Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

bi bil moja redna stranka, ne?

...seveda, ti sploh ne ves kolk mene rajca iz josk kitke plest... :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

pssssssst, ne smeš vsega povedat, k pol me bojo vsi hotl.

..kwa a ti nimas nobenega ekonomskega predznanja???Tolk casa visas ceno, dokler ne ostanejo res samo se tisti ki jih lahko popedenas v danem casu, pa je... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

joj js lenoba... sem delala te vaje vsako jutro neki časa, zdej sem pa že dva tedna lena in se mi ne da... :sori:

aaagggggrrhh... od jutri naprej se bom prisilila, da spet začnem!

ta knjigca mi je prišla v roke prek moje babice, kakšne 7 let nazaj (se mi zdi, da sem bila v četrtem razredu). takrat sem začela delat te vaje, potem so pa ''odrasli'' ugotovili, da to ni za otroke, al nevem kaj že xrolleyesx x:)x

začela sem jih pa spet delat kakšne pol leta nazaj, in to tko po obdobjih - takrat ko ni lenobe x:Dx

Delam, pa ne delam, pa... :xx!: :vragec: :vragec:

Klinc gleda revmo pa bolečine v ramenih!

S ponedeljkom na petnajst pa če mi ramena preč padejo x!x x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x;)x Ojla....sicer ne vem komu xrolleyesx ...ko pa kr nobenga ni klelele... x:Dx x;)x xsrcx

Upam, da ste preživeli čudovit vikend....in da ste bli pridni tud pr tibetancih...

...tist k' ni bil....mu je pa oproščeno.... x;)x x:)x xsrcx

Silver, si me ujel? x;)x

Lep dan vsem! xsrcx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

jz pa spet od začetka. jih kšn mesc, če ne celo dva nisem delala... zdej pa drug teden k jih delam. tko da sem na 5x xinnox občutek je super, k se tko lepo pretegnem že na vse zgodi... xpartyx
spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro...

sem te ujel ...cvet.. x8Dx . Ne vem, kaj čem sedaj, brez izziva... samo še grešne misli preostanejo..

selene pridna x:)x ...alef izgovori x:)x ...Pikica, spet nč ?? xsrcx ... lia

lep dan vsem

:frog: :frog: :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vprašanjce za ženske (ker RES nimam cajta 84 strani prebrat x;)x ): med menstruacijo nehate delat vaje? Jaz jih, ne vem, kje sem zasledila, da prve tri dni ni nabolje, ker so precej močne vaje, pa lahko ustavijo krvavitev? xrolleyesx Jaz jih kakšnih 5 dni ne delam, potem grem za ene 4 ponovitve "nazaj", pa potem dalje. Kako pa ve? x?x

Sicer so tibetančki meni pisani na kožo, super so... :palec: x:)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

jz mam zdele pa mi prov paše delat. če mi ne bi, jih pa raj ne bi. če bi mela premočno in bi me bolelo potem jih ne bi delala. sicer pa sem spet na začetku tako da delam bl mal ponovitev. mislim da jih 5 ne škoduje. x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...