Sebastjan 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: Za v rt brcnt sm. Sploh se mi ne da več zjutri vstat prej, da bi jih nardila. Prov smotana sm. Nč, probala bom pred spanjem delat, k itak glih nism pokala od energije po njih. Kva pa vem, zdej vsi tok o pravilnem izvajanju govorite, da sm se zamisnla. Eh... Ej, pa vsaj z ENO vajo ali pa eno ponovitvijo vaj začni, ajej. No dejmo no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Pikica, teb bi bolj joga sedla kot pa tibetanci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: :xx!: :xx!: Za v rt brcnt sm. Sploh se mi ne da več zjutri vstat prej, da bi jih nardila. Prov smotana sm. Nč, probala bom pred spanjem delat, k itak glih nism pokala od energije po njih. Kva pa vem, zdej vsi tok o pravilnem izvajanju govorite, da sm se zamisnla. Eh... enako... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 hojla!jaz vdihnem skozi nos in izdihnem skozi usta-danes pa sem jih prespricala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sem jih morala narediti, da sem ugotovila, kako diham ja, jaz tudi... vdih skozi nos, izdih skozi usta. *julijana, sem videla tvoj podpis: pa veš, da ribe sploh niso neme? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, pa vsaj z ENO vajo ali pa eno ponovitvijo vaj začni, ajej. No dejmo no! Nisi me prepričal. :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Pikica, teb bi bolj joga sedla kot pa tibetanci. Ja, a veš, da me že neki cajta zelo mika? Bom probala kej zrihtat. Me pa zanima, zakaj si to napisala? <{POST_SNAPBACK}>enako... :xx!: :xx!: Te čist štekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Dolgo sem delala zjutraj najprej pozdrave soncu in potem še tibetančke... Bilo je sicer fino fajn, je šlo pa čisto preveč časa in ko si neprespan, raje malo potegneš, kot da bi pol ure posvetil telovadbi. Je pač tako - lenoba, lenoba.Zdaj delam samo tibetance, mi zelo pašejo. Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meggy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla, nadeljujem dilemo Tibetančki - Joga.Sm se pol spomila, zakva me je matral, če je prav da delam poleg joge še tibetančke. Namreč pri jogi imamo tridelno jogijsko dihanje (nos - nos), ko pa sem bila pri ženski, ki mi je pucala čakre pa sem mogla dihat po načinu tibetankega čiščenja duše (nos - usta). Tole pol mal mede, zato me zanima kako se diha pri tibetančkih? Jst sm pa glih v knjigi (Vrlec mladosti) včeraj prebrala, da se diha nos-nos ... Citiraj Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me pa zanima, zakaj si to napisala? zato ker 'tega' mas dost... teh jang energij... si ze itak taka.... precej nasponana in tko...joga ti bo dala elasticnost in mehkobo, vec zenstvenosti, poleg gibcnosti...sicer pa tud zato, ker pojes.tko no, kaj jaz vem, morda je se kak razlog, ko sem zagledala tebe not in tvoj post, mi je to prislo na misel. meggy, nekak se ne spomnim , kako diham...ampak po mojem tud nos nos.nos usta mam sam pri teku (mensezdi) pa pri kakih trebusnjakih ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zato ker 'tega' mas dost... teh jang energij... si ze itak taka.... precej nasponana in tko...joga ti bo dala elasticnost in mehkobo, vec zenstvenosti, poleg gibcnosti...sicer pa tud zato, ker pojes.tko no, kaj jaz vem, morda je se kak razlog, ko sem zagledala tebe not in tvoj post, mi je to prislo na misel. Hvala za razlago, se bom poturdla tud to uresničit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja no, super, sam, predvsem se ravnaj po sebi, kar bo tebi sedlo...... sam joga je res kul , jaz sem jo zacela pri 20-ih, ko sem se drla za bobni z dredi in bulerji - pa ko so mi predlagal, sem bila skor ogorchena! da kaksna joga, kmon!!! hipijada. - pol pa cist not padla! balzam za telo, je joga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 @Marsa: sej pol bi blo tudi zame najverjetneje boljs da bi jogo delal kot pa tibetance???Mislim, k sem ze tko nasponan s tem uranom pa to... sam merkur- zivci :xx!: ... so mi pa tibetanci vsec, ker mi dihalne prostore razsirijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Sam me skrbi. Sm mela enga kolega, k je v indiji 10 let študiru in je kle učil jogo in je reku, da tko k v Sloveniji učijo, sploh ni glih ne vem kaj. Da je bl začetniško vse. On je pa res razturu, sam klinc, k je šel zdej v ameriko delat. In pol sm ful skeptična do vsazga učitla. A me štekaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Marsa: sej pol bi blo tudi zame najverjetneje boljs da bi jogo delal kot pa tibetance???Mislim, k sem ze tko nasponan s tem uranom pa to... sam merkur- zivci :xx!: ... so mi pa tibetanci vsec, ker mi dihalne prostore razsirijo...o samson.. zate tud, ja, pa ne sam zarad 'nasponan', pac pa tud zarad intuitivnega, custvenega dela, da bi bolj se to razvil, ko si zlo na mentalu... to pride pa zraven, v paketu, je res mega, preklopi te nekam..saj joga ti tud prezrachi, morda se bolj ucinkovito, ker se pac raztezas v vse smeri in je tud vec nekak meditacije zraven. <{POST_SNAPBACK}>Sam me skrbi. Sm mela enga kolega, k je v indiji 10 let študiru in je kle učil jogo in je reku, da tko k v Sloveniji učijo, sploh ni glih ne vem kaj. Da je bl začetniško vse. On je pa res razturu, sam klinc, k je šel zdej v ameriko delat. In pol sm ful skeptična do vsazga učitla. A me štekaš? Pikica... dokler delas tko, da nic ne naprezas, do tocke, PREDNO kaj boli oz. je matranje, ne more biti nic.Imas kupe dobrih knjig o jogi in tudi velik dobrih instruktorjev joge - ce si 'skupinski' tip...mal poglej po kaki temi, po mojem s eje ziher ze govorilo o tem. ves tudi oni ki iz indije pridejo, mislijo da so bolj pametni, vcasih,,, in 'nic ni prav', kar tule tutki, ki se niso bili v indiji, govorijo. recimo tale moja joga, ki sem po njej delala, se sploh ni nic trudila biti zelo *indijska* in 'filozofska' (ravno zato mi jo je frend predlagal in to s tem tudi utemeljil, ker sem jaz namrec takoj pisan pogledala, ko je jogo omenil in me je prepriceval da gre sam za telesno vadbo, nic druzga... sam finta pa je, da not pades tud v 'drugo', hkrati )... Joga je avtokiropraktika. To sem ugotovila, ko sem po vec kot desetletnem izvajanju joge obiskala kirota... in sem s tem tud vidla pri sebi pol, vajah, do kolk lohk grem in si upam, da je to v bistvu to in nic druzga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ja, sej maš prav na svoj način. No sej, bom sam tok počakala, da vidim, kaj je ta treto službo, k možno, da bom ponoč delala, pa d aurnik na faksu dobim, pol pa grem iskat primeren termin zase, pa primernega inštruktorja. Bom poročala o tem, definitivno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Kul. Do tedaj pa lohk lepo tibetance. (*pa smo spet pripeljali k tibetancem, ko sem zdaj v parih postih hvalnico jogi pojckala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje bomo pa jogo hvalil.na primer v kakšni temi o jogi (jih je kar nekaj) aja, tibetanci... na morju jih (itak) nisem delala, tako da trenutno na 9 ponovitvah, gremo naprej Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meggy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Mene pa mojega zanima, ce lahko kot zacetnika delava tudi sesto vajo in ce je za zacetek dosti 1x/dan po tri ponovitve vsake vaje. V knjigi namrec pise, da je treba delat 3x na dan po tri ponovitve (vsak naslednji teden pa dodaš 2 vec) Hvala in lep dan se naprej, pa imejte se radi Citiraj Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na primer v kakšni temi o jogi (jih je kar nekaj) ... sam je blo nekak... se je mal 'primerjalo', pa smo pol tle pac to se zmenil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Meggy, JASNO da je dovolj 1x dnevno, pac pa recimo 3 ponovitve..cudno da v knjigi pravijo, da 3x dnevno... 6. vaja (ce to ni macka) pa naj pocaka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ampak zakaj pa se je treba sploh odločat joga / tibetanci ? Tibetanci imajo svoj uičinek, joga malo drugačen, idealno pa je če delaš oboje.Tudi mislim, da sploh ni nujno delat treikrat na dan tibetance, saj med drugim tudi piše, da se naj naredi VSAJ 1 vaja- katerakoli od petih.... To je seveda elstrem, ampak če narediš recimo zjutraj za zbidit telo pet, ali pa mogoče devet tibetancov, je to lahko čisto krasno in namen je dosežen, čakre to že čutijo. Potem pa delaš še jogo (se krasno dopolnjuje !!) naprej ali pa kak drugi čas v dnevu. Saj ni treba komplicirat in delat vedno vse do črke natančno kar piše. Malo si je treba prilagodit stvari in se poslušat.Tudi če nekomu joga bolj leži kot tibetanci, ne vem, zakaj ne bi zjutraj ali kadarkoli preden začne z jogo, naredil kake tri (3 !) tibetance, ker je že s tem dosećeno nekaj učinka.Dejstvo je, da tako joga kot tibetanci ali pa shiatsu vaje (nekdo je pripomnil, da so to vaje iz joge, pa ni čisto tako) ali katerekoli vaje, imajo svoj namen in več kot jih delamo različnih (seveda smiselno- v sklopih itd...) bolje je za telo. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 o Silver priden, 17 še malo jaz pa trenutno na 0 a nisem nekaj strani nazaj nekaj prepričljivo izjavila :sori:sej se kesam pa bom s ponedeljkom, če bom že lahko pričela nazaj... pozdravček vsem waw Silver 17 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jst bi mogla jutr s 17 začet, ampak po celotedenski prekinitvi... Bom, ko bom, šla na 11. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Kaj je zdaj? Kje ste vsi?Je sploh še kakšen živ med tibetanci? Jaz jutri spet začnem Tam kjer sem nehal - 13x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 živim in nedelujem trenutno nič :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.