cvet 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz si nekatere nicke malo priredim...tako je coccinele - cocci...pa aiwa je aiwek, selena je včasih selenca ... itd.... ti si postala pa cvet - cvetka ... . ....zelo zanimivo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem še enkrat pogledal tvojo slikco ...nak, na videz te ne poznam .. ... ...saj vem, da me ne poznaš...si pa uganil moje pravo ime ....zanimivo je namreč to, da je numerološko cvetka izredno ugodno ime, medtem, ko je številka, ki se skriva za cvet precej neugodna....in to sem ugotovila šele pred kratkim....no pa sem že čist mim teme.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Dobro jutro! Že opravil - 9x! Sem mislil ostat še en teden na 7 Pa sem si rekel dost zabušavanja, gremo dalje, vsak teden dve ponovitvi več Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Dobro jutro! ....jst ostajam na 21..... ....ampak napredek je vseeno.... ....opazla ga tud pr tenisu....pa ne sam jst.... Uživite, xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Opravil tlako za dons... zdaj sem na 11. Zadnje cajte me pr 4-ki nekoliko kriz trga... 5-ka je pa zakon!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opravil tlako za dons... zdaj sem na 11. Zadnje cajte me pr 4-ki nekoliko kriz trga... 5-ka je pa zakon!!! ti temu tlaka ? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 jst bom pa na svoj kivi čakala sedem let Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 no jst vas bom pa tem tednu samo brala tule :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Jaz pa na 5 ponovitvah, bom ta teden na tok tut ostala, sicer malo več volje do vsega skupaj, samo zapestje desno pri 4. vaji boleče. No jaz ga kar ignoriram, briga me , se bo že naveličalo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Včeri držača obljubo in jih naredilča - sm na 9. In veste kaj? Včer je bla spet toplota! Dons pa spet ne. :xx!: Ampak sm nardila. Pa mal mn sm zehala. Pa res se mi ne zdi, da bi blo kej drgač, več energije al pa kej tazga??? Ja, premlada sm zgleda! Dons začnem pa s pilatesom. Mislm, pogledat grem, kako kej zgleda. Seveda bom pa še naprej delala tibetančke. Vam ostajam zvesta! Lep dan vsem ''cvetkam''! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutro.. še vedno na 13.. . Po moje je zima najboljši čas za te zadeve, zdajle je tooooolk drugih stvari... . Pozimi vas vse polovim ...cvet, lia pa še eden je bil na 21, pa se ga ne spomnim.. Izgovori... Za 21 rabiš mal manj kot dvajset minut... Čez 14 dni bova skupaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no jst vas bom pa tem tednu samo brala tule :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Evo mene s trojko.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene s trojko.. Astra Pridna pupa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ta teden bom delala spet 7... Se nisem cisto ufurala Ampak mi pa zelo paše. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 in danes zopet nič , prav jezna sem :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 no js zdej pridno vsak dan delam vaje. kasno toploto to? res si ne predstavlam o cem govorite.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ni odvisno od pridnosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 aha si mal zlobna nocs povedat kasno toploto.. prov je ze v redu lia ne pa sej nism sam pridn tud hitr napredujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 mal...močno, sama zloba me vkup drži me boš čist ob dober glas spravu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>AlenaU... Danes sem po dolgem času zopet doživel toploto v pleksusu in to potem, ko sem se po vaji umiril za kako minuto... samo tolk, da se ne boste samo vi hvalil ... . In mislim, da ni bla od Pikice... Alef, kje bova skupaj čez 14 dni...na 21 ??? Ne, na 13 če ne boš šel naprej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 helo! ....kr gre, no....lepo se mejte.... P.S.A se še kdo od vas vrti miže? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>helo! ....kr gre, no....lepo se mejte.... P.S.A se še kdo od vas vrti miže? xrosex Miže? Zakaj? A ti to delaš? Sem na začetku probal pa sem se zvrnil kot slon... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Miže? Zakaj? A ti to delaš? Sem na začetku probal pa sem se zvrnil kot slon... ...men je pa najboljš miže...sploh ne gledam ....sam diham in štejem.....inu se vrtim seveda .... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 :xx!: Men gre ravnotežje k vragu če zaprem oči... Sem pa ugotovil da 4. vajo nisem delal čisto pravilno... Bom popravil x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.