Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Danes sem že zjutraj naredila tibetanske vaje in sicer le s 3x ponovitvijo, pa mi ni bilo nič slabo. Le malce vroče potem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem že zjutraj naredila tibetanske vaje in sicer le s 3x ponovitvijo, pa mi ni bilo nič slabo. Le malce vroče potem... men je tud včas slabo, še zmeri - ampak sej hitr mine - ni de bi se človk sekiru Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hehehehe res ni da b se člouk sekiru... nenene.... hehehehe... no mi ni blo nikol slabo... res je pa da ne pretiravam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ja no, kaj pretiranega res ni.... Ni mi tako slabo, da se moram it ležat na primer. Sam ni pa un čilav feeling. Zato mi je bilo mal čudno... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ..........pa ne pozabte zraven pravilno dihat.... pol je pa to TO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>OPROSTI, TINA za moj napad neumestn.... ...vsak začetek je težak...probaj vztrajat...pa počas delaj..pa res lahko samo pozitivno učinkuje... NO problem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Takoj prenehaj z vajami...vleži se na kavč, dodaj večko priljubljenega prigrizka in si poglej ves program na TV, pa še par filmov si sposodi.... V pričakovanju izboljšanja počutja .... ha. me na kaj spominja tole... Tina, po mojem je vse kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 delam 9 ponovitev.... ampak zavrtim se pa 7x drugač bi me zih odfrčal kam... že tko se pol soba ne neha vrtet. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Meni pa se je ustavilo...nikakor zjutraj ne morem vsat tistih 10 minut prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Kaj pa če jih poskusiš naredit popoldan, ali proti večeru?Lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Jaz sem pa nova v tej temi, namreč. Se borism nekaj hvali s tibetančki, pa mi mi ni dalo miru - ker imam ravno antistresni teden - pa šla pogledat kwa je to. Našla tisti Marsin opis in probala - sredi dneva.Ene ful lahke, ampak tista z nogami stegnjenimi v zrak je pa prehuda - bi škripec rabla, da mi tace dvigne , pa most delat tud ni najbolj ajnfoh. Začela sem kar z 9x, pa ugotovila, da nekatere ne gredo tolikokrat, ne da bi ful mišice čutila. Koliko časa pa zjutraj porabite za take vaje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 navodila, da začneš s tremi vajami niso iz trte zvite, to ni samo telovadba, pa ne pozabi na pravilno dihanje...koliko časa - glede na to da se gibljem spet med 5 in 9 ponovitvami, ne veliko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Pika ... saj na začetku nas je bilo najbrž veliko takih, ko smo si rekli 'mah, kaj, tole 3x, to ni nič, grem jest mal več tegale nardit' ... ... ker so to predvsem energetske vaje, se slej ko prej pokaže, da tisti začetek s 3 ponovitvami ni krneki ... (BTW, tisto ni 'most'... ko na začetku sediš, imaš roke ob telesu, dlani na tleh, obrnjene proti nogam in potem skloniš glavo k prsim, izdihneš zrak ven, nato ob vdihu dvigneš glavo nazaj in potem dvigneš še telo) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 lia, nisem ravno atletinja (samo v hribe hodim, kadar nisem preveč zmatrana ) - pa saj pravim, da pri tistem z nogami v luft ne gre - zaenkrat delam v ta lahki varianti Očitno je bilo včeraj še to preveč - ker sem imela danes kar problem, ko sem hotela telo zravnati nazaj (musklfibr tam nekje v v zgornjem delu trebuha - auč!) Selene, sem tudi jaz ugotovila, da ne gre prav veliko časa. Verjetno pa še preveč hitim. Ja, Mateja, vem da ni pravi most, samo nisem našla drugega izraza. Mi pa vseeno ni lahka vaja - nekaj mi v ramah šteka ob tem. Ostale vcaje so mi pa kar lahke.Zdaj moram še naštudirat, koliko ponovitev mi najbolj paše - ker ene vaje bi lahko ful delala, enih pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Pika, zakaj ne bi začela kar s 3?ker so to predvsem energetske vaje, se slej ko prej pokaže, da tisti začetek s 3 ponovitvami ni krneki - copy Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 In pom koliko časa naj grem na 5, 7, ... Po občutku verjetno. Priznam, da se mi po eni strani zdi ful smešno lahke vaje delat samo 3x A naj potem bolj počasi diham, da bom sploh imela filing, da traja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ej pa je to res da te pomladijo. Pa sej če seksaš si tudi potem kao mlad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ampak v časovni stiski se prej najde cajt za tri ponovitve tibetanskih vaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tan 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Sem danes spet začela... Ma jih bom vseeno probala delat zjutraj... Meni pa gre težko 4. vaja... nikakor. Tako sem lesena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>In pom koliko časa naj grem na 5, 7, ... Po občutku verjetno. Priznam, da se mi po eni strani zdi ful smešno lahke vaje delat samo 3x A naj potem bolj počasi diham, da bom sploh imela filing, da traja važno je pravilno dihanje, recimo pri drugi vaji - prepis iz knjige globoko vdihnemo, ko dvigujemo noge in glavo, temeljito izdihnemo, ko jih spuščamo. Tudi ko sem med vajami sproščamo nadaljujemo z enakim ritmom gibanja. Globlje ko dihamo, bolje je. za primer še tretja vaja-globoko vdihnemo, ko vleknemo hrbtenico, izdihnemo, ko se spet vzravnamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Tnx za malo nasvetov. saj malo o dihanju mi je znano z enega kratkega antistresnega seminarja, kjer smo se z eno sorto joge ukvarjali, ampak kaj več pa ne. Se mi zdi, da še moram v pravi ritem past. Prav čutim, kako pri enih vajah brez problema diham, drugje se pa 'zatikam', ker so mi vaje težke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Hvala tem Tibetanckom, ker me vsako jutro spravijo v dobro voljo, da se sploh lahko spravim vsa zaspana v nov dan.... Se splaca mal prej vstat, ker potem si cel dan super... Dans sem bla v Kitajski restavraciji in nism vedla kaj naj narocim..pa sem vidla Tibetanska piščančja nabodala...sem si rekla ce pa ze vsako jutro delam Tibetančke, bom pa se za kosilo narocila nakaj Tibetanskega In...ni me razocaralo..fuuuuul dobro kosilo je blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 prima ste, punce (v glavnem kot vidim). Nic hudega, Tan, bos ze...Folk se ne more stegnit z rokami, s prsti se ne more dotaknit tal, otroci!!!!!!!!!!!!!!jaz pa neogreta s celimi dlanmi, drzim lohk ful casa (to je tezje, lazje je 10x dol pa gor, kot pa ves ta cas sam dol).Pride skratka z vajo, nic posiljevat. Tole v trebuhu, musklfibr, tud jaz cutim, ce jih nekaj casa ne delam, pa spet zacnem. Dihanje - fajn je bit pozoren, a boljse se ne obremenjevat pa tud mal 'narobe' dihat, kot pa bit skoz v krcu.Tam kjer se zatika, se ne bo vec... potem pride vse spontano, ce si VCEPIS pravilno izvajanje, vkljucno z dihanjem. Ja, seveda... si mislis, 3 vajchke tele, pih, ko se sam mal tkole okol nekaj vrtis pa tak, dobro tam ena mal tezja, a sicer pa... pih.Pol pa kar musklfibri pa taksno, pa srce spona 100/h, pa steknes, da le ni tolk v izi spet. ko sem zacela z jogo, sem delala po eni knjigi 28 day exercise plan (al nekaj takega).No in si vsak dan kaksno novo vajo 'vzel' in tko...In 1. dan tam sam ene 3 cist izi vaje...halo??? jaz bi kar se, cist not pades, ker je lusten, tak baletek v bistvu..A explicitno poudarjajo na koncu dnevnega plana - do not do any aditional yoga exercises today (nekaj takega pac).Ravno zato.... Pa vrstni red - jasno da mora bit... pa aiwa, ce 7x delas vaje, se moras tud 7x zavrtet... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hehehe ne morm se več k 7x zavrtet k se mi vrti k utrgan... je prezgodi... takoj k ustanem... ponovitev ostalih nardim 9. sam zavrtim se pa 7x. no bom probala tud 9 x bl počas. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 saj to je tud vaja, med drugim za ravnotezje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.