Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

Bast mogoče bi pa malo zmanjšala število ponovitev ali pa za nekaj časa prekinila z njimi in poizkusila kaj drugega. Jaz sem imela problemček pri drugi vaji, fulll me je trebuh bolel (sem tule nekje opisovala), menstuacije za umret, vmes skoraj izkrvavela (v tem času jih nisem več delala), potem sem si pa rekla, da se mi je pač čakra uravnavala, ter da je čas da počas začnem nazaj z njimi. In moram potrkati na les, sedaj je vse ok. Predvsem pa poslušaj svoje telo. Meni so tudi Shiatsu Makko vaje nekaj časa zlo sedle. Se moram nazaj še mal njim posvetit.

Držim pesti, da bo čimmanj težavic xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro vsem .

Zanimiva izkušnja, selene. kako dolgo pa so se ti pojavljale bolečine? Moje menstruacije so tudi....prva dva dni se mi zdi, kot da ne bo konec te reke..

pa še eno vprašanje imam zate:kaj so to shiatsu makko vaje?

lep dan vsem skupaj in naj vas življenje razvaja xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

(popravljeno)

o, thanx, selene :palec: , za namige in navdih. sem probala zdej tele MAKKO-HO STRETCHES in so mi fuuuul všeč! ful je pasalo! se mi zdi, da bi mi znale še bolj ležat kot tibetanci. tibetancem se sicer ne bi rada odpovedala, ker se še vedno navdušujem nad ostalimi njihovimi učinki, sam delat jih je pa res precej suffer. Ja, meni je tudi najbolj nekako neprijetna 2. vaja, sicer zarad hrbta, ma... kot praviš, julijana :palec: , morda se pa res rodila oglašajo??! se mi pa zdi, da je menstruacija, odkar delam tibetance, manj boleča, oz. bolečina traja sam en dan...

V glavnem, zdej k me še zapestje boli, bom najbrž upoštevala nasvet, in zmanjšala število ponovitev (iz 13 na 5???), in dodala še tele MAKKO-HO STRETCHES. Sam, kako se pa to kombinira? Najprej tibetanci? Uno za mehur in ledvice sem itak že dostkrat nardila po 4. vaji, čist tko... spontano... Pa tud ostale, čeprav jih nisem »poznala«. Kr tko, k skor vedno sedim na tleh in ... ti đođe, da se mal pretegneš... So nekak naravna, tale raztezanja... xsrcx

popravljam: nikoli ni bila problematična 2., pač pa 3. vaja... vrtenja kr nekak ne jemljem resno xDDx, pol pa gre štetje narobe x:Dx

Popravljeno -> bast

jaz v lajfu ne vem ce sem jih delala vec kot 9, 11, morda 15, dvomim... mislim da 11.

5 je meni dbest do 7.

meni so zelo jang, kar sem itak ze prevec, mi srce spona pol pa taksno.

Ja, tud zapestje sem imela shtalo, med drugim jih zato ne delam.

Sam jim nocem delat krivice, pa jim pripisat zapestja zdaj. :||

:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ha. Pih.

Hecno... vidim tole temo, pa sem nekak 'pozabila', da sem komentirala (jaz najveckrat impulzivno odgovarjam, ck, xracx), pa *preseneceno* gledam svoj odgovor (pa ne zato... kaj pravim, pac pa 'izostrim' tele cifrce)... pa pomislim, saj res, zakaj ne 13 (pa ne zarad kaksnega... kaj jaz vem, res se mi svodi na to cifro vedno vse, mdr imam osebno in voznisko na to cifro, ne bi verjel, ce ne bi videl)...

No ampak tud tko, pri telovadbi... nekak vse delam 'na 12'... sploh ne vem zakaj... tko se mi telo odloci, tak je ritem mojega izvajanja...

recimo na fitnesu... delam zelo na izi, cist mal kil, sam ful ponovitev (recimo 12, 24, 36)... kar tko mi nekaj rece v meni. xyesx

No ampak tibetancev pa ne delam 12 (niti 13), pac pa 5. :eek:

A ni hecno?

ker v bistvu imas v glavi nekaksno ... *mejo*.. ciljchek tak... nekaksno cifrco... tolk xx (casa, ponovitev...) bom izvajal..

dvomim, da kdo kar 'v prazno' dela... ce se stekamo... (lohk da tumach bluzim xDDx x;)x)..

No tko. x:Ix :8): x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... ko kakšen športnik divji x8Dx  x;)x

saj... x:Dx :palec: xcivx

aja tisto - nima zveze z mano (celo sem danes ugotovila, da je sil lohk popravljal, ceprav ima *5* objav). pojma nimam, ne me ganjat zdaj. xDDx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaz v lajfu ne vem ce sem jih delala vec kot 9, 11, morda 15, dvomim... mislim da 11.

5 je meni dbest do 7.

meni so zelo jang, kar sem itak ze prevec, mi srce spona pol pa taksno.

Ja, tud zapestje sem imela shtalo, med drugim jih zato ne delam.

Sam jim nocem delat krivice, pa jim pripisat zapestja zdaj. :||

:)

no jz jih tud delam že ful dolg... in sem skoz na 5-7 ker mi najbl paše... lih tok za zjutri za raztegnt oreng :palec: :palec: :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Tudi sama sem pred leti delala tibetanske vaje. Učinek je bil fenomenalen. Sedaj bi jih spet začela delati in me nekaj zanima. Ali lahko tibetanske vaje delajo tudi nosečnice. Hvala za odgovor

Zivjo in doborodsla! :palec: :vio:

Jaz jih v bistvu odsvetujem v nosecnosti, vsaj po 5. mesecu vsekakor!

Izberi si raje jogijske vaje, pa se te si najdi take, prilagojene nosecnicam.

V glavnem delaj vaje za medenico, kriz, v sede, lezhe ipd. Dihalne vaje...

Razteznih vaj ne delaj, sploh ne po 5. mesecu, tudi vaj v stoje' ni treba, tako po 5. mesecu nehaj izvajati tudi Pozdrav soncu.

Obstajajo knjigce, ena je zelo dobra, vprasaj v kjnjiznici - od jasmine Puljo, naslova se pa ne spomnim, imas prav serije vaj za nosecnice.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:2src: z veseljem, pol foruma mi bo fauš, ker boš lih mene izbrala, k si glih nartalepša po izboru strokovne žirije x:o)x  x:Dx

:

Lia kwa znaš ti na dušco pihnt x:Dx

ej btw jest bi šla tut, me žeja daje ;)

šifra:mogočejelepotanalezljiva.press :madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx hehehehehe

kwa sta kjut! itak da bo treba na kšnga it... pa kšno rečt...

šifra: nivsetkokotsezdi x:o)x :vragec: x^x

aja! tibetanci so dons fuuulll sedel, čeprav sem se jih komi lotla x;)x x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>evo sem prlezla sem..  :inocent: hm.. tretja vaja.. itak mam tole sprintano nekje založeno doma,.. bemu se bo treba it raztegovat mal.. kaj pa je že tretja.. hm grem preučvat tole..  x:Ix

:palec: :palec: SMO TE KOMAJ DOČAKALI....

Se veselimo tvojega sočnega poročanja in ti želimo jako močno voljo :palec: x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Glede na najin material..bi bilo mogoče, še Conteso za povabit x:Dx

Šifra:nivragdasenebimalonalezle x:o)x  x:Dx

Lahko razmišljave še o kaki okrepitvi, tudi tole ne bo po moje zadosti. Selene, seveda welcome x:Xx

šifra:claudiadropdead.press

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...