Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Žaža sta imela aerobiko al jogo x:Dx x;)x x:Dx ?

Jaz sem zdaj na 5 ponovitvah, pa mi je kar cool, sploh zdaj, ko mi nekaj leva roka štrajka, ampak bo, ne daj se Pujsa xsrcx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Hojla vsem,

Tibetančki so super, vsakdo ki jih poizkusi ve, da res po njih postane telo prehodno za življenjsko energijo. Iz lastnih izkušen izpred 5 ih let pa bi vam vsem začetnikom svetovala, da se držite NAPISANIH PRAVIL - postopoma se dodaja število ponovitev. Pri meni se je zgodilo, da so tudi te vaje (s prehitrim dodajanjem ponovitev) pripomogle, da se je naredila še večja zapora energije - to je povzročilo vnetje in pristala sem v bolnici. Ko prisluhnete svojemu telesu, točno veste, ali je ravno prav, ali je preveč, ali premalo.

Veliko uspeha

peace and love

:palec: x:)x

peace and love

Klinar

jaz jih sedaj delam cca 1 teden in se počutim odlično xDDx xDDx xDDx

koncno nekaj kar te že v nekaj minutah napolni z energijo :palec:

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

sama jih delam od marca in sem na 21ih ponovitvah...so krasne...opazila pa sem, da se mi potem, ko jih kakšen dan 'prešpricam' in naredim zaradi tega manj ponovitev, pri prvi vaji zelo vrti...pa čeprav drugače nimam problemov z vrtoglavico... xrolleyesx ...

delamo jih tudi na moji vadbi za hrbtenico...pa jih več kot polovica vztraja tudi vsak dan doma...

bravo punce :palec:

There is a difference between living and being alive.

Hi hi hi, kako različno si lahko zadeve razlagamo x;)x . Jaz sem zdaj na 5 ponovitvah, se res fajn počutim, manj čutim hrbet, če se le da zvečer vsaj vaje za hrbtenico delam, moram pa tudi mojo jogo nazaj vpeljat x:Ix .

Roka postaja pridna, pa neka tesnoba v prih me je grabila , jer tud boljš. Nimam hayeve doma, da bi pogledala iz česa to izvira xrolleyesx .

Sem se odločila, da je v redu in kar mora bit x;)x .

Pujsa, ti lahk jaz pogledam, samo da pridem do mojega preljubega domeka v Ljubljani x;)x Imam knjigico doma, pa it prepišem kar sem v tole temo? :palec:

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pujsa, ti lahk jaz pogledam, samo da pridem do mojega preljubega domeka v Ljubljani x;)x Imam knjigico doma, pa it prepišem kar sem v tole temo? :palec:

Ohoho, si pa res Sončna Vila xsrcx :palec: .

Jaz sem tudi še vedno pridna, nekaj nenavadnega zame, že skoraj 2 cela meseca :eek: , včasih mi za kako zadevo zmanjka vztrajnosti. Sem na 5 ponovitvah, mi kar paše ta moment tako. Je pa s križem krasno, kot da me nikoli ne bi nič bolelo. Včasih mi kak položaj za spanje ne paše več, odkar sem na Tibetančkih je pa kot nov x;)x . Tudi če zvečer ne delam vaj za hrbet ali pa joge, je čisto fajn.

Joj Pujsa :O: Še dobro, da si danes tole napisala, sem že napol pozabila na tele tibetančke in Hayevo x:Ix

V glavnem, govoriš o napetosti v prsih. Kolikor sem razumela iz tega, naj bi šlo za nekakšno napetost znotraj prsnega koša ali kako? Če sem te narobe razumela, me prosim popravi x;)x x:)x

Mogoče ti kaj od tega pride prav, tole je vse, kar sem našla v zvezi s tem;

težava: BOLEČINA

možni vzrok: Krivda. Krivda vedno išče kazen.

Novi miselni vzorec: "Z ljubeznijo odpuščam preteklost. Osvobajam druge in sebe. V mojem srcu je vse dobro."

PLJUČA: sposobnost sprejemati življenje.

Novi miselni vzorec: "Uravnovešeno sprejemam življenje."

težava: težave s pljuči

možni vzrok: Depresija. Žalovanje. Strah pred sprejemanjem življenja. Občutek, da niste vredni polno zaživeti.

Novi miselni vzorec: "Sposoben sem sprejemati polnost življenja. Ljubeče živim polno življenje."

No, to bi bilo nekak vse, kar sem našla v zvezi s težavo, ki si jo omenjala... V knjigi namreč ni omenjen prsni koš in niti tesnoba kot telesni občutek, tako da ti bolj kot s temle ne znam pomagat na žalost. Če pa sem te karkoli narobe razumela, me popravi, pa bova še enkrat pogledale x:)x

Uživajte v tibetančkih! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

kak je že to vsak teden ena ponovitev več? :D hehe škoda da nisem začel v nedeljo.... ali še boljš prejšni četrtek.... heja ni druge... bom pa še en pozrav soncu....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

točno ja tud za to sem slišal, neka utemeljitev je bla in to.... v bistvu nikoli sodih števil, ali glih obratno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...mi je pa ful všeč, ker ne zahtevajo veliko časa in prav rada jih delam... prej sem se vedno mučila s kakšno vadbo, še posebej v zadnjih nekaj letih... pa me je držalo en teden, potem sem pa vse skupaj opustila.... mislim, da se bojo tibetančki obdržali  x;)x

Sončna Vila

x:)x x^x

Res vas je lepo brati. Tudi jaz sem se danes odločila, da začnem.

Sem brez energije, zaspana, tudi popoldne grem večkrat spat.

Bom poročala o učinkih.

Danes začnem s 3 x ponovitvijo. Potem pa vsako jutro xsrcx

Tudi jaz imam knjigo Vrelec mladosti doma, pa Marsin Lunin koledarček, vendar so bili Tibetančki, ki so notri opisani, zame "mrtvi kapital".

Dragi moji! x:)x

Hvala vsem vam, ker ste me motivirali. :wub:

Helena

Helena! x:Xx kako lepo te je zopet malo "videti" xsrcx Lepo da si se oglasila, in prav veseli me, da smo te uspeli spodbuditi k izvajanju tibetanskih obredov vsak dan :palec:

Moji tibetančki so danes šli malce težje, pa verjetno bom morala v moj urnik fizične aktivnosti vključiti še kakšne asane za raztezanje mišic na nogah (zaradi teka). Malo me boli hrbet, moram pogledat v Hayevo, kaj naj bi to kaj pomenilo x;)x Je pa fora, da je bila to moja šibka točka že na morju, ko sem bila deležna akupresurne masaže - mi je maser rekel, da sem napeta v sredini hrbta in naj pazim nase glede tega... Začela sem delati asane proti okroglemu hrbtu, pa vendar... ni nekega hitrega učinka, mislim, da se ta pokaže šele sčasoma, kajne? x:)x

Lep dan vam želim x:Xx

Sončna

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...