Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Zivjo in dobrodosla in cestitke ob rojstvu hcerke! Osebno menim (sicer pa sem medicinski laik), da ni potrebno zdaj izvajati teh vaj.Ne tolk zaradi dojenja, kot si sama postavila, pac pa bolj zato, ker je od poroda tako malo casa minilo...Ti si zdaj v materinski vlogi, cist jin torej , te vaje pa so v bistvu zelo jang...Nimajo kaj dost zveze s tvojim trenutnim... stanjem... delaj raje jogo za poporodno obdobje...Vaje, ko dvigujes boke navzgor - te ki so ti jih najverjetneje pokazali oz. te o njih poucili v porodnisnici... te so najpomembnejse... pa macka - zakon... (medenica, kriz)...Dihalne vaje, prepona, izi, blago... Tele intenzivnejse pa pusti zaenkrat... tudi raztezanja se ogibaj se kako obdobjece.najpomembnejsa je zdaj zdaj relaksacija... meditacija... sprostitev... nudenje osnovnega dojencku - kar jasno pomeni tudi to, da moras imeti dovolj energije (zato najbrz tudi razmisljas o vajah), vendar... kot pravim, bolj na izi bo bolj primerno, po mojem. Lahko pa da se motim, pa da so super za to - vendar dvomim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 p.s. zdaj bos morda pomislila, ces, pa saj macko tud tam priporocas, pa tam je tud vaja za medenico, kjer dvignes boke... Ja. Res je.Vendar te vaje so skrbno izbrane, v svoji preprostosti so ravno zato ucinkovite... kar pomeni, da gre za sklop vaj, ki je smiselno, da so torej v pravilnem zaporedju in vse... ker ima v tem obredu vse svoj namen.vendar nekatere vaje pa za taksno specialno obdobje v zenskem zivljenju po moji osebni presoji niso primerne.Zato ti jih tudi odsvetujem (pa ceprav se dolocene 'poklopijo'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Glej ga! Navdusenje... OK - zaenkrat kul pristop. A - vseen ne pretiravaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 seveda, ce si pa vajencek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 a ni fino? ma tako luštno in zabavno... nikoli dolgočasno.jz tud obožujem tibetančke zjutraj. sem že kr precej časa na 7 ponovitvah. mi kr ustrezajo. k drgač se mi zvrti pa tko... je pa res super za začetek dneva. delam tibetančke, medtem ko čakam da mi voda za čaj zavre... jih naredim. potem pa čajček in pedenkanje za v službo. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Silver, na Luninem netu imaš lepo razložene vaje.Jaz sem jih pa danes izpustila, ni šlo, preprosto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Selene, nič hudega, si morš mislit enih jih pa ne delajo spljoh oh Lia, saj se bomo poboljšali Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 moj jutranji ritualček.... zdej k sem se čist polomljena zbudila je prav pasal da sem se "odlomila" he he he Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Ti imas pa eno ful zdravo in pomembno obdobje, aiwa! nehala kadit, post, tibetanci, da ne govorim o soli, o vozniskem...Bravo, to mi je ful vsec pri ljudeh, ko kaj migajo zase!! :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 mam kr slabo vest, nč ne migam sploh. neki časa sem jih delala zjutri, pa mi ni pasal, pol sem začela popoldan in je blo uredu, zdej me pa sploh ni nč doma - pridem sam spat in seveda pol tud vaj ne delam.bom probala spet zjutraj, čeprou zlo težko vstanem. ampak ko bom dobila nov job, pol bom verjetno tud z večjim veseljem vstala...kr skoz neki čakam-namest da bi se v roke vzela :xx!: aiwa pa zakon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti imas pa eno ful zdravo in pomembno obdobje, aiwa! nehala kadit, post, tibetanci, da ne govorim o soli, o vozniskem...Bravo, to mi je ful vsec pri ljudeh, ko kaj migajo zase!! :palec: ma ja no! se mi zdi kt da tole je pa že pretiravanje, bom še pregorela upam, da ne... me tok skrbi služba zadnje čase... k nisem ziher a me bojo vzel al ne... tle pa tud tok mutijo in če bi vprašala bi zihr rekl, da še ne vejo... uhhhh drugač pa aiwa zadnje čase res madona, kt da je en čist drug človk k ga ne poznam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Že drugi dan so spet Tibetančki za menoj. V enem letu sem jih ven izpustila samo lani na začetku, potem pa nič več...Sem kar jezna nase... v enem tednu, kolikor sem sedajle več ali manj preležala, vnašala vase poleg čaja še razne zelo nezdrave dodatke in se seveda pozna (moram pogledat, mi je tole bilo v napovedi rečeno, mar ne...)... Tolk truda, vztrajnosti v preteklem letu, potem pa en teden. Ok sej ni krize, ampak Kot bi hotela določene energije, spoznanja zatučkat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Silver vem to, ampak ta teden nisem prav nič poslušala ne sebe, ne telo... ok, opravičilo, gripozno stanje, čeprav zanimivo se mi zdi, da sem Tibetančke prenehala delati nekaj dni preden sem bolezen prevzela od male... se pa toliko poznam, da vem, če ne bom nekaj ukrenila, bom spet lepo pridobivala na teži (zaščita pred čustvi?) in to niso samo Tibetančki....Silver, dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 selenca... en teden... to pa ja ni nič takega. jz jih dostikrat ko mam bolečo menstruacijo ne delam. in to je vsek mesec kšne 3 dni... pa se nič ne sekiram, važno je da jih potem spet začnem delat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 xDDx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Kako pa ves, Lia, ce sem kaj brala?Morda sem pa sam hitela silverja prebrat, ko sem videla, da je komentiral, videla komentar, pa se posmejala... sloncku, ki tolk lustno storast plese. Nisem v stosu za vlivanje energije, se pa sam mal oglasim... ce smem... Ce pa komentiram, pa dajem velik energije not, ker vse tako pocnem...Potem pa niti ne zacenjam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 sorči, nedelja zvečer je pa se vsem spomin izboljšal, kaj vse jim še manjka...sem se pa tule neumestno stresla kaj se vsi režite, sprejmite opravičilo al se pa maščujte pih, nisem nč bolna...delam tibetance pa jem tist strup od vodika ...mejte se kar se da lepo...se trudim, da bi se tudi sama imala takisto ...slonček je pa res fletn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 seveda se bom sochno mascevala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 jaz pa sem mal zamenjala... zdaj mi bolj sede pozdrav soncu... dokler mi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 jaz pa tolk uzivam na fitnesu, ko si vse zive vaje zmislim, tocno take - name. Slisi se pa - fitnes... :|||kao, neko bildanje, turiranje itd.Jaz pa sam... nekam grem mal se rekreirat, pa da sem sama svoj sef, se mi ne da poskakovat v kaksni skupini. Itak pa pol cajta delam druge vaje, ki nimajo zveze s kakim fitnesom, ampak so v bistvu kar vse jogijske vaje (macka, trikotniki razni, strechingi vsi zivi, roke za hrbet sklenit, krozno se vrtet, kar si zmislim, kot ples )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kewl. jz pa kr pr tibetančkih ostajam... samo naredim samo 7 ponovitev... več jih prov ne morm... pa bi se lahk mal potrudla... ok vrtet se ne mislim večkrat, k zjutri k vstanem... se mi zelo hitro začne vrtet, se mi sploh vrtet ni treba za to pri ostalih vajah bi pa lahk mal povečala že ja. bom jutr probala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Mene pa zadnje čase boli križ oz. spodnji del hrbtenice. Niti ne med samo vadbo (čeprav tudi včasih, pri 3. in 5. vaji), ampak tko, ko se kej sklanjam. Bolečina sicer ni ostra, gre bolj za občutek, da nekaj v tem predelu ni čist ok... Podobnih težav še nisem imela (v smislu bolečin), res pa so mi vedno govorili, da se držim »mal puklast«... Pa me zanima, znalci, kaj se vam zdi bolj verjetno, da se mi je zaradi vadbe začel hrbet »štelat« (se pravi, stanje se popravlja, izboljšuje in spravlja v normalo- ta neugoden občutek pa je pač spremljevalna okoliščina), al pa delam kej hudo narobe? Prvo se mi zdi možno, ker tudi sicer vaje izredno močno občutim, vseeno pa me skrbi, da morda le ne pretiravam z raztegovanjem... Kar pa se mi zdi manj verjetno, saj se bolečina ne pojavlja, ko sem skrajno raztegnjena (in bi načeloma lahko prišlo do kakšnih pritiskov v hrbtenici), ampak nekje med potjo iz ene pozicije v drugo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Dobro razmisljas, oboje je mozno...Tudi po obisku kiropraktika recimo, ko te res fajn nastela, si 'ves cuden' in netaprav - to pa zato, ker si leta in leta recimo bil v nepravi drzi. Mozno je pa tud, da kaj prevec obremenjujes ali cesa ne delas prav ali da si kje kaj cuknila ali kaj pricviknila ali te je sam prepihalo (*ravno danes sem se spomnila, da sem pozabila - mensezdi- dodat v napoved tezave s krizem in hrbtenico) al kaj takega. delaj zdaj mal bolj na izi, dokler je smooth (se pravi ne sme biti niti najmanjse bolecine, pretiranega naprezanja), pa bos videla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>delaj zdaj mal bolj na izi, dokler je smooth (se pravi ne sme biti niti najmanjse bolecine, pretiranega naprezanja), pa bos videla. sploh pa če jih zjutri delaš - ZMERI NA IZI - ker je človk še ves zaležan in sploh še nima tapravga občutka do kam lahko gre. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.