Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Zakaj jih pa delaš dvakrat na dan? :eek:

Kakor sem jaz razumel je treba to delat enkrat in to takoj ko vstaneš 3x, 5x, itd...

Mene bolijo ramena pri mostu  in pa gležnji pri peti vaji, drugo ne xDDx  xDDx  xsrcx

A ne smes 2x na dan tega delat, ce mas cas?? ...a pol lahka dozivis over-dose tibetanckov?? x:Dx x;)x

Ma sej mene ko jih delam boli samo raba pr 4. vaji... hrbet me pol naslednji dan bolj, med izvajanjem samim pa ne.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A ne smes 2x na dan tega delat, ce mas cas?? ...a pol lahka dozivis over-dose tibetanckov?? x:Dx  x;)x

Ma sej mene ko jih delam boli samo raba pr 4. vaji... hrbet me pol naslednji dan bolj, med izvajanjem samim pa ne.

Samson x;)x ...jst se ne spomnem, da bi imela kake take težave.... x:)x ....se pa definitivno spomnem, da so težave z bolečino v križu, ki sem jo čutila vedno, ko sem bila v fazi prebujanja x:Dx xsrcx dobesedno izginile....in to kar kmalu potem, ko sem s tibetančki začela..... x:px x:)x x;)x xsrcx

mislim, da tudi tebe čaka the day after brez bolečin x:Dx xsrcx

....pa tud dvakrat na dan jih lohk delaš.....če ti paše... xsmx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni. Zelo rada bi pričela z vajami, ker sem kar dva meseca morala strogo mirovati (po ginekološki operaciji).Vendar v knjigi skoraj pri vsaki vaji piše, da če ti dela ščitnica prekomerno (moja diagnoza je latentna hipertiroza)

potem vaje niso priporočljive oz. dovoljene. Lepo prosim vas, ki že imate izkušnje in znanje s tega področja, da mi pomagate. Hvala.

Ali bi me nehali ignoritati in vsaj nekaj odgovorili? Prooooosim.Lp

Dobrodošla, silvijat, in sori, če si mislila, da te ignoriramo in ne bodi no preveč nestrpna (škoduje zdravju x;)x ). Si mogoče pomislila, da trenutno tu ni nikogar, ki bi imel izkušnje s podobnimi težavami, kot jih ti opisuješ?

Ker kar tako na pamet je težko dajati nasvete... ampak (moje mnenje) verjetno obstaja razlog, da so v knjigi napisana opozorila.... čeprav... jaz osebno bi poskusila s tremi ponovitvami in nato skrbno prisluhnila telesu (ampak tole spet izključno moje laično mnenje).

Morda uleti kdo, ki ti bo lahko iz lastne izkušnje svetoval kaj uporabnega.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>A ne smes 2x na dan tega delat, ce mas cas?? ...a pol lahka dozivis over-dose tibetanckov?? x:Dx  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx ja, pol si pa skoz u nebesih x8Dx

x;)x bolet pa ne sme, zmanjšaj....razen če si sado-mazo x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ali bi me nehali ignoritati in vsaj nekaj odgovorili? Prooooosim.Lp

o stranskih učinkih se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom....

:inocent: če jih uporabiš z zdravo mero kmečke pameti, začni s tremi ponovitvami, pa boš videla :palec: počasi se daleč pride xsrcx osebno ne poznam nobenega , ki jih redno dela tri leta, da bi ga karkoli bolelo x;)x

saj po zamenjavi kolena takoj dohterji postavijo človeka na noge pa gremo migat, pa fizioterapija etc.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

d. jutro

vseeno se najprej posvetuj z zdravnikom, čeprav ne vem 3 ponovitve za začetek... poznam pa nekoga, ki je mičkeno ob teh vajah pretiraval, pa še kakšno barvno zadevo zraven ruknil, pa je pristal pri zdravniku - ne čist nedolžna zadevica...

3 ponovitve - no ja trda ko kamen - ampak vsaj bolečin ni tolk hudih več...

aja jst se pa mladim x:Dx

Doooobro juuuutro! x;)x xsrcx

Silvijat....pozdravljena med nami x:)x x;)x xsrcx ....tudi sama nimam izkušenj s tovrstnimi težavami....niti znanja.... x^x x:)x

....si že dobila nasvet kako....se z njim strinjam tudi jaz.... x;)x x:)x

drgač pa: 21 x;)x x:Dx xsmx

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>pihhhh....21.... :sniky:  :sniky:  :P  ;)

....zdej me pa ujem, če lahko.... :vragec: x:Dx :vragec:

xrosex

Ostajam še en teden na 5 x:Dx

Ramena... :vragec:

Drugo vse v redu xDDx xDDx x:Xx xsrcx

Sem kot :flower:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

huhja zdej k sem bil na morju nisem nič kaj pridno telovadil... pravzaprav sploh nisem :D bo treba lepo spet začet zvečer odtelovadit svoje...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>huhja zdej k sem bil na morju nisem nič kaj pridno telovadil... pravzaprav sploh nisem :D bo treba lepo spet začet zvečer odtelovadit svoje...

x8Dx glede na to kar vidim na ikonci, ti tibetanci niso potrebni spljoh x;)x

jih zgleda delaš v najbolj naravni in pravilni različici :palec:

vsi ostali pa show must go on xcivx

x:)x xsrcx lepo ponedeljkovo jutro! x;)x

21; ali 3x7; ali 7x3

xrosex

Evo... danes sem ze povecal na 7. :8):

Pocutje pa... ni se ful nevemkaxnih sprememb..no saj sele par dni to izvajam... kolko casa je pri vas trajalo, da je prislo do sprememb??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  xsrcx lepo ponedeljkovo jutro! x;)x

21; ali 3x7; ali 7x3

xrosex

:frog: :frog: pa kaj? x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Na 7. Bolijo malo ramena in srednji del hrbta, ampak ne zelo očitno. Pri drugi vaji, ko dam noge v luft, mi je zelo všeč videz mojih nog. Take manekenske zgledajo v tem stanju. Bo lepo, ko bodo tudi v stoječem stanju take! x;)x

Sem imela pa krizo včeraj, se mi jih ni ljubilo narest, pa sem ji potem le spacala skupaj popoldne, pred kosilom. :palec:

Za spremembe tud ne morem rečt, da so kakšne hudo očitne. Sicer pa jih delam šele 10 dni. Diham pa ful globoko med izvanjem. :eek: x:)x

Življenje je lepo, če ga živiš...

Začuda pa nisem nič mlajši...mogoče kaj narobe delam... :P  :P  :palec:

xokx xokkx xsmx

x:Dx :vragec: x:Dx ...še vedno smo vsako leto starejši.... xnckrivx

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>A, vidim, da pol nisem edina, ki jo EMŠO zaje** x:o)x

:inocent:

x:Dx mularija :frog:

<{POST_SNAPBACK}>samson...kakšne spremembe pa pričakuješ ?? :inocent:  . No, meni se je zgodilo naslednje : ne prebujam se več s kavo inu ciharetom.. x;)x ..temveč se razgibam s tibetanci ... preko teh vaj sem se naučil pravilno dihat, oziroma sem malo popravil način (dihal sem tudi že prej x:Dx )....  pa bolj sem gibčen, saj so to vendarle vaje za raztezanje... .  Začuda pa nisem nič mlajši...mogoče kaj narobe delam... :P  :P . In pa seveda tisti placebo učinek...saj veš...ko verjameš, da ti nekaj pomaga, potem... :palec:

Ce bi dozivel spremembe, ki si jih ti, bi bil cist zadovoljen... ne pricakujem da je bom pomlajsal za 25 let in se povrnil v maternico..nicbat!! x:Dx x8Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>  Začuda pa nisem nič mlajši...mogoče kaj narobe delam... :P  :P

Silver :wOOt: če se spoznam kaj na te zadeve, pol nekaj res ne štima x:px

(*Pih, sploh se ne hodim v tole temo fočkat, izključno zaradi slabe vesti. Oče, oprosti mi, grešim :rolleyes: )

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ne morem ta teden, moram že Ultop na tešče .... pa drugič x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...