Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Zanima me ali ste tudi ve preživljale kakšno vmesno krizo

Nety, živjo x:)x :palec:

Vmesna kriza je pravzaprav lahko zelo dober znak, čeprav malo neudoben. Pomeni lahko, da se odzivaš na vaje, ki jih izvajaš - da torej delujejo x8Dx :palec: . Lahko gre za proces raztrupljanja, ki ga vaje sprožajo. Meni se je takšna 'kriza' pojavila pri 9 - 11 ponovitvah. Ker so to energetske vaje (ne samo telesne), lahko (glede na tvojo senzibilnost doživljanja) reakcije pri 'razstrupljanju' občutiš na več nivojih, tudi čustvenem.

Srečno :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Živijo!

Zanima me ali ste tudi ve preživljale kakšno vmesno krizo, ko vam je energija mal padla? Meni se zadnje dneve to dogaja. Tibetančki me spravijo pokonci, pol pa mi kar naenkrat energija pade dol. Hm, mogoče so drugi faktorji krivi za to (družina, otroci???). Kakšna izkušnja?

Meni se včasih dogaja, da mi ne paše narediti maksimalnega števila ponovitev in takrat se največkrat poslušam in pač naredim manj. Ampak to pri meni ni nikoli trajalo dalj časa. Se mi je pa tudi zgodilo, da sem kakšen dan teže izvajala katero od vaj... sem si razlagala, da imam mogoče blokado na tistem področju, na katerega vaja deluje... kljub temu sem vztrajala in običajno sem že čez kakšen dan delala vajo brez težav.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Živijo!

Zanima me ali ste tudi ve preživljale kakšno vmesno krizo, ko vam je energija mal padla? Meni se zadnje dneve to dogaja. Tibetančki me spravijo pokonci, pol pa mi kar naenkrat energija pade dol. Hm, mogoče so drugi faktorji krivi za to (družina, otroci???). Kakšna izkušnja?

Za vsakič, ko vaj ne naredim, mi je žal.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

x:)x :palec: x:)x :palec:

Še vedno sem pridna, na 3 ponovitvah sicer, ampak si vzamem čas vsak dan. Zadnji teden me sicer nekaj leva roka boli, samo se ne dam (verjetno od poležavanja x:Dx ), mogoče čez kak teden povečam dozo xsrcx .

Sicer se pa res počutim dobro, da vsaj nekaj na fizični ravni razen :yumy: x:Ix x;)x naredim zase :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobro jutro!

Hvala za vzpodbudne besede in razlage moje energetske krize. Ta teden je že bolje. Sem zopet in ter fit. Moram pa reči, da tibetančkov nisem nehala delati tudi v času energetske krize. Sedaj bi jih lahko naredila kar 21 krat in ne samo 7 krat. Res čudno, popoln naval energije. Ampak dejstvo je, da brez njih ne morem več začeti ali pa končati dneva.

Cao.

...JAZ JIH ZDAJ ŽE NEKAJ ČASA KAR PO :88: DELAM...MI SEDE TA ŠTEVILKA x:Ix x:Dx ...POČUTIM SE PA ITAK KRASNO, PA RAZTEGNEM SE TUDI ŽA MALO LAŽJE...ZJUTRAJ , PA BREZ TIBETANČKOV SPLOH NIČ NE MOREM, ČE JIH NE NAREDIM..... PA POPOLDAN, JIH TUDI ZDAJ REDNO IZVAJAM...SE MI ZDI, DA ME TAKO ZELO FILAJO Z ENERGIJO :hepko: x:Dx :palec:
Če hočeš biti srečen....BODI!

jaz pa ne vem, al imam kako krizico, ampak po 5 vaji sem mokra ko bi iz teka prišla, prav fizično delam tole... sem na 12 ponovitvah, sem pred padcem bila na 15, potem šla od 9 naprej, mogoče je bila napaka v tem....ampak telo se je pa pričel preoblikovati... res pa je da jih z določenimi presledki delam že celo letošnje leto, če ne že kej dalje...

ne vem prebudijo me, kakšno posebej energijo pa ne čutim... je pa vprašanje, kako bi se počutila brez vaj....no bomo videli xsrcx nadaljevanje z vajami x;)x

Živijo!

Selene, tudi jaz sem potna po koncu izvajanja vaj. Na čelu mi kar stoji voda, ampak zjutraj pred izvajanjem vaj popijem velik kozarec limonade. Mislim, da je to tudi edino prav, saj v knjigi piše, da se lažje razstrupljaš. Tudi popoldan, ko sem doma, ugotavljam, da se bolj potim. V službi mi je pa samo bolj vroče kot ostalim.

Meni se zgodi še to, da ko po koncu izvajanja vaj ležem na tla in globoko diham, čutim mravljince na obrazu. Prav smešen občutek, sicer ne vem zakaj. Kakšna ideja?

x:Dx hmmm, jaz pa zdaj nimam nobenih posledic, sem imela pa na začetku, ko mi je menstruacija zamujala, pa fuul me je bolelo-peklo, ko sem morala na lu-lu x:Ix x:Dx ...Zdaj se pa ful krasno počutim... :hepko:

...zdaj izvajam vaje tudi med menstruacijo,oz. prve dva dni ne, potem pa normalno in se super počutim... tisto se mi je zgodila, ko sem jih prvič začela izvajat in je bilo ravno kakih deset dni pred, pa se je pol malo zamešalo...

Js jih delam zdej približno 10 dni. Sem tok zadovoljna, že samo zarad občutka, da nekaj naredim zase in to celo zjutraj!!!, kljub temu da tok ne maram zgodaj vstajat.

Zdej sm na 10 ponovitvah. Energije mam def. več- po enem tednu sem opazla da v službi spijem sam eno kavo (prej 2-3), pa tud vroče mi je bolj kot prej. Celo veliko manj boli želodec, čeprav imam kronične težave. Več se mi da, manj me premetava...

Pozimi sem mela operacijo kolena in bla več kot pol leta praktično onesposobljena, prej sem dokaj redno (5x) na teden športala. Ampak se hitr naveličam teka, hoje, kolesarjenja...

Tole je pa tok super. Rabiš samo en armič in 15 minut cajta. Tko da noben izgovor ne pomaga.

Vsako jutro k zvoni budilka, si najprej mislm: joj sej dons pa loh spustim... Pol pa kr vseen vstanem in jih nardim, pa tud če mal zamudim u službo ;)

Tok zaenkrat- bomo vidl kako bo čez par mescov.

pozdraučke vsem tibetančkom B)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...