Samson23 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ...ker smo mel megakaloricno kosilce pr stari mami sem jih danes naredu 84, da sm mal naspidiral metabolizem... zdele s,o pojedl... pol jih bom pa se 1X 84...al pa vsaj 63...bom vidu kok se mi bo kaj dal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 aham, a si šesto tud tokrat naredu bejžmo.Samson gre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 tisepaničnehecaš kake cifre...ok, eno vprašanje se mi je porodilo ob temle - je za čakre, meridiane tole ok al ne, ker vem za osebe, ki so ob pretiravanju pristale v bolnišnici... sam vprašam, ampak resno vprašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 a ti ga resno jemlješ jst ga ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ne ga ne, samo recimo da se nekdo res na takšen način spravi vaje delat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 če bi se , bi moral bit že prej dost trčen, pa fizično dost elastičen pa energetsko fit....mislim , da prej kaka varovalka , ki jo je vsemogočni namontiral pregori al se ti do konca sfrtajčka, al te lenoba reši, al pa te fizična bolečina opozori Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ja se mi je zdelo, sej tud prehitro dodajanje ponovitev ni glih najboljše... še posebej če se potem kombinira z zvokom, barvami in tko...Samson, ti kr lepo počas... mimogrede, mi je všeč Ganeš na tvoji fotki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Komur se mudi, ponavadi najlepše zamudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ...kwa a vi ste se zmeri pr 21 al kaj (al clo pod ...)???Eh...mevze... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 mulc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 13 jutrček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Dobro jutro! ...moram priznat....včeri zabušila... ... ...ampak dons pa spet vse po starem....21 ali 3x7 ali 7x3.... Uživite! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Meni pa uspelo zjutraj 5 minut prej zlest iz postelje 5 komadov, ze 5 dan, ful uspeh zame Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ..se zmeri sam pr 84... rajsi ne bom pretiraval...sem splisal, da je baje lahko nevarno,tko da zdaj enih par dni ne bom poveceval ponovitev... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..se zmeri sam pr 84... rajsi ne bom pretiraval...sem splisal, da je baje lahko nevarno,tko da zdaj enih par dni ne bom poveceval ponovitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro! ...moram priznat....včeri zabušila... ... ...ampak dons pa spet vse po starem....21 ali 3x7 ali 7x3.... Uživite! xrosex Al pa dvadeset i jedan... Šele prišel iz šihta... Ampak zjutraj ob 04:30 je bilo 11(ali 5 + 6... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..se zmeri sam pr 84... rajsi ne bom pretiraval...sem splisal, da je baje lahko nevarno,tko da zdaj enih par dni ne bom poveceval ponovitev... ...kolk cajta pa porabiš za to tvojo 84-ko? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Al pa dvadeset i jedan... Šele prišel iz šihta... Ampak zjutraj ob 04:30 je bilo 11(ali 5 + 6... ) ...mmmm, Alef....ko boš pa na 500, boš pa že skoraj odvisnik.... .....v mislih mam seveda število postov..... ...jst sm dons napredvala xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...kolk cajta pa porabiš za to tvojo 84-ko? xrosex ... cist odvisn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Men pa neki ni jasn. Sem skoraj vse prebrala v tej temi, pa nikjer nisem zasledila število ponovitev.A gre takole: 3x, 5,x 7x, 9x ..a je skoz +2? Ali so večkratniki določenega števila? Danes sem jih prvič ta teden delala in me trebušne mišice bolijo bolj, kot če bi naredila 500 trebušnjakov. Pametnih strast ne zapusti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa neki ni jasn. Sem skoraj vse prebrala v tej temi, pa nikjer nisem zasledila število ponovitev.A gre takole: 3x, 5,x 7x, 9x ..a je skoz +2? Ali so večkratniki določenega števila? Danes sem jih prvič ta teden delala in me trebušne mišice bolijo bolj, kot če bi naredila 500 trebušnjakov.Pametnih strast ne zapusti Kolk si jih pa naredila da te tako mišice bolijo? Kakor sem jaz razumel začneš s tremi ponovitvami in en teden delaš po trikrat, potem dodaš dve in spet en teden in tako dalje do 21 To je samo priporočilo. Lahko začneš tudi s petimi, če zmoreš al pa ostaneš na istem številu ponovitev dalj časa če imaš kakšne težave... Ne pretiravaj x!x Pa tud zabušavaj ne x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...mmmm, Alef....ko boš pa na 500, boš pa že skoraj odvisnik.... .....v mislih mam seveda število postov..... ...jst sm dons napredvala xrosex Bi me skor kap ko sem videl tistih 500... Sem se ustrašil da si imela v mislih tibetance... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Dooobro jutro! ...pa ne, da sem prva klele gor? ...sicer ne vem kva nej povem....svojih skromnih 21 je itak brez veze, da sploh omenjam.... ....pri teh vaših cifrah.... Enivej, uživite!!!!! xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 pol bom jaz s 5 kom tud rajs kar tih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Evo me, srčki! Sobota, nedelja, pondelk zahinavla, dons sm pa spet z vami, na 11, s toploto pri 2. in 3. vaji. Bom pridna zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.