Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaz jih delam šele prvi teden, se pravi 3 ponovitve. Vsak dan. Sprememb očitnih še ni, mogoče samo to, da se mi zdi pri drugi vaji,,  ko dvignem noge, da so vedno bolj ravne. Drugače me pa zanima nekaj glede prve vaje. V navodilih ni jasno zapisano, a se 3x zavrtiš počasi al to pomeni 3 ponovitve, zavrtiš se pa poljubnokrat? Prosim koga, da razloži. Hvala. V soboto grem pa na 5.  :palec:

3 krat 360 stopinj x:Dx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Krokodil xokkx  xg:Dx

Alef-- :xx!: dobro si se naučil štet :vragec:  x:Dx  x:Dx  Mal sem upoštevala tvoj nasvet ja, pa sem z Tibetančki dva dni kasneje začela  :sori: Ti jih delaš??:mezik:

Ampak zdej sem pa pridna- danes 7! xsmx 

LP

xrosex

x:Dx To ti je izgovor x!x xDDx

A če sem jaz mečkal pol leta pa ti tud lahko en dan? x:Dx x:Dx :eek: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :vragec:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  xNNx

NI ŠANS x!x  x!x  x!x  :vragec:

x:Dx  x:Dx  x:Dx

xDDx Mam čuden bioritem... x:Dx

Tiste dni ko je treba v službo bi spaaaaaal... :sleeping:  :sleeping:

Zato imam pa budilko nastavljeno na 04:30 da mi ko se spravim iz postelje ostane še čas za tibetance... xDDx  x:Dx  :vragec:

Ko pa pride sobota pa nedelja al pa praznik... sem buden že tam nekje okrog treh... :wOOt:  :onfire:

Pa grem redkokdaj spat pred polnočjo xDDx  xsrcx

..kwa alef a pol ti funkcioniras na 3-4h spanca na noc??? :eek: :eek: :eek: Jao... kaj bi dal jest za to...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sej sam ze neki cajta razmisljam o telih tibetanckih... sam neki mi ni jasno... mas 5 vaj, torej ce zacnes s 3 ponovitvami to pomeni:

A) najprej 1.x1. vaja, nato1.x2. vaja, nato 1.x3...., nato 2.X1. vaja, nato 2.x2. vaja...., 3.x5. vaja pa konc ali

B) 3x1. vaja, nato 3x2. vaja, nato 3x3. vaja, nato 3x4. vaja, nato 3x5. vaja??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aja... to more bit pa precej na easy... A) varianta se mi je zdela bl zanimiva, ker je vec prelaganja pa se pljuca bl zadihajo... x:Dx x:Dx

Bom ju3 zacel... sam ne vem..jaz se kr neki s sportom ukvarjam pa to... me mika da bi zacel z vec kot 3 ponovitvam.. zlo lahko zgleda vseskup...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>..kwa alef a pol ti funkcioniras na 3-4h spanca na noc??? :eek:  :eek:  :eek: Jao... kaj bi dal jest za to...

Tak nekak, ja x:Dx x:Dx :onfire:

Če pa gledam od kdaj si ti tu gor in kolk maš postov... :eek: x:Dx

kdaj pa ti spiš x?x x:Dx xDDx xsrcx

Pozdravljeni. Zelo rada bi pričela z vajami, ker sem kar dva meseca morala strogo mirovati (po ginekološki operaciji).Vendar v knjigi skoraj pri vsaki vaji piše, da če ti dela ščitnica prekomerno (moja diagnoza je latentna hipertiroza)

potem vaje niso priporočljive oz. dovoljene. Lepo prosim vas, ki že imate izkušnje in znanje s tega področja, da mi pomagate. Hvala.

Evo zgubu junfer s tibetancki... 5 ponovitev... sam je pa kr zoprno... sem ugotovil, da sem precej zategnjen... pri 4 vaji ko grem v most me desna rama oreng zateguje... pa pri 5 vaji ko vdihnem in se dvignem sploh ne morem meti pet na tleh kokr pise, a je v redu ce jih imas v zraku, ce pac nisi tolk gibcen-vsaj od zacetka???

Frank Zappa

Bom poskusu.

Sem pa opazu, da tibetancki res vplivajo na apetit... ze dolgo nisem jedel tolk obilnega zajtrka kot danes... drgac sem pa se kake pol ure po koncu obreda cutil mravljince po celem telesu...I like it!! :palec:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>3 krat 360 stopinj  x:Dx  xDDx  xsrcx

Hvala, alef! Potem sem prav delala. Danes so tudi že za mano. Pri meni so tudi pete v zraku še zaenkrat. Najbolj pa čutim ritne mišice. Ko delam ''most'', roke kar bolijo. Ampak drugače pa vse ok. Na koncu naredim še mačko, pa raztegnem se, ker drugače res včasih boli. Jutri pa na 5. :palec:

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>Evo zgubu junfer s tibetancki... 5 ponovitev... sam je pa kr zoprno... sem ugotovil, da sem precej zategnjen... pri 4 vaji ko grem v most me desna rama oreng zateguje... pa pri 5 vaji ko vdihnem in se dvignem sploh ne morem meti pet na tleh kokr pise, a je v redu ce jih imas v zraku, ce pac nisi tolk gibcen-vsaj od zacetka???

Alo, x;)x xsrcx

tudi meni je v začetku manjkalo še kar precej od pet do tal..... x:Dx x:)x

...in še vedno mi manjka tist dotik....pol centimetra....zjutraj....čez dan pa , kakor je povedal tudi Silver, že gre x:Dx x:Dx x:Dx

veliko veselja s tibetančki..... x;)x xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

x:Dx x:Dx Spet sem bla pridna :palec:

A vi delate Tibetančke tud čez dan???

A takrat ko ste slabe volje? Brez volje?? ž

Kdaj se spomnete na Tibetančke??

Jst jih izvajam samo zjutraj, ker res dobro vplivajo name. Lažje grem v nov dan, prebrodim jutranjo zaspanost... Zvečer pa ne vem če bi lahko potem zaspala ko bi jih nardila.. Aja pa priporočljivo je da jih delas vsaj 2 ure po jedi.

Pozdravček xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  Spet sem bla pridna :palec:

A vi delate Tibetančke tud čez dan???

A takrat ko ste slabe volje? Brez volje?? ž

Kdaj se spomnete na Tibetančke??

Jst jih izvajam samo zjutraj, ker res dobro vplivajo name. Lažje grem v nov dan, prebrodim jutranjo zaspanost... Zvečer pa ne vem če bi lahko potem zaspala ko bi jih nardila.. Aja pa priporočljivo je da jih delas vsaj 2 ure po jedi.

Pozdravček xsrcx

...tudi jaz jih izvajam več ali manj samo zjutraj x:)x ....efekt je res taprav x:px ....čez dan ali zvečer pa samo, če je iz kakršnegakoli razloga jutranji obred izpuščen.... x;)x x:Dx xsrcx

xrosex

Bil na 7 :eek:

nazaj na 5 - preveč bolijo ramena (hehe, stare kosti... x:Dx )

pete na tleh.... auu, ne gre... x:Dx xDDx xsrcx

dooobr jutrček x;)x

sicer skoraj štiri ure kasneje.....od nekaterih x;)x x:Dx x:)x

...kokrkoli....so vajce pasale x:px x:)x x;)x x:Dx

Imejte se kar najlepše!

xrosex

x:Dx

Tibetanci ob petih xDDx x^x

ob pol sedmih psa na sprehod xDDx xsrcx

nato pa koso v roke in pokosit nekaj metrov neke džungle ki jo kosilnica ne požre x:Dx x:Dx :frog:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

Tibetanci ob petih xDDx  x^x

ob pol sedmih psa na sprehod xDDx  xsrcx

nato pa koso v roke in pokosit nekaj metrov neke džungle ki jo kosilnica ne požre x:Dx  x:Dx  :frog:

.... x:Dx občudovanja vredno alef.... x;)x x:)x xsrcx

xrosex

Evo ze drugic danes naredil tibetance... se zmeri pri 5.Me pa precej boli spodnji del hrbta, verjetno od pete vaje. Ma se kdo take izkusnje?

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Evo ze drugic danes naredil tibetance... se zmeri pri 5.Me pa precej boli spodnji del hrbta, verjetno od pete vaje. Ma se kdo take izkusnje?

Zakaj jih pa delaš dvakrat na dan? :eek:

Kakor sem jaz razumel je treba to delat enkrat in to takoj ko vstaneš 3x, 5x, itd...

Mene bolijo ramena pri mostu in pa gležnji pri peti vaji, drugo ne xDDx xDDx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>.... x:Dx občudovanja vredno alef.... x;)x  x:)x  xsrcx

xrosex

xDDx Bravo jaz :palec: x:Dx x:Dx

x:Dx x:Ix Ma ja, samo spat ne morem med vikendom pa grem raje kaj pametnega naredit kot pa da si samo kvarim oči pred računalnikom :onfire: :hepko: xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...