Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Pofockan... se zmeri na 7... ju3 grem na 9. A kdo slucajno dela sodo stevilo ponovitev?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Samson, mislim da ne, oz. prepusti se filingu...pa ne preveč hitet z novim nizanjem ponovitev... moje mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Jaz sem se dost ukvarjal s sportom in ce jih naredim 7 zjutri mam filing kot da zabusavam... ja, ego je pacek. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ja vem, da si se veliko ukvarjal s športom, ampak to ni samo "šport", no kakorkoli, deluj po svoji presoji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 pri peti vaji mam zmeri ene čudne asociacije Radi unproforac sklekove, kad naidje Mujo i zbunjen ga promatra.Gleda ga, gleda sa svih strana, pa ispali:"Ma, ma majke mi, ako ona tebi nije pobjegla... " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Kroki, ti pa res znaš človeku na dušo pihat...... saj se bom še prevzela, evo Samson še ena z jakim egom Samsontam si nekaj spraševal o Feldenkreisu, sem včeraj govorila z enim tipom ki se je pred leti to šel....pravi da se dela predvsem na zavedanju in ustvarjanju občutka celovitosti....pa da koliko pozna situacijo v Sloveniji ni majstra ki bi to delal....mislim da je Avstrija najbližja....probaj na mednarodni spletni strani kostolomcev kaj najdit....drugače je pa en približek tai či....zavedanje in počasno gibanje....al pa če opazuješ sosedovega lenega mačka pri pretegovanju znaš dobit zraven kaj dobrih prebliskov x;)x Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Jah sej sem ze par knjigc prebral o Feldenkrais metodi...pa prakticiram neki...sam ce bi mi kdo v zivo pokazal bi blo pa sploh d'best. Tai chi pravis... samo Feldenkrais sem mel v mislih predvsem zaradi tezav s hrbtom, tukaj ne vem kolko lahko kaj tai chi pomaga(oz. v kaxnem casu)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 sej to mi je glih rekel...da ni pričakovat ozdravitev od Feldenkraisa...kakor sem ga zastopila ...je to nežna masaža ...bolj dotikanje.....rahlo....bi naj bolj delalo na psiho kot na kosti in tkiva in ravno zaradi težav v hrbtu se sprosti in delaj počas, časa imaš od tod do večnosti, s hitenjem in pretiravanjem narediš več škode kot koristi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> dans imel bolj švoh domišljijo zgleda... ...sva že dva ... ...ampak če človk gre spat ob 4.15 in mora do 8h bit v službi ....potlej je kriza..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jst pa mam domišljijo, včasih še prehudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Čestitke vsem vztrajnim "tibetanc-holikom", predvsem pa vam z 21-imi ponovitmami. Jest sem kar lep čas sem bila na 9-ih ponovitvah (del pomladi in poletja), vaj nisem povečevala na teden, sedaj pa bom vztrajala na 11-ci, pa da vidimo kako bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Dober jutrček! Evo tudi mene ....se naspala....inu zbudila z bujno domišljijo .... 21lepo se imejte xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Hehe... za zadnje obdobje standardnih 15... sam domišljija je še mal dremala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 tud moj hrbet boleč, pri zadnji vaji prav nenavaden občutek, pa ne od domišljije... bom jst še kr na 5 ostala (pismo po skoraj letu in pol pristanem na začetku :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> dans imel bolj švoh domišljijo zgleda... <{POST_SNAPBACK}>...sva že dva ... ...ampak če človk gre spat ob 4.15 in mora do 8h bit v službi ....potlej je kriza..... xrosex No, jaz sem pa včeraj zahinavla! Sem jih pa danes že naredila ob 8h. Ampak mi nekako ne uide pri 3. in 5. vaji, da se ne bi spomnila na vse vas in na ''sumljive gibe'', ki jih takrat izvajam! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Novte verjel, jst jih tud delam, že dva tedna. Ko bom lohk lebdela v zraku, vam povem. Zaenkrat sm na 5. Mogoče mal več gibčnosti, pa pr 3. vaji ful čutm toploto v trebuhu, ne vem, a se mi takrat 3. čakra odpre, al zakaj? No, profiji, razjasnite mi to! Pa kokr berem, ste vsi ful pridni. Sej fajn, da drug druzga spodbujate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ampak mi nekako ne uide pri 3. in 5. vaji, da se ne bi spomnila na vse vas in na ''sumljive gibe'', ki jih takrat izvajam! :farb: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Alo alo! Sm prov vesela , ko je zadnje čase tako pestro tukaj.... Domišljija ....dela....čudeže.... 21 ali 3x7 ali 7x3....kokr čte... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pokorno javljam, da danes tibetanci odpadejo zaradi bolezni v ansamblu...glavega igralca boli križ... lep dan ... hahahahaha, mu je pokora zarad tega oproščena hahahahahaha, mej kar se da dober dan pa križu povej, da ga imaš rad, pa bo !! xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Se zmeri na 7... pr 5. vaji se lahko ze na easy dotaknem tal s peto... sm mogu dodaten streching za nozne kite uvest da mi je to ratalo... sam je fajn, ker precej lazje diham, sploh sede... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Se zmeri na 5, drug teden na 7. Včasih se mi zdi, da so tok lahke, sploh ta 3. mi je čist izi. Ampak pr ta drugi mam pa zmer bl stegnene noge in bl počasnej jih spustim. Kva sm faca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Silver, upam, da bolečine niso prehude pri meni so glih tolk da so, ok, bolečinski prag kr visok... pa še vedno na 5, pa še vedno betoski cegel na križu pri zadnji vaji, oz. ko končam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Silver, upam,da bo ansambel spet kmalu v polni formi..... Moja domišljija pa je v silnem poletu..... 21; xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz sem čisto nova tukaj, hehe. No, ampak Tibetanske vaje pa že lep čas delam (približno 3 leta), včasih se malo zapustim, pa spet fanatično delam... Trenutno jih delam po 15, če pa zjutraj predolgo spim, pa samo po 5, na hitro. Se mi zdi, da človeka res nabijejo z ekstra porcijo energije, ne? Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.