Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

x^x alo, alo gud moning....

Meridiani usmerjajo poti krvnega obtoka in živcev , da lahko naše telo sploh deluje, morajo biti zaradi enakomernega prenašanja očiščeni.Za čiščenje teh fino -snovno energetskih kanalov, so se pokazale te vaje kot zelo zanesljivo sredstvo.

Omogočajo samo boljšo medcelično prehrano, dostop , transport....

S petimi vajami vzpostavimo duhovno os med točko T na prvi čakri in točko G na semi kronski čakri-na temenu.

Skozi vzpostavljeno os sinhroniziramo delovanje sedmih čaker, skozi katere se začne pretakati zaključen energetski krog.

Med vajami krožijo energije v obeh smereh, s čimer sosežemo uskladitev JIN in JANG.

Najprej usmerimo pozornost na tri akupunkturne točke v stopalih, skozi katere vdihnemo rdečo energijo.Nato razširimo roki,začnemo z vrtenjem.Končamo z enakomernim , počasnim približevanjem rok, združimo dlani pred očmi usmerimo pozornost na oba palca in se umirimo.Os je vzpostavljena.Če se zvrti, se vsedeš, z globokim enakomernim dihanjem umiriš(tebušnim)

Pri vseh vajah nadaljnih usmerimo pozornost na enakomerno pretakanje zaključnega energetskega kroga-vedno glava in trup delujeta istočasno)

Preplonkano iz skripte Martine Kralj :flower:

ČE HITITE Z IZVAJANJEM VAJ, ZAMUDITE NAJBOLJŠE PRI TEH VAJAH!!!!!vAŽNA JE POZORNOST IN VIZUALIZACIJA!!!!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

S petimi vajami vzpostavimo duhovno os med točko T na prvi čakri in točko G na semi kronski čakri-na temenu.

Nisem si mogla pomagat. A ni G točka nekje drgje? :inocent: x:Dx

Lepo si to nardila, lia. K jst si nč nism tega vizualizirala.

Drgač sm pa na 9, porabm pa dobrih 10 min. Samo jaz na koncu nardim še mačko 9x. Pač tolkrat, kolikor je ponovitev. Pa glih dons sm razmišljala, če sm prehitra, sam, ko gledam vaše tajminge, nism. x^x

Silver, ko si opisu, na kere čakre deluje posamezna vaja, sem se spomnla, da sm prov tm čutila toploto, pri izvajanju. Dons sm jo pri 3 vaji. :palec:

Pridni ste/smo. x:Xx

x:Dx sorči ..sej sem rekla da plonkam iz skripte :OoO:

še zmerajzamenjamtonoteorijezagramprakse :vio:

:fiju: se močno bojim, da to ni "tista" točka G

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx sorči ..sej sem rekla da plonkam iz skripte :OoO:

še zmerajzamenjamtonoteorijezagramprakse :vio:

:fiju: se močno bojim, da to ni "tista"  točka G

... x;)x x;)x x;)x :vragec: ....Pika Pikica.... :vragec: ..."tista" G točka se uravnava nekako drugače....se mi zdi... x:Dx x:Dx x:Dx

domišljijanavišku.press

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

:onfire: :onfire: :flower:

Sem videl da ste imel včeraj zanimivo debato... x:Dx x:Dx x:Dx

Domišljija na višku :palec: xsrcx

Pri men so bile ene :vragec: :vragec: :vragec: tehnične težave(pa ne pri tibetancih) xDDx

Drugač pa na 9 x^x

Brez težav xDDx

Domišljija dela... x:Dx x:Dx x:Dx xDDx

Pa prehiter sem...8 min. za 9x :eek:

:flower: :hepko: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Teli tibetanci... vidim, da bi blo za vecino fajn da zacnejo se sesto vajo izvajat... da se tale energija konstruktivno ponuca!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..men je pa prva najboljsa... sam mors tko delat, da pogled samo na vsakih 180 stopinj zarotiras... mene pol me ze sam vrtenje fino zbudi...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Hm, a lohk to mal bl podrobn razložiš? :inocent:  Me namreč zlo zanima, ker bi to znanje z veseljem komu podala naprej! x;)x  x:Dx

.... x:px x:px se mi zdi, da ti kr dobr veš že kakšno podrobnost....sam mal provociraš..... x:Dx :vragec: x:Dx

....tale tema res ni primerna za tovrstne razlage.... :inocent: x:Dx :inocent: x;)x x:)x x:Dx ....Selene bo zagotovo potešila tvojo radovednost.. xDDx x;)x x:)x

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ampak jaz vem da jelen pomaga pri tem no... a ni en položaj pri jogi Jelen... me tule zafrkavate, jst pa čist resna :) kva a mislite da ji bom še pokazala x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

....pa nč te ne zafrkavamo....si ful faca... x;)x xsrcx

xrosex

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx ampak jaz vem da jelen pomaga pri tem no... a ni en položaj pri jogi Jelen... me tule zafrkavate, jst pa čist resna :) kva a mislite da ji bom še pokazala x:Dx

Evo, Selene, jst pa vem za vajo Jelen! x^x Sem si tako cikel uredila. :palec: Ni da ni!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...