Skoči na vsebino

Tibetanske vaje

Recommended Posts

ja, poglej njihovo stran, kjer vse piše.... sicer kot enkratni znesek kar velik znese, maš pa možnost tud sprotnega plačila.... na viču imajo svoje lastne prostore, kjer imajo tudi vse stvari, ki jih potrebuješ .... delujejo pa tudi na raznih šolah, tam pa ne vem kako je..........

skratka: prov veselim se k pride torek..... po vsem šundru čez dan prideš tja.... in se vse umiri.........fajn

pa-pa

Deli na socialnih omrežjih

tibetancki... vse lepo in prav. ceprav sem zjutraj vedno ostala v postelji do zadnje minute, se sedaj, presenetljivo! spravim ven toliko prej da jih lahko naredim v miru.

ampak... redim se :( jem pa normalno kot prej, tako da pretiravnanje s hrano ne more bit razlog.

se je komu enako dogajal in po kolikem casu se to uravna? a sploh se al se bom zdej totalno razlezla? :)

Danes je pa nekaj v zraku, ker sem s takim veseljem delala tibetanske, da je kaj.

Meni se pa zdi, da dobim zdrav apetit, ko jih delam-se mi lušta svežih in bolj zdravih jedi v normalnih količinah. Mogoče pa telo pride v ravnovesje in začne srkat snovi iz hrane bolj intenzivno-potem pa je odvisno od tega kaj ti manjka.No, ne vem , samo ugibam.

Gilly, a si se zredila "po kg", ali se ti je začela spreminjat oblika telesa?

fish is mute-fish knows everything-G.B.

saj vem da je tecno se prebit skozi 32 strani, sam men se pa tud ne da vsakic ponavljat.

Ja, to je normalno, jaz sem se tud zredila.

Ampak se potem ne redis kar tkole... konstantno in tko... se pol umiri. mal se pac okrepis.

Silver - to je prav... ne mores posiliti teh visjih obcutkov... vidis, da je mozno in GOTOVO se ti bo se kdaj zgodilo, ne pa tud, ce bos iskal, cakal to, morda si ravno s tem 'zablokiral'.

To ni difolt, to je nadstandard. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

moj apetit se je tudi povečal (sicer bolj v smislu, da sem večkrat lačna), vendar se je istočasno povečal tudi občutek za sitost... prej sem enostavno pojedla vse, kar je bilo na krožniku, zdaj pa je občutek da imam dovolj tako izrazit, da me začne grist slaba vest, če ga zignoriram... in se nisem zredila. x8Dx mogoče tudi zato, ker se je s tibetanci pojavila tudi potreba po "čiščenju", občutek da ni vse kar spravljam vase telesu prijazno... xscratchx :farb: x;)x

sicer pa naj bi telo s tibetanci postalo bolj skladno, torej preokrogli kakšen kilogram zgubijo, prešpičasti pa pridobijo...

dobr si pogruntala. :palec:

jaz sem pri 20-ih zacela z jogo IZKLJUCNO zaradi rekreativnega momenta, poleg zdravstvenega... torej kaka *filozofija* zraven mi je tedaj kvecjemu bila odvec...

Se mi je zdela *hipijada* to. :P :D

Pac, ok, mi bo dobro delo, pa mal migat, sam ne mi s kakimi filozofijami. xrolleyesx :D

a pol... ;) - pades tud mal v *filozofijo*. xDDx x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, tibetanci pripeljejo do določenih psiholoških sprememb, ki vodijo proti filozofskim... meni, ki načeloma nisem privrženka miganja, ful paše, da dogaja tudi na drugih ravneh, ne le telesni... ker dejansko dogaja, se razvija, ves čas spoznavaš... :palec:

Ja , meni se tudi zdi zanimivo pri tibetancih, da se rezultati kažejo na drugih področjih življenja-se npr. zalotim, da na kako stvar odreagiram drugače.Že pri otrocih, povdarjajo, kako pomembni so dnevni obredi-ponavljanje.

Ponavljaš, ponavljaš, pa ti je že malo dolgčas, ker si(sem) navajen-a, da se spremembe zgodijo "hrupno", pa se vseeno dogaja, pa traja..pa se še kr nič ne zgodi.... enega dne pa v nekem trenutku... xideax zaštekaš, da se je nekaj spremenilo, na boljše x:)x . Fajn je. x;)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

js na 14 x^x

dons sm jih tud js ful z lahkoto nardila.

da bi pa kšne posebne spremembe na splošno čutla, razen tega da sm bolj u formi- to pa ne. mogoče čez cajt...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

:sori: :OoO: xredx

menim da zal ne...

vse smo selili, pa nimam vpogleda v to...

mah.. tumach. x!x

sory folk. :V:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A je to treba delat nujno zjutri?

P.S.: Zdele sem si hotela pogledati te vaje, pa jih baje ni več moč najti, oz. te povezave, na LN. Marsa, lahko kako pomagaš??

ni nujno zjutri - kadar ti paše!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Julijana

Danes sem se tehtala zjutraj in kilogrami se niso dvignili. Drugace mam pa trebuh podoben balonu:) Ze zdej sem zaobljena, kaj sele bo? :) In se nekak prav ne maram gledat, kar me skrbi, da ne bom spet padla v kako drasticno hujsanje, kar se je ze dogajal. Zato me to tudi toliko bolj skrbi.

Jst sem pa opazla ene druge stvari odkar delam tibetancke..sej najbrz je to ze kje res napisano med temi 32imi stranimi ampak vseeno...jst sem bla tretji dan skor brez glasu in fuul me je bolelo grlo...cetrti dan so mi izbruhnili mozolji, no dans in vceri pa sem dobla tri velike bele pekoce pike v ustih zarad katerih komaj kaj jem xDDx nekje sem prebrala da se baje tako telo cisti...drzi to???? se je se komu kaj takega zgodilo?? :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...