najprej 1.x1. vaja, nato1.x2. vaja, nato 1.x3...., nato 2.X1. vaja, nato 2.x2. vaja...., 3.x5. vaja pa konc ali 3x1. vaja, nato 3x2. vaja, nato 3x3. vaja, nato 3x4. vaja, nato 3x5. vaja?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hm, Samson... tvoja varianta A) bi bila hudo nerodna tko da itak pride v upoštev B () Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 aja... to more bit pa precej na easy... A) varianta se mi je zdela bl zanimiva, ker je vec prelaganja pa se pljuca bl zadihajo... Bom ju3 zacel... sam ne vem..jaz se kr neki s sportom ukvarjam pa to... me mika da bi zacel z vec kot 3 ponovitvam.. zlo lahko zgleda vseskup... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 saj v bistvu je zlo lahko ... samo te vaje vseeno niso energijsko tako nedolžne kot zgledajo, pa itak niso navadna "telovadba"... mogoče začneš s 5, pa pol vidiš, kako naprej Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>..kwa alef a pol ti funkcioniras na 3-4h spanca na noc??? Jao... kaj bi dal jest za to... Tak nekak, ja Če pa gledam od kdaj si ti tu gor in kolk maš postov... kdaj pa ti spiš Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silvijat 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Pozdravljeni. Zelo rada bi pričela z vajami, ker sem kar dva meseca morala strogo mirovati (po ginekološki operaciji).Vendar v knjigi skoraj pri vsaki vaji piše, da če ti dela ščitnica prekomerno (moja diagnoza je latentna hipertiroza)potem vaje niso priporočljive oz. dovoljene. Lepo prosim vas, ki že imate izkušnje in znanje s tega področja, da mi pomagate. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Evo zgubu junfer s tibetancki... 5 ponovitev... sam je pa kr zoprno... sem ugotovil, da sem precej zategnjen... pri 4 vaji ko grem v most me desna rama oreng zateguje... pa pri 5 vaji ko vdihnem in se dvignem sploh ne morem meti pet na tleh kokr pise, a je v redu ce jih imas v zraku, ce pac nisi tolk gibcen-vsaj od zacetka??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ... pa pri 5 vaji ko vdihnem in se dvignem sploh ne morem meti pet na tleh kokr pise, a je v redu ce jih imas v zraku, ce pac nisi tolk gibcen-vsaj od zacetka???Daj noge 60cm narazen, mogoce bo kaj pomagalo klik(na koncu strani) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Bom poskusu.Sem pa opazu, da tibetancki res vplivajo na apetit... ze dolgo nisem jedel tolk obilnega zajtrka kot danes... drgac sem pa se kake pol ure po koncu obreda cutil mravljince po celem telesu...I like it!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>3 krat 360 stopinj Hvala, alef! Potem sem prav delala. Danes so tudi že za mano. Pri meni so tudi pete v zraku še zaenkrat. Najbolj pa čutim ritne mišice. Ko delam ''most'', roke kar bolijo. Ampak drugače pa vse ok. Na koncu naredim še mačko, pa raztegnem se, ker drugače res včasih boli. Jutri pa na 5. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo zgubu junfer s tibetancki... 5 ponovitev... sam je pa kr zoprno... sem ugotovil, da sem precej zategnjen... pri 4 vaji ko grem v most me desna rama oreng zateguje... pa pri 5 vaji ko vdihnem in se dvignem sploh ne morem meti pet na tleh kokr pise, a je v redu ce jih imas v zraku, ce pac nisi tolk gibcen-vsaj od zacetka??? Alo, tudi meni je v začetku manjkalo še kar precej od pet do tal..... ...in še vedno mi manjka tist dotik....pol centimetra....zjutraj....čez dan pa , kakor je povedal tudi Silver, že gre veliko veselja s tibetančki..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Spet sem bla pridna A vi delate Tibetančke tud čez dan???A takrat ko ste slabe volje? Brez volje?? žKdaj se spomnete na Tibetančke?? Jst jih izvajam samo zjutraj, ker res dobro vplivajo name. Lažje grem v nov dan, prebrodim jutranjo zaspanost... Zvečer pa ne vem če bi lahko potem zaspala ko bi jih nardila.. Aja pa priporočljivo je da jih delas vsaj 2 ure po jedi. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Spet sem bla pridna A vi delate Tibetančke tud čez dan???A takrat ko ste slabe volje? Brez volje?? žKdaj se spomnete na Tibetančke?? Jst jih izvajam samo zjutraj, ker res dobro vplivajo name. Lažje grem v nov dan, prebrodim jutranjo zaspanost... Zvečer pa ne vem če bi lahko potem zaspala ko bi jih nardila.. Aja pa priporočljivo je da jih delas vsaj 2 ure po jedi. Pozdravček ...tudi jaz jih izvajam več ali manj samo zjutraj ....efekt je res taprav ....čez dan ali zvečer pa samo, če je iz kakršnegakoli razloga jutranji obred izpuščen.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 tko 3, ampak mam občutek, da bom kr nekaaaaj časa na 3. Pa kaj je to z mojo hrbtenico :xx!: moram mal čarat tule.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Bil na 7 nazaj na 5 - preveč bolijo ramena (hehe, stare kosti... )pete na tleh.... auu, ne gre... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 dooobr jutrček sicer skoraj štiri ure kasneje.....od nekaterih ...kokrkoli....so vajce pasale Imejte se kar najlepše! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Tibetanci ob petih ob pol sedmih psa na sprehod nato pa koso v roke in pokosit nekaj metrov neke džungle ki jo kosilnica ne požre Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tibetanci ob petih ob pol sedmih psa na sprehod nato pa koso v roke in pokosit nekaj metrov neke džungle ki jo kosilnica ne požre .... občudovanja vredno alef.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Evo ze drugic danes naredil tibetance... se zmeri pri 5.Me pa precej boli spodnji del hrbta, verjetno od pete vaje. Ma se kdo take izkusnje? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo ze drugic danes naredil tibetance... se zmeri pri 5.Me pa precej boli spodnji del hrbta, verjetno od pete vaje. Ma se kdo take izkusnje? Zakaj jih pa delaš dvakrat na dan? Kakor sem jaz razumel je treba to delat enkrat in to takoj ko vstaneš 3x, 5x, itd...Mene bolijo ramena pri mostu in pa gležnji pri peti vaji, drugo ne Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... občudovanja vredno alef.... xrosex Bravo jaz Ma ja, samo spat ne morem med vikendom pa grem raje kaj pametnega naredit kot pa da si samo kvarim oči pred računalnikom Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.