Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Pofockan... se zmeri na 7... ju3 grem na 9. A kdo slucajno dela sodo stevilo ponovitev??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem se dost ukvarjal s sportom in ce jih naredim 7 zjutri mam filing kot da zabusavam... ja, ego je pacek. x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xflirtx Kroki, ti pa res znaš človeku na dušo pihat......

saj se bom še prevzela, evo Samson še ena z jakim egom x:Dx x:Dx

Samson

tam si nekaj spraševal o Feldenkreisu, sem včeraj govorila z enim tipom ki se je pred leti to šel....pravi da se dela predvsem na zavedanju in ustvarjanju občutka celovitosti....pa da koliko pozna situacijo v Sloveniji ni majstra ki bi to delal....mislim da je Avstrija najbližja....probaj na mednarodni spletni strani kostolomcev kaj najdit....

drugače je pa en približek tai či....zavedanje in počasno gibanje....al pa če opazuješ sosedovega lenega mačka pri pretegovanju znaš dobit zraven kaj dobrih prebliskov x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jah sej sem ze par knjigc prebral o Feldenkrais metodi...pa prakticiram neki...sam ce bi mi kdo v zivo pokazal bi blo pa sploh d'best. Tai chi pravis... samo Feldenkrais sem mel v mislih predvsem zaradi tezav s hrbtom, tukaj ne vem kolko lahko kaj tai chi pomaga(oz. v kaxnem casu)...

Frank Zappa

:o|o: sej to mi je glih rekel...da ni pričakovat ozdravitev od Feldenkraisa...kakor sem ga zastopila ...je to nežna masaža ...bolj dotikanje.....rahlo....bi naj bolj delalo na psiho kot na kosti in tkiva x:Dx

in ravno zaradi težav v hrbtu se sprosti in delaj počas,

časa imaš od tod do večnosti, s hitenjem in pretiravanjem narediš več škode kot koristi x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x;)x

dans imel bolj švoh domišljijo zgleda... :o|o:  x;)x  x:)x

...sva že dva x;)x ... x:Dx :vragec: x:Dx

...ampak če človk gre spat ob 4.15 in mora do 8h bit v službi x^x x:o)x ....

potlej je kriza..... x;)x xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Čestitke vsem vztrajnim "tibetanc-holikom", predvsem pa vam z 21-imi ponovitmami.

Jest sem kar lep čas sem bila na 9-ih ponovitvah (del pomladi in poletja), vaj nisem povečevala na teden, sedaj pa bom vztrajala na 11-ci, pa da vidimo kako bo.

Dober jutrček! x:)x

Evo tudi mene x;)x xsrcx

....se naspala....inu zbudila z bujno domišljijo :vragec: .... xsrcx x;)x x:Dx

21

lepo se imejte x;)x

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>x;)x

dans imel bolj švoh domišljijo zgleda... :o|o:  x;)x  x:)x

<{POST_SNAPBACK}>...sva že dva  x;)x ... x:Dx  :vragec:  x:Dx

...ampak če človk gre spat ob 4.15 in mora do 8h bit v službi x^x  x:o)x ....

potlej je kriza..... x;)x  xsrcx

xrosex

No, jaz sem pa včeraj zahinavla! x:Ix Sem jih pa danes že naredila ob 8h. Ampak mi nekako ne uide pri 3. in 5. vaji, da se ne bi spomnila na vse vas in na ''sumljive gibe'', ki jih takrat izvajam! x:Dx

Življenje je lepo, če ga živiš...

Novte verjel, jst jih tud delam, že dva tedna. Ko bom lohk lebdela v zraku, vam povem. x:Dx Zaenkrat sm na 5. Mogoče mal več gibčnosti, pa pr 3. vaji ful čutm toploto v trebuhu, ne vem, a se mi takrat 3. čakra odpre, al zakaj? No, profiji, razjasnite mi to! x:Ix

Pa kokr berem, ste vsi ful pridni. Sej fajn, da drug druzga spodbujate! :palec:

<{POST_SNAPBACK}> Ampak mi nekako ne uide pri 3. in 5. vaji, da se ne bi spomnila na vse vas in na ''sumljive gibe'', ki jih takrat izvajam!  x:Dx

:farb: :farb: :farb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Alo alo! x;)x x:)x xsrcx

Sm prov vesela xsmx , ko je zadnje čase tako pestro tukaj.... x:Dx x;)x x:px

Domišljija :eek:....dela....čudeže.... :vragec: x:Dx x;)x

21 ali 3x7 ali 7x3....kokr čte... :inocent:

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>Pokorno javljam, da danes tibetanci odpadejo zaradi bolezni v ansamblu...glavega igralca boli križ... x:Dx  x:Dx

lep dan  ... :palec:  x:)x

hahahahaha, mu je pokora zarad tega oproščena hahahahahaha, mej kar se da dober dan pa križu povej, da ga imaš rad, pa bo !! xwizardx :flower: xg:Dx xrosex

peace and love

Klinar

Se zmeri na 7... pr 5. vaji se lahko ze na easy dotaknem tal s peto... sm mogu dodaten streching za nozne kite uvest da mi je to ratalo... sam je fajn, ker precej lazje diham, sploh sede...

Frank Zappa

Silver, upam,da bo ansambel spet kmalu v polni formi..... x;)x x:Dx xsrcx

Moja domišljija pa je v silnem poletu..... :inocent: x:Dx :vragec: x;)x xsrcx

21;

xrosex

Lep pozdrav vsem skupaj! x:)x Jaz sem čisto nova tukaj, hehe. x:Ix No, ampak Tibetanske vaje pa že lep čas delam (približno 3 leta), včasih se malo zapustim, pa spet fanatično delam... Trenutno jih delam po 15, če pa zjutraj predolgo spim, pa samo po 5, na hitro. Se mi zdi, da človeka res nabijejo z ekstra porcijo energije, ne? x;)x
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...