astra 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Najprej sem se odločila, danes pa pač ne grem v to temo pogledat, pa je Ampak vest ok,nisem, prišla domov komaj zjutraj, pa potem uhvatila urco in pol spanja.. Pliss, sam danes brez sekir Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej sem se odločila, danes pa pač ne grem v to temo pogledat, pa je Ampak vest ok,nisem, prišla domov komaj zjutraj, pa potem uhvatila urco in pol spanja.. Pliss, sam danes brez sekir Astra Eh....sledi smajli, k zamahne z roko. Sej sm vedla. Bejba, ti si kr cajt vzem, mene tud tokrat mine, da res ni. :xx!: Moja sekira počiva v kotu - samo zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Dobro jutro! Kaj je, še nobenga pokonci? Silver spet zaspal... Jaz ob 4:30 tibetance nato v službo(nadure) :xx!: Pa so mi povedal da nimajo nič pripravljenga zame in grem lahko domov... (šlamperaj!)Sprehod s Tedijem mal pozneje Se mi neki medoti motajo v bližini... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 smo, smo že pokonci dobro jutro Alef evo, ostajam na sedem in še nekaj časa bom... danes tudi mene prišla obiskat toplota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Samo Silver pa še vedno spi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe Alef, kar daj si duška.. . Če ne drugače, me konji zbudijo ob 6.oo ... najprej rezgetanje in če me še ni na spregled , izkazujejo nezadovoljstvo z brcanjem v vrata boksov in podobne fore... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 js pa zdej od 29. septembra delam te vaje(ene 2x sm preskocu) pa sem zdej ze drugi dan sov kr na 5 ponovitev. ne vem no.. te vaje ti dajo razteglivost, se kej druzga? -(no pa prva ravnotezje) drgac pa lih presvicam se ne, sm zdej dobu spet en napad (k sm cev poletje prelenuharu pa se mal pivskiga tebuscka dobu ) in tibetanske vaje mam bl za ogrevanje.. je pa res da zdej vidm kok sm neraztegliv. nog sploh ne morm stegnt(2. in 5. vaja). no upam da bom mev vsaj ksn mesev ta napad telovadbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes tudi mene prišla obiskat toplota Ha! Zdaj se pa ve kdo je Pikici toploto ukradel! Da ne bova samo Silver pa jaz kriva! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa zdej od 29. septembra delam te vaje(ene 2x sm preskocu) pa sem zdej ze drugi dan sov kr na 5 ponovitev. ne vem no.. te vaje ti dajo razteglivost, se kej druzga? -(no pa prva ravnotezje) drgac pa lih presvicam se ne, sm zdej dobu spet en napad (k sm cev poletje prelenuharu pa se mal pivskiga tebuscka dobu ) in tibetanske vaje mam bl za ogrevanje.. je pa res da zdej vidm kok sm neraztegliv. nog sploh ne morm stegnt(2. in 5. vaja). no upam da bom mev vsaj ksn mesev ta napad telovadbe Jih delaš od 29.avgusta si najbrž mislu ? No, kakorkoli, ob redni vsakodnevni vadbi se boš presenetu s kar nekaj pozitivnimi rezultati....samo redno jih izvajaj in se opazuj! Lep vikend vsem .....pa Alef, tudi jaz sem vstala b 6.15 in odtibetancala xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha! Zdaj se pa ve kdo je Pikici toploto ukradel! Da ne bova samo Silver pa jaz kriva! jst saj priznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 ja od 29. avgusta kumi cakam, da bom lohk dav noge za vrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....pa Alef, tudi jaz sem vstala b 6.15 in odtibetancala xrosex Samo sem bil jaz pa danes le prvi pokonci Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>smo, smo že pokonci dobro jutro Alef evo, ostajam na sedem in še nekaj časa bom... danes tudi mene prišla obiskat toplota pr men je pa ostala lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jst sm pa zagnojila dons. Že cel dan okol bluzim piknik, goodbye party in mi ni znesl. Pa na 9 bi mogla it. Priznam, sram me je v dno duše. Jutr pa bom. Obljubm. Pridni bodte, mucki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 jaz pa, no kaj že ...hm, ne bom povedala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Dobro jutro Ne bom nič rekel kdaj sem vstal Sem pa že vse opravil...7x Pol pa po cigarete... In sem na cesti videl mlado srnico Moral sem ustavit in ugasnit luči da je šla dol Pa se ji kar ni mudilo.. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pr men je pa ostalalalali očitno se je odločila za malce daljši obisk tudi pri meni...srnico sem pa jst včeraj videla, malo pred 18 uro, na travniku pod drevesom, zraven hiš ter glavne ceste, se ni prav nič pustila motiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutro... Saj bo verjetno kdo rekel, da je pred mano vstal .. , ampak vpisal sem se pa le prvi... lepo Nedeljo vsem.. a potem si bil pokonci pred pol šesto Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 No, jst ne bom trdila, da sem vstala taprva....ker nism ........ampak spat sem šla pa ziher med zadnjimi...... ...ob 3.20... ....pa sem vseeno bla karakter in odtibetancala ob 7.30 ....juhuhu ....in lepo nedeljo sončki xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in se mi zdi, da je bil Alef precej zgodaj pokonci.. 04:30 x!x Ostal brez cigaret sinoči... Ob 05:00 se odpre Petrol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 cvetka.. kako se že reče...in zadnji bodo prvi.. ....od kot pa ti veš moje ime? ...se mi sicer zdi , da sem ga enkrat napisala, sam nism ziher..... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 mogoče speljanka iz Cvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ahaha i feel good tananana.. zadne tri dni sem nenormalno naspideran.. zdej pa ne vem a te tibetanske vaje..al vse skupi sam slucaj.. ma sej ni vazn, sam da je to to, pa cim deli nej traja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 dons sem štrajkala , a jutri nadaljujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.