Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 5.10 minut 13 ponovitev...le kdo mi ne pusti spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piiiiiiiiikica... Selene, a te je kdo nadlegoval ponoč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 v sanjah ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Je kdo že delal Magične kretnje, ki jih opisuje Castaneda? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Zakaj vprašaš, a se mi kej pozna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ahaaaaaa *rabim inštrukcije Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 kaj če bi raj kr s tibetančki začela s castanedo se ni za hecat vsake toliko prideš povedat, da boš, pa ti zmeraj nekaj vmes skoč prestavi sprehod sesalca za 15 minut Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsake toliko prideš povedat, da boš, pa ti zmeraj nekaj vmes skoč prestavi sprehod sesalca za 15 minut Pa kwa s ti za en * k moja slaba vest zveniš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Cosma predlagam ti, tri ponovitve vsak dan, pa potem tole vprašanje zastaviš (mogoče kr v novi temi, mene tud zanima ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 še kr vztrajam na 9-ih ponovitvah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 prav se ne bom več igrala z vama... grem mulo kuhat na vrh drevesa pa vse igrače s seboj :OO!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 o ne no , jst sem pa mislila, da bom kakšen pameten nasvet izvedela... a grem lahko s teboj tja gor v krošnjo, bom namesto radia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Sam če maš kaj čokoladk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 so lahko une od kufetka? mam kokr češ, pa še stare niso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...danes samo 63... ni blo casa... pr 3. vaji sem od 35 do 57 ponovitve cutil toploto... yesss!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Danes nič...zaspal... Vsi govorite o toploti... Jaz je ne čutim pri nobeni vaji Samo na koncu mi je mal vroče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Kje pa ste vsi? Jaz danes spet naredila 11. Toplota pri 2. vaji. Pri 4. še nikol nisem čutla, pri zadnji mi je pa že itak od vaj mal vroče, pa težko vem, če je to to. Čeprov bi po moje vedla, ker ponavadi zmer v trebuhu izvira. Pa ful je dobra toplota. Upam, da se kmalu še kdo od vas javi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 oksej tole z "vrelcem mladosti" je oksam....to pomen, de boste VSE ZOPRNE BABE samo she dlje utrujale svet okrog sebe :xx!: aj ja aj ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 5 + pozdrav soncu.. nobene toplote (razen une na koncu, od miganja...) kdaj se pa lahk v visjo prestavo presalta? Mi je kar mal premal, pa ze en teden delam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Vsak teden za dve zvišaš. Če ti je pa premal, pa povišuj na par dni, dokler se ti ne bo zdel, da je ena številka prava - se prav, da ne bo tok izi delat. Sam ne se pa prenaprezat. Probi jutr s 7. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ja, sej je itak ze 1 teden bom. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ....hmja....jst sicer nism čist nč zoprna.... ....ampak vaj pa dons spet nism nardila... ....šla spat ob 2.15 in vstala (sicer) ob 5.30....ampak mogla šibat na angleščino, ki jo mamo ob 6.15....drek.... :xx!: SRAM ME JE, kej druzga ne morm rečt.... Imejte se .... vi, ki ste pridni, hehehe xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 .... ha.... uspelo mi je ...nardila.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ja to tudi mene zanima.Jaz jih zjutraj naredim zdaj 9 ( ne vsak dan , ker vcas se mi ne da), ampak ne delam vec prve. Ne morem. Ostale mi pa cist sedejo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 vtrajam na 9-ki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.